V75 Rättvik: Stoet strider hem finalen » 31 juli | Martin Engström -…

V75 Rättvik: Stoet strider hem finalen

Efter strykningen av tidigare spiken Civilon blev det ändring i systemet. Jag går fullt ut på Racing Brodda som strider hem Sommartravets final!

Häng med på andel i systemet här!

V75-1

Robert Bergh är ute efter revansch med 1 Van Gogh Z.S. som senast inte alls hittade rytmen och loppet var över för honom tidigt.
Nu är det en betydligt bättre uppgift för sexåringen som kommer bli väldigt svårslagen.

3 Jackpot Vrijthout är självklara motbudet som senast tog första segern på svensk mark. Segern togs dessutom i väldigt övertygande stil och sjuåringen var närmast överraskande bra där.
4 My Dream Art
är väldigt tidig bakom dessa två och nu fick han även lite tur med spårlotten.

7 Sandsjöns Enzo har inte haft tur i spårlotten flera gånger om. Den här gången tror jag däremot Johan Untersteiner placerar honom perfekt i fältet. Väl värd en fullträff på V75.

V75-2

Erlend Rennesvik reser till Rättvik med 5 Jackson Avery som kommer från en enkel seger på Sörlandet senast.
Den jag främst vill lyfta fram är däremot 8 Kalashnikov som åter fått spår 8 men är en riktig tuffing som tål att göra grovjobbet. Nicklas Westerholm testar valacken med barfota runt om igen vilket han inte tävlat i på över ett år!

Från bakspåret ska man se upp med 9 Expensive som åter får Örjan Kihlström i sulkyn. Fyraåringen har i år vunnit två av nio starter. Dessa två segrarna togs just med Kihlström i jollen!

V75-3

  1 Heavy Sound lottades till bra läge bakom bilen och över korta distansen kan lösningen vara att han leder runt om - jag har däremot respekt för startsnabbheten från 7 Elian Web som Torbjörn Jansson från vingliga läget kommer vara tvungen att ladda med för att komma in i matchen.

  5 GlobalSatisfaction vann i sin comeback trots att han varit ifrån nästan två år. Skoryck och Örjan Kihlström upp låter mumma!
  Frågan är hur vi ska bedöma 4 Diamanten som gör goda dagsverk men som inte vunnit på väldigt länge. Det vankas däremot jänkarvagn den här gången vilket är högintressant!

  V75-4

  6 Lome Storm kommer Robert Bergh försöka få till en pangstart med och här är det full fart framåt som gäller. Femåringen har verkligen utvecklats rejält under sommaren och besöker Rättvik med tre raka segrar.
  Med främsta motbuden 40 meter bakom sig kan det räcka långt!

  Björn Goop sitter upp bakom 9 Våler Nikolai som tidsmässigt varit av en fart som konkurrenterna här inte varit närheten av. Får Våler Nikolai bara loppet något så när dit han vill kan han helt klart vara överlägsen då fältet inte är så stort.

  V75-5

  9 Adriatic Kronos höll jag som värsta motbudet till Civilon och han har varit bländande i sina två segrar i år. Senast återkom han efter tre månaders uppehåll och vann direkt. 
  Med loppet i kroppen ska han vara än bättre nu.

  5 Kainai Goj och 11 Uncle Töll är intressanta bud bakom och givetvis även 2 Matteo.

   V75-6

   • Silverdivisionen körs till minnet av Jim Frick

   7 Giant Shadow väntar jag mig mer av än vad han visat i två senaste starterna. Här tycker jag att han trots läget ska räknas väldigt tidigt. 
   Ute i spåren kommer vi vänta oss en rejält avslutande 10 Man At Work som åter körs av Örjan Kihlström och dessa två utgör mitt lås i Silverdivisionen.

   Jag tror framförallt det kommer bli rejäl körning första biten när Highspirit och Macelleria båda fick bra lägen och det ska gynna låset mitt!

   V75-7 - Sommartravets final

   • Jag går på stentuffa stoet!

   Högintressant blir givetvis 11 Vae Victis Club som i regidebuten för stall Redén svarade för en mäktig insats i lördags. Nu blir hästen givetvis hårt betrodd och start vecka vecka kan vara lika bra som dåligt.

   Efter två godkända insatser har 14 Racing Brodda mäktat med två rejäla segrar och stoet är verkligen i toppslag för dagen. Jag håller henne högt här och med den hårdheten hon besitter så tror jag hon kan strida hem det här.

   Dela inlägg

   Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

   Bästa spelbolaget för travodds

   Bet365

   Bäst på fasta odds
   • Världens största spelsajt
   • Egna fasta travodds
   • Bra välkomsterbjudande
   • Inget poolspel
   Välkomstbonus
   1250 SEK i spelkrediter
   Hämta bonus Besök hemsidan

   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

   Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

   Läs hela recensionen

   Fler aktuella travtips

   Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

   Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

   Strålande väder i Gävle och vilka lopp vi har att se fram emot! Jag har hittat min vinnare i lopp 6 tillika Norrland Grand Prix där vi får se ett ... Läs travtips

   Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

   Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

   Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips