V75: Stordag på min andra hemmabana » 11 maj | Martin Engström -…

V75: Stordag på min andra hemmabana

Söndagen giver vi åt Charlottenlund i Köpenhamn. Min andra hemmabana arrangerar Copenhagen Cup, V75 och flera bekanta hästar till start!

V75-1

2 Goldy Stardust ser givetvis ut att ha det upplagt att leka hem det här racet runt om. Däremot är jag lite svag för 9 Stonewashd Diamant som slipper Lezperanza den här gången. Bakom dessa två ska man även passa 5 Commit Boom Bay som jag vet stallet håller högt!

Jag gillar Mulligan som här är tillbaka, men att segerstrida direkt härifrån är lite väl långsökt...

V75-2

Magen satte stopp för Copenhagen Cup-starten för 10 Slide So Easy. Istället går han ut mot lite enklare hästar och jag tror han kan reda ut det här. Senast på Skive gick han med skor, men den här gången planerar Flemming Jensen att rycka skorna. Bakspår är alltid lite svårt över kort distans, men har Slide So Easy bara koll på magen förväntar jag mig att han besegrar dessa.
2 Västerboonthenews har man respekt för, men hur bra är han för dagen? Högst ovisst.

V75-3

Om vi blickar tillbaka til Harpers Hanover ifjol och sedan ser till loppet här är det rena rama skämtet att 14 Platon Face inte är jättefavorit.
Visst är där en del hästar att ta sig förbi framför, men jag tycker ingen är av samma hårdhet och klass som Platon Face.

Jag förväntar mig att Kolgjinis satt fart på Platon Face den här gången och att Lutfi Kolgjini i tidigt skede kör offensivt framåt. Om Platon Face är tävlingssugen ska ingen kunna utmana. Kort och gott.

V75-4

4 Mister F Daag är solklart hästen att slå, men en som 10 Donatello Garbo håller jag väldigt högt och som verkligen ska passas bakom!

V75-5

Blev rejält besviken på 2 Heart of Steel senast och den här gången blir han en jättefavorit. Vore på sin plats att gardera upp, men jag glömmer inte tankarna Peter Untersteiner haft om hästen. Tror heller inte att han selar ut hästen om den inte är på hugget igen.
Jag ger Heart of Steel en ny chans och förväntar mig toppinsats från kanonläge bakom bilen!

V75-6

Årets Copenhagen Cup ser riktigt kul ut. Titelförsvararen 4 Cyber Lane är givetvis hästen att slå, men en sådan som 7 Makethemark såg riktigt fin ut i årsdebuten och reser inte till Köpenhamn för att turista direkt... Hoppas på lite tempo i loppet och en som kan få utdelning för det mot slutet är 2 Generaal Bianco med sin slutspeed.

V75-7

Jag fastnade tidigt för 4 Arandelle och under veckan när jag följt surret och hur spelet gått så har jag verkat vara den enda som gör det... 2 C You Again har jag sett flera gånger om och det är en garanterad segerstridare liksom 3 Belladore.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips