V75 söndag: StoChampionatet ska avgöras!

Härliga StoChampionatet ska avgöras och det är en söndag med extra-V75 och fin klass på fälten, så klart! Jag drar till med tre raka spikar mot slutet som alla tre har upplagda uppgifter, enligt mig.
Andel i systemet kostar 149 kronor - häng med här!

V75-1

 • Vidöppet Consolation och jag streckar allt och alla!

7 Clockwork har inte vunnit på ett tag, men ständigt varit ute i tuffa sammanhang. Nu tycker jag hon går ut mot ett sällskap hon ska kunna strida ner trots vingliga läget här...

  9 Wallawalla Broline har ännu inte vunnit efter 16 starter. Till den här starten har Björn Goop anmält henne barfota runt om för första gången! 12 Stella Nova Race är jag inne på gör ett topplopp och även fast läget är vad det är tillhör stoet bland de bättre här.

              V75-2

              Hans Crebas är säkerligen segersugen med 12 Howdy Quick vars säsong varit väldigt fin och man ska inte underskatta 14 Black Mission som får perfekt smygresa härifrån och till skillnad från tidigare helt borttappad av spelarna nu.

               Björn Goop sitter väl ändå på leken med 7 Hamilton d'Atout från springspåret och vars form i två senaste starterna pekat på att han närmar sig toppformen. När väl 8 Niford des Baux  hittar ut blir hon inte enkel att stå emot. En riktig tuffing!

                V75-3

                Bakspåret till trots måste jag nästan lyfta fram 10 Highway To Hill först och främst. Hingsten kommer till Axevalla med två övertygande segrar i ryggen, båda tagna med Örjan Kihlström som även kör den här gången. Jag tror absolut att treåringen kan runda allt igen till seger men favoritskapet vilar tungt över honom. Lite för tungt för min smak.

                Från bakspåret har vi även 9 Global Cashflow som segrade i Rikitikitavis lopp senast på Solvalla efter att han tidigt tog hand om ledningen och vann sedan lätt. Han kommer få ett fint lopp härifrån och är främste utmanaren till Highway To Hill.

                Stall Kolgjini har med talangen 6 Akilles Face som dessvärre inte riktigt haft ordning på hovarna. Felfritt tror jag däremot det här är något alldeles extra. HOPPAS han vill tävla den här gången!

                 V75-4

                 • Montén får plats på V75-kupongen - här avgörs monté-StoChampionatet!

                 Trots att läget kunde varit bättre så tycker jag 8 Up To Me känns intressant med skickliga Emilia Leo på ryggen. Nu var stoet visserligen inget vidare senast, men litar på att Claes Sjöström satt henne i fin författning inför det här när han dessutom rycker skorna runt om!
                 6 Donatella Center är given i segersnacket som efter montéseger näst senast gick ut med 20 meters tillägg senast mot två tuffa konkurrenter och gick klart bra som trea.

                 Per Nordström skickar ut 4 Grande Diva Sisu och femåriga stoet gör här karriärens första starter inom montén. Oklart hur hon kommer klara sig i disciplinen men det är ett klart passande motstånd hon ställs mot och får rutinerade Jonathan Carré på ryggen.

                 Christina A Hande är en otroligt skicklig ryttarinna och 3 Under The Counter har varit riktigt vass i montén. Återkommer nu efter varit ifrån sedan slutet av mars.

                    V75-5

                    3 Global Agreement är snabb bakom bilen och testas med Erik Adielsson. Härifrån borde ekipaget kunna nå ledningen och därifrån är valacken inte enkel att ta ner ifrån. Det är ett roligt och jämnt lopp det här, men jag fastnade tidigt för Global Agreement som står perfekt inne! 

                    V75-6

                    Med springspåret till sin fördel är givetvis 6 Mellby Happy intressant, och som efter en månad ifrån banan senast kunde vinna på just Axevalla. Hon är loppets troliga vinnare med ledning runt om. Jag tycker stall Goops hästar visat klart bättre takter på slutet och det här ser upplagt ut för femåringen. 

                    3 Aurora Show är en tuffing har det visat sig som och Carl Johan Jepson kommer knappast låta Mellby Happy styra det här hur hon vill... Främsta utmanaren!

                     V75-7 - STOCHAMPIONATET 2021

                     Jag tycker ändå att 11 Honey Mearas gjorde det bra senast och med den insatsen i kroppen och lite intressanta utrustningsändringar den här gången så tror jag det är min vinnare av StoChampionatet. Fyraåringen är av hög klass och de dagar hon är i ordning till 100% är hon bland landets bästa ston. Jag tror hon kan vinna det här ärofyllda loppet!

                     2 Hall of Am startade i samma lopp som Honey Mearas och gjorde det strålande bra från ledningen hela vägen. Hon är främsta utmanaren tillsammans med 10 Barbro Kronos

                     Bästa spelbolaget för travodds

                     Bet365

                     Bäst på fasta odds
                     • Världens största spelsajt
                     • Egna fasta travodds
                     • Bra välkomsterbjudande
                     • Inget poolspel
                     Välkomstbonus
                     1250 SEK i spelkrediter
                     Hämta bonus Besök hemsidan

                     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                     Sammanfattning

                     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                     Läs hela recensionen

                     Fler aktuella travtips

                     Skive inleder travveckan och således V4-spelet under måndag lunchen. Spiken tror jag tar en välförtjänt seger och snacka om att skratta bäst som ... Läs travtips

                     Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips