V75 Spring Race: Rankar hemmastjärnan etta

Långfredagen blir allt annat än lång och jävlig. Det är finfina lopp på Färjestadstravet och trots en prins i fältet så tror jag hemmastjärnan utmanar!

  1. Travstugans Påskbomb (200 kr/andel)
  2. Systemanalysen (149kr/andel)

🔨 SPIKEN

V75-4

Jag sitter som vanligt med andan i halsen och nerverna utanpå. Jan Roar Mjölneröd har ingen enkel uppgift att få iväg 2 Garli Kongen felfritt men jag litar på att ekipaget lyckas med det den här gången. Garli Kongen står väldigt bra till på startvolten och även fast han är oerhört galoppbenägen så hoppas jag på felfritt den här gången för då är det toppchans över korta distansen!

V75-6

10 Honey Mearas är med all sannolikhet stenklar men man ska trots allt ha i åtanke att det är årsdebut och visserligen har hon vunnit i sina båda årsdebuter hon hunnit med i karriären, men bakspår över kort är knappast enkel uppgift. Hon kommer svepa förbi de flesta här, men det ska bli spännande se 4 Betting Pacer från ledarpositionen som vid bra dag kan gå riktigt snabbt därifrån.
Haha, nej, jag bara skojade. Jag tror Honey Mearas markerar direkt i årsdebuten och vinner.

V75-7

Stall Westholms hästar tycker jag har gått bra på sistone och jag tycker 9 Hula Hula Sisu känns jätteintressant i avslutningen! Örjan Kihlström sitter upp och jag hoppas att 1 Donna och 6 Honfleur Mearas tampas om ledningen och håller uppe tempot på det här lagom till att vi dansar hula hula sista biten med Hula Hula Sisu som dansar förbi allt!

👌 GARDERINGSLOPPEN

V75-1

Närmast läskig inledning där 1 Hickory Jaam rankas etta men bakom den är det ett enda virrvarr och öppet som bara den. Ja, även fast det går åt streck så helgarderar jag inledningen för det skiljer extremt lite mellan den jag rankar först och sist.

V75-2

Främst tycker jag 8 High On Pepper är intressant. Nu gav han ett trist intryck senast vilket gör att jag inte vågar spika honom, men förväntar mig att han ändå gör väl ifrån sig här och då kommer han gå starkt. Gav oss ett par rejäla insatser ifjol.
Markus B Svedbergs hästar är i bra form just nu och 5 Indy Journey kan bli spännande och 2 Loyal Cash med Sverige-debuten överstökad ska bli intressant se hur han står sig den här gången!

V75-3

Omgångens godispåse med flera fantastiska femåringar!

3 San Moteur har verkligen imponerat på mig efter hur han såg ut ifjol och framförallt hur han visade upp sig senast. Jag tycker han är förstahästen i loppet! 1 Önas Prince låter Per Nordström väldigt nöjd med och visst kan han leda hela vägen runt! 7 Brambling har varit jättefin i sin årsdebut och kommer gotta sig om det går lite väl fort där framme...!5

V75-5

9 Dynamic Twister tror jag kan stå för en fin prestation direkt och är knapp förstahäst före 7 Gliding Eagle. 3 At First har intressanta ändringar på sig och selas ut redo för en fajt.
Jag tror det här loppet kommer bli händelserikt och visst... Jag helgarderar!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips

Vi får en finfin söndag framför oss med topptävlingar på Vincennes - men framförallt GS75-jackpot på Kälmäh! Stall Lövgren har två sexiga ... Läs travtips