V75: Stordag på min andra hemmabana » 11 maj | Martin - Travstugan.se
  • Hem
  • Martin
  • V75: Stordag på min andra hemmabana

V75: Stordag på min andra hemmabana

Söndagen giver vi åt Charlottenlund i Köpenhamn. Min andra hemmabana arrangerar Copenhagen Cup, V75 och flera bekanta hästar till start!

V75-1

2 Goldy Stardust ser givetvis ut att ha det upplagt att leka hem det här racet runt om. Däremot är jag lite svag för 9 Stonewashd Diamant som slipper Lezperanza den här gången. Bakom dessa två ska man även passa 5 Commit Boom Bay som jag vet stallet håller högt!

Jag gillar Mulligan som här är tillbaka, men att segerstrida direkt härifrån är lite väl långsökt...

V75-2

Magen satte stopp för Copenhagen Cup-starten för 10 Slide So Easy. Istället går han ut mot lite enklare hästar och jag tror han kan reda ut det här. Senast på Skive gick han med skor, men den här gången planerar Flemming Jensen att rycka skorna. Bakspår är alltid lite svårt över kort distans, men har Slide So Easy bara koll på magen förväntar jag mig att han besegrar dessa.
2 Västerboonthenews har man respekt för, men hur bra är han för dagen? Högst ovisst.

V75-3

Om vi blickar tillbaka til Harpers Hanover ifjol och sedan ser till loppet här är det rena rama skämtet att 14 Platon Face inte är jättefavorit.
Visst är där en del hästar att ta sig förbi framför, men jag tycker ingen är av samma hårdhet och klass som Platon Face.

Jag förväntar mig att Kolgjinis satt fart på Platon Face den här gången och att Lutfi Kolgjini i tidigt skede kör offensivt framåt. Om Platon Face är tävlingssugen ska ingen kunna utmana. Kort och gott.

V75-4

4 Mister F Daag är solklart hästen att slå, men en som 10 Donatello Garbo håller jag väldigt högt och som verkligen ska passas bakom!

V75-5

Blev rejält besviken på 2 Heart of Steel senast och den här gången blir han en jättefavorit. Vore på sin plats att gardera upp, men jag glömmer inte tankarna Peter Untersteiner haft om hästen. Tror heller inte att han selar ut hästen om den inte är på hugget igen.
Jag ger Heart of Steel en ny chans och förväntar mig toppinsats från kanonläge bakom bilen!

V75-6

Årets Copenhagen Cup ser riktigt kul ut. Titelförsvararen 4 Cyber Lane är givetvis hästen att slå, men en sådan som 7 Makethemark såg riktigt fin ut i årsdebuten och reser inte till Köpenhamn för att turista direkt... Hoppas på lite tempo i loppet och en som kan få utdelning för det mot slutet är 2 Generaal Bianco med sin slutspeed.

V75-7

Jag fastnade tidigt för 4 Arandelle och under veckan när jag följt surret och hur spelet gått så har jag verkat vara den enda som gör det... 2 C You Again har jag sett flera gånger om och det är en garanterad segerstridare liksom 3 Belladore.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är en oerhört lurig V64 vi hämtar från Mantorp. Spiken? Ja, den hittar vi i slutet. V64-1 3 It's Time lottades åter till ett bra ... Läs travtips

I inledande V64-1, lopp 4, startar hemmahäst med riktigt fin form! Stefan P Pettersson-tränade 6 Vespertilio Jet blir att se upp för ikväll. Hästen ... Läs travtips

Kvällens V64 körs från min hemmabana Jägersro där jag tycker det verkligen ser lurigt ut.Gina Schermer V64-1 3 Comanche Moon var överraskande ... Läs travtips

Elitloppslördagen håller som vanligt god klass! Det är V75-finaler och Harper Hanovers som förgyller vår lördag och här är tidiga tanken! ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips