V75-söndag från Dannero! » 8 aug. | Martin Engström - Travstugan.se

V75-söndag från Dannero!

Ingen Grand Slam 75 den här söndagen utan istället är det extra-V75. Dannero står som värd och de yngre kallbloden springer om fina pengar!

Andel i systemet kostar 149 kronor - klicka här!

V75-1

3 From The Mine laddas mot ledningen och hoppas få stanna där hela vägen in i mål.
5 Bucks To Burn
är en härlig kämpe som alltid gör sitt, men vinner inte särskilt ofta. Det kan ändå vara läge här då han svarade för en bra insats senast på Bergsåker.

6 J.H.Mannerheim ska bli intressant med loppet i kroppen och i det här sällskapet förväntar jag mig att han ska duga gott!
7 Balfour är en stark herre som Robert Bergh säkert har en del förhoppning på här. Notera att hästen även är anmäld till V86 på onsdag!

V75-2

Nicklas Westerholm försöker utnyttja utgångsläget med 2 Pegasus Mia och laddar mot ledarpositionen med sina främsta konkurrenter utvändigt om sig.
4 Hopp Karoline
är min knappa förstahäst ändå som varit i riktigt fint slag i inledningen av karriären med fyra raka segrar!

3 Malifika vann säkert i debuten senast och gör här sin blott andra start i karriären. 

V75-3

Jag var lite besviken på 8 Adriatic Kronos senast där jag förväntade mig lite mer. Tycker ändå det låter bra på honom och motståndet här är betydligt enklare än senast.
Jag tar omtag och tror Ulf Ohlsson tidigt sitter perfekt till.

Det skiljer en hel del mellan hästarna här och i slutändan är det bästa hästen som vinner det här. Adriatic Kronos.

V75-4

 • Normalt klasskillnad - men det är här värdet bestäms

14 Indra's Secret är en stentuff dam som tidigt kommer sitta perfekt till här. Det ska så klart vara klasskillnad om hon är så bra som hon brukar vara.

Däremot garderar jag henne då hon kommer från svagare prestation och dessutom varit ifrån litet tag.
Jag tror även att det är här omgångens värde kommer bestämmas - på många sätt hoppas man att Indra's Secret faller för det kommer rensa på bra bakom.

En av många jag streckar är 7 Order By Box som brukar gå bra över den här distansen och gjorde det riktigt starkt som tvåa senast! 

V75-5

Jag tror kallblodskriteriet kan bli mycket öppen tillställning vilket kräver sina streck.

V75-6

Det är givetvis så att 12 Lipstick Tooma ska ha mycket god segerchans i det här stoloppet - inte minst när hon sett så ruggig ut som hon gjort i sina två senaste starter.
Jag kan dock inte sitta utan 8 Frozen Queen som Torbjörn Jansson trivs bra med och är en oerhört stark dam som knappast låter Lipstick Tooma få loppet dit hon vill.

V75-7

  10 Gorm är min förstahäst och spik, som haft ett fint år för stall Svante Båth och läget här är perfekt för tidigt avancemang. Nu testas han dessutom barfota runt om, spännande se vilken effekt det blir!

  Dela inlägg

  Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips