V75-söndag från Vermo med kall spik

Söndag och V75-omgång från Vermo, Finland. Finfin klass på omgången med flera svenskbekanta till start. Vi avslutar på bästa sätt med Finlandia Ajo som kommer bli en sevärd strid!

V75-1

  Vi drar till med att tro på ett sto i fyraåringsloppet.
  2 An-Dorra
  har läget till sin fördel och hon bör sitta väldigt bra till direkt. Likt majoriteten av stona jag charmas av så har hon en rejäl styrka i sig och inställning som kommer ta henne långt. Jag tror hon kan leda runt om här, faktiskt.

  Den givna utmanaren är 7 Bepi Bi som dock har ett tufft läge och som inte startat sedan 1 november. Siktas mot stort lopp på Elitloppshelgen och han kommer säkert vara väl förberedd här och få ett ordentligt lopp i kroppen. Häst mot häst är detta bästa hästen i fältet...

         V75-2

         14 Don Williams kan det där med långlopp och trots att han startar långt bak så förväntar jag mig att han ändå är den att slå här. Åttaåringen är verkligen stentuff!
         11 Marschall Match
         känner vi väl till från Sverige-turerna och Tuomas Korvenoja är på rätt väg med sin 8 Samvais som med några genomkörare borde vara i ordning för att sluta långt framme här.

               V75-3 

               • Tack för showen senast - och tack för showen nu igen?

               Ja, vad fanken var det vi fick se senast av 5 Benedetto O.P.? För klassen presterade han på en nivå som var långt över konkurrenterna. Benedetto O.P. bjöd på show senast och kommer säkert göra det igen. Är han bara närheten av lika bra som senast så är övriga säkert chanslösa. 

               8 Callela Lincoln är dock ett riktigt intressant motbud som varit imponerande bra den här säsongen och så är ju 3 Mystic Mom en ojämn tävlare men som vid sina goda stunder definitivt kan utmana här. De två reserverna!

                    V75-4

                     • Riktigt fin klass på kallblodsloppet och svårstoppad blir 6 Lissun Eerikki. 

                     Främsta konkurrenten, och även den enda för den delen, är hästen själv och galopprisken. Jag tror dock han sköter sig och efter ett okej fjolår har han höjt sig rejält som tioåring den här säsongen.
                     Fyra starter har resulterat i fyra segrar och han har sett ostoppbar ut i loppen. Det är en del bra emot här, men en felfri Lissun Eerikki går inte att slå.

                        V75-5

                        Alessandro Gocciadoro har ännu en stark segerchans här i 2 Aston Bar som verkar stormtrivas hos italienske stortränaren där han ännu inte sett sig slagen än. Läget kunde knappast blivit bättre här heller och hingsten hanterar distanser som denna (2 620 meter). 
                        Femåringen ser ut att kunna vara en potentiell stjärna för framtiden och chansen är mycket stor att han tar sin åttonde raka seger här. Däremot ska man ha i åtanke att han ställs mot riktigt härdare tävlare här.

                        En sådan som 5 Ivan B.R. ska man ha respekt för och jag tror även att 6 Roberto Driver körs iväg offensivt direkt och som haft en fin säsong hitintills. 8 Amazing Warrior har varit ifrån en tid men vilket år valacken hade ifjol. Nu är distansen så pass lång att han tids nog ändå kommer få chansen att utmana. 

                              V75-6

                              • Gocciadoro får äntligen mothugg!

                              Gocciadoro har ännu en stark segerchans i sjätte avdelningen med sedan tidigare Sverige-bekante 1 Zap di Girifalco. Däremot tror jag inte innerspåret är något plus precis och visst kan det bli lopp av det här ändå!
                              9 Run For Royalty
                              är i finfin form för dagen med två raka segrar och kommer gå rykande fort ute i spåren. 12 Skyfull Shine har radat upp segrarna och gjort det jättebra men visst blir det stentufft härifrån. Ska ändå vara given på garderingskupongen.

                              5 Mas Champ har sett ut at behöva genomkörarna och senast i årets fjärde start visade han äntligen upp sitt rätta jag igen. Srlas ut med form och Santtu Raitala kommer köra därefter!

                                     V75-7 - FINLANDIA AJO

                                     Jag gillar ju som sagt stenhårda ston och en sådan är 7 Dear Friend som varit helt strålande bra under våren och jag tror garanterat hon strider om det igen.
                                     5 Milliondollarrhyme
                                     var överraskande bra senast tyckte jag och förhoppningsvis är han på rätt väg.

                                     Alessandro Gocciadoro har för vanlighetens skull även segerbud här i form av 3 Vernissage Grif men dagsformen kanske inte är helt på topp? 1 Zarenne Fas behövde årsdebuten senast och siktar på att försvara titeln.

                                     Övriga? Ja, de får nöja sig med att vara i gott sällskap.

                                     Bästa spelbolaget för travodds

                                     Bet365

                                     Bäst
                                     • Världens största spelsajt
                                     • Egna fasta travodds
                                     • Bra välkomsterbjudande
                                     • Inget poolspel
                                     Välkomstbonus
                                     1250 SEK i spelkrediter
                                     Hämta bonus Besök hemsidan

                                     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                                     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                                     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                                     Sammanfattning

                                     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                                     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                                     Läs hela recensionen

                                     Fler aktuella travtips

                                     Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

                                     Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

                                     Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

                                     Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

                                     Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips