V75: Solängets stordag för året » 6 sep. | Martin Engström -…

V75: Solängets stordag för året

V75 vänder upp till norr och Solängets travbana utanför Örnsköldsvik. I Silverörnen startar flera klassiga miljonärer och snacka om att Silverdivisionen håller hög klass.

Våra andelar hittar ni här!

V75-1

Efter senaste insatsen är det självklart att först och främst rikta in sig på 2 Maximus M.M. med Anders Eriksson. Däremot innehåller loppet ett motbud som jag tror kan snuva femåringen på segern.

1 Arras Cando trivs över korta distansen och även från innerspåret. Jag tror Erik Adielsson kan leda hela vägen! 5 Gold Narva är ett ovisst kort i leken som reser över från Finland. Kommer från en vass seger från i lördags och Ulf Ohlsson upp den här gången!
Den bortglömda som visserligen behöver lite tur är 10 Major Vici.

V75-2

  • 1 Dixie Brick sitter lite på leken längst framme med Mika Forss och snacka om att stoet står perfekt inne i loppet härifrån. Jag tror hon kan bli svårfångad där framme och spikar!

V75-3

Magnus A Djuse verkar verkligen trivas med 4 Kahlua Bishop och fyraåringen stoltserar nu med fyra raka segrar. Ska definitivt vara med i striden.

8 Klose är en tuffing som åter fick instängt läge att tampas med. Nu sitter Mats E Djuse åter upp och jag tror Klose trots läget kan göra väl ifrån sig.
12 Istanbul Boko
är förmodligen bäst i fältet och inte fanken reser Eric Martinsson i onödan med 6 Nisse Sånna.

Jätteskrällen i fältet är 5 Mellby Guava.

V75-4

I Säterbests minne fastnar jag direkt för 14 Lukas Rauen. Tolvåringen hade full kontroll på fältet i fredags och tog ännu en övertygande seger. Därtill verkar Magnus A Djuse gå riktigt bra ihop med hästen. Lukas Rauen är främsta segerbudet här!

12 Don Viking kommer vara självklart motbud som däremot står inför en klart svårare uppgift den här gången. Den underskattade i fältet som blir helt borttappad är 7 Forspärla.

  • Tycker hästarna på start blir lite väl överspelade och rankas ner.

V75-5

Trots vingligt läge är 7 From The Mine klart intressant skrällbud. Jag har gått igenom det här loppet hela veckan och det är vidöppet lopp.
From The Mine har svarat för flera topplopp men blir likväl underskattad den här gången. Min förstahäst i ett lopp som kräver en del streck!

V75-6

  • Förstapriset på 200 000 kronor i högsta klassen - jag tycker det känns vidöppet och väljer därför att spika mig ur det med lågt betrodd.

Ingemar Hultqvists stjärna, 5 Selmer I.H., har äntligen ett vettigt läge och med några lopp innanför västen förväntar jag mig att femåringen presterar. Jag tror han kan vara lösningen här.
Selmer I.H. har inte riktigt fått det att lossna men jag hoppas det vänder snart igen. Motståndet håller god klass, men det är knappast så att han svettas av det. 
Selmer I.H. är van vid tufft motstånd och till låg procent ser det ut som en kul spik!

V75-7

  • Som alltid är Silverdivisionen loppet med roligaste fältet

11 Very Kronos strålade senast och var bara bäst. Nu är det helt annat läge och uppgift, men givetvis ska han vara den att räkna med igen.

Motbudet senast och motbudet nu lär bli 3 Global Undecided. Var något sämre senast och fått ta igen sig någon vecka. Förväntar mig en stark insats nu med Mika Forss.
Bra läge har även 4 Weekend Fun fått och jag brukar ofta fastna för honom - visst gör jag det nu igen...!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Petri Salmela är som alltid högaktuell när det är V64 på Boden. Här värmer han upp inför Elitloppshelgen med formtoppad Yankee Blue. V64-1 ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

V75 1 Jag inleder denna fina V75 omgången med en fin spik i form av 4 Double Exposure. Hästen är en undantagshäst som likaväl hade kunnat vara med i ... Läs travtips

Då sparkar vi igång elitloppshelgen med v75 på Solvalla. Otroligt spännande och kluriga lopp att bena ur men jag tycker att jag har riktigt bra koll ... Läs travtips

Årets höjdpunkt är här, Elitloppshelgen. Lördagens V75 från Solvalla innehåller riktigt fina hästar och vi bjuds på högklassig underhållning. Här ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips