V75 Spring Race: Oväntat kul för vara Norge!

På lördagen vänder V75-påskfesten mot Norge och Klosterskogen. För att vara en omgång i grannlandet så tycker jag det ser oväntat kul ut! Jag kör två andelar under Påsken där ena är en påskandel - analysen nedan är dock för min ordinarie andel!

  1. Travstugans Påskbomb (200 kr/andel)
  2. Systemanalysen (149kr/andel)

🔨 SPIKEN

V75-1

Vi välkomnar 15 Moni Viking tillbaka igen efter sitt skadebekymmer och det låter väldigt laddat från tränare Jan Lyng. 8 Fighter Vang är värst emot i loppet men är inte alls av samma hårdhet som Moni Viking och visst, 3 Giantissismo är intressant - men de båda är ett par klasser under vikingens kapacitet.
Även fast det är första starten på ett tag så är han så pass förberedd ändå för att visa vem som är starkast här. Distansen är även något som talar till hans fördel och jag tror Björn Goop även vill ge Moni Viking en rejäl genomkörare för de större uppgifterna senare i vår och sommar. Han kämpar ner dessa utan bekymmer!

V75-4

5 The Baron kommer givetvis göra vad han kan från ledarpositionen, men bekymret är att loppet innehåller 6 Elegant C N som är klart mycket bättre och tål att gå utvändigt ledaren. Bo Westergaard kommer vara resolut i styrningen och är eleganthästen bara som han brukar vara tror jag han vinner det här tämligen enkelt.

V75-5

5 Odd Herakles är givetvis helt fantastisk och hans statistik visar att han nästan gått obesegrad nu i snart 50 år nästan. Ja, han är knappast på väg ner mot att bli dekis utan har visat samma fina tendenser i årets två starter. Nu är läget perfekt bakom bilen i det här loppet och där hans främsta konkurrenter fått sämre utgångslägen.
Han hade blivit svårslagen oavsett men är än mer omöjlig att kämpa ner nu och är bästa spiken i hela omgången!

👌 GARDERINGSLOPPEN

V75-2

6 Ard och 10 Tobin är de två som höjer sig i kallblodsloppet men jag vill höja varningens finger för 2 Gomnes Faks när han nu äntligen fått bra läge bakom bilen och en felfri 6 Alsaker Pumbaa kan överraska många!

V75-3

Derbyvinnaren 1 Kraesj kan givetvis bli helt svårslagen här men är det någon gång han ska förlora så är det förmodligen nu med årsdebut. 5 I.D.Exceptional har en ruggig rad och är i minst lika bra slag som Kraesj och i framförallt bättre dagsform när han nu fått ett lopp i kroppen. 

V75-6

En felfri 12 Taste of Diamonds förväntar jag mig mycket av men det är just det att galopprisken finns från det här läget. 6 Callas är den andra som höjer sig - men i ärlighetens namn känns detta stoloppet läskigt öppet ut och jag streckar hela djäkla gänget och hoppas att en norsk kioskvältare drämmer till och bombar sönder kuponghögen!

V75-7

Ja, 6 Hickothepooh är den med högst segerchans i avslutande profilloppet, men han är väl inte helt i någon toppform än och stallkamraten 10 Miracle Tile kommer gå vasst ute i spåren. När jag redan har tre spikar i omgången så väljer jag att gardera Hickothepooh och visst hade det varit kul att se kämpen 5 Gigant Invalley överraska igen!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Eskilstuna och Sundbyholmstravet slår upp portarna för tisdagens lunch. Bästa hästen i V4-3 tycker jag är värd att gardera! V4-1 Det har varit ... Läs travtips

Vi är på upploppet av V86 Super Days och ikväll är det Bjerke/Kalmar som styr tillställningen. Andel i systemet kostar 58 kronor - fynda här! ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips