V75 söndag: Kompisen vinner Derbyt! » 29 aug. | Martin Engström -…

V75 söndag: Kompisen vinner Derbyt!

Charlottenlund är mitt andra travhem. Och söndagen bjuder på danska derbydagen! I huvudloppet tror jag min kompis vinner!

Andel i systemet kostar 150 kronor - klicka här!

V75-1

Flemming Jensen har fått bra utveckling i 5 Andre Ward som hävdat sig starkt i Sverige i både V75 och V86. Åttaåringen är självklar favorit, men inget jag direkt lutar mig mot.

10 Onceforall Face är en härdad hjälte som går starkt ute i spåren.

Lågprocentare många tappar bort är 6 Chock Nock som för övrigt vann danska derbyt 2018!
Sexåringen har behövt komma igång i loppen och senast på Billund visade han äntligen bättring. Knappast någon skräll om han räcker till seger.

V75-2

5 Eddie The Eagle är egentligen med i helt fel lopp. Dessvärre galopperade han bort finalplatsen senast bakom startvingen, enligt Michael Lönborg var det dock hans fel och inte hästens.
Felfritt är Eddie The Eagle självklar etta i det här loppet.

Tidigt motbud bakom är 10 Erling från bakspåret och han kommer gå framåt i dagsformen med förra loppet i kroppen.

V75-3

Flemming Jensens bästa chans under derbyhelgen borde rimligen vara topphästen 3 Slide So Easy.
Visst kan 6 Viking d'Hermes vara en stark utmanare, men med tanke på utgångsläge förväntar jag mig att Slide So Easy gör dt här till en rätt odramatisk tillställning. Jag spikar.

V75-4

5 Staro McMillan är normalt klassen bättre än konkurrenterna här, men jag blev lite besviken av insats senast i Malmö Stads Pris. Förväntar mig en bättre insats här, men med tanke på frågetecknet efter senast låser jag honom här.

3 Something Fishy låter stallet väldigt uppåt på och dagsformen här är på absoluta toppen! 

V75-5

  • Flemming Jensen sitter minst sagt på leken i femte avdelningen med två segerchanser.

Han själv kör 7 Dream Kåsgård som nog stod för karriärens bästa insats senast och trots läget är det ett tidigt segerbud.
Björn Goop kör Jensens andrahäst, 2 Dekanen K., som väl egentligen borde ha vunnit på Åby senast tycker jag. Nu är läget perfekt här och Dekanen K. kan ta snabb revansch. Ska så klart även bli intressant med Goop i jollen.

Bakom Jensens vassa duo är det tacksamt att Jeppe Juel finns med i loppet. Han kommer göra vad han kan för att Jensen-hästarna inte ska få det serverat och offensiv styrning är att vänta med 3 Don Cash.

10 Cody S. ska åter testas barfota runt om vilket var ett tag sedan. Kanske kan ge hästen en nykick!

V75-6

  • 6 Empire har varit som en kompis senaste två åren och nog är det bland det snällaste jag stött på i ett stall.

Det skadar ju knappast heller att han dessutom är högkapabel och intrycket han visat upp har varit av en annan klass i Danmark. Därtill har vi ju även fått se honom på V75. 
Det är relativt god klass på årets derbyupplaga och det är knappast någon straffspark för Empire - men är han närheten av sig själv så ska han ha toppchans att ta hem det här!

V75-7

1 Philosopher gör intressant regidebut för Christoffer Eriksson och han ska kunna göra upp om det här.
Värst emot är 3 Kilimanjaro och en som man väntar på ska få lite utdelning i år är 6 Benito Roc.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ska ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips