V75: Smaskig jackpot på Årjäng!

Det är en smaskig jackpot vi har att spela om när V75 ska köras på vackra Årjängstravet!
Mina andelar är laddade:

 1. Analysens andel (175 kr)
 2. Lilla andelen (55 kr)

V75-1

Spontant fastnar man annars för att Björn Goop får styra 7 Gardner Shaw den här gången, som varit bra två gånger om på V75 som tvåa men sjabblade bort sig i galopp senast. Distansen talar mycket till sexåringens fördel. Min känsla för honom gör att jag inte streckar på jättemycket här.

9 E.Type Cash är på rätt väg nu efter några halvdana insatser på slutet och vann enkelt på Århus senast.

2 Readly Lavec har inte fått till det helt i årets fyra starter men gått bra över 2 640 meter förr och läget är perfekt. 4 Oracle Tile är i finfin form när turen nu går till Årjäng. Fint intryck på Orkla senast och närmar sig form igen!

     V75-2

     Den som höjer sig i loppet är 14 Beatrice Trio med 7 segrar i årets 9 starter! Ska man gå på EN är det hon som gäller. Jag förstår de som möjligen spikar henne - hon är den som står ut rejält. Det jag hoppas på är lite trafikproblem och bakom henne rensar det friskt.

     2 Easy Star är intressant med Erik Adielsson upp den här gången, men lita på att Robert Bergh kommer försöka styra länge med 1 Mellby Ia

     På tillägget ser vi flera härdade damer som selas ut. 10 Bring Me Wine med två starter i kroppen ska vara bättre nu.

          V75-3

          3 Kong C.K. med 11 segrar på 13 starter är tveklöst bra nog att stå emot hela vägen! Han känns som en kommande stjärna och är racersugen när han besöker Årjäng i annan vagn rapporteras det och han får även körspöet som hjälper till. Kan bli svårfångad.
          2 Crussi Dull
          tar givetvis upp jakten och det låter verkligen uppåt från stall Jasmine Ising.

          7 Bjornemyr Tore har jag väldigt stor respekt för - även han segermaskin som kommer köras offensivt av Magnus T Gundersen. 

                V75-4

                7 Kövras Joker galopperade bort sig direkt som favorit i lördags. Nu tar han omtag med springspåret och det ser ut som en mycket passande uppgift!

                1 Hawker Typoon känns mycket spännande från innerspåret och är väldigt tidig på min lapp även fast han inte radat upp segrarna. Körs barfota fram den här gången. 12 Red Rum är rankad trea i min bok

                V75-5

                10 Midnight Special är i fortsatt jättefin form och gick bra på Vaggeryd senast. Kan vara den som rensar i kuponghögen! Jag håller honom faktiskt som ettan i det här loppet.
                12 Castor The Star
                passar perfekt med Örjan Kihlström och så även jänkarvagnen och kommer flyga fram sista 6-700 meterna.

                Erik Adielsson har vid två tillfällen kört 2 Icouldbetheone och båda gångerna blivit tvåa. Nu har ekipaget stor chans att ta tredje gången gillt och vinna när läget är perfekt bakom bilen! 8 Farfars Dream är ny i klassen men en av de starkare här.

                    V75-6

                    6 Zorro Wind besöker Årjäng och ska göra det med att bjuda på fartfest. Sjuåringen fungerade fullt ut på Solvalla senast och blir sannolikt betrodd här! Jag tror Alessandro Gocciadoro laddar upp sjuåringen och sitter tidigt i ledningen. Därifrån är det toppchans!

                          V75-7

                          • Årjängs Stora Sprinterlopp med 600 000 kronor i förstapris!

                          Storstjärnan 9 Don Fanucci Zet är på plats och fick bakspåret över kort distans. Det är så klart en utmanade uppgift, men det är solklara stjärnan i sammanhanget och jag tror ändå han med lätthet rundar detta motståndet. Noterbart är att sexåringen även är anmäld barfota runt om, vilket i så fall är första gången i år!


                          Bästa spelbolaget för travodds

                          LeoVegas

                          • Bra välkomstbonus
                          • Bra utbud på vardagstravet
                          • Bra kundsupport
                          • Svårnavigerad hemsida
                          Välkomstbonus
                          Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
                          Hämta bonus Besök hemsidan

                          18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

                          Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
                          Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
                          Leovegas startsida
                          Leovegas sport
                          Leovegas Trav

                          Sammanfattning

                          Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                          Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

                          Det här hittar du i LeoVegas recension:

                          Läs hela recensionen

                          Fler aktuella travtips

                          Örebro välkomnar travhelgen med V64 där det ska bli intressant återse ett sto i V64-4! 🥇 SPIKFÖRSLAGEN V64-4 Kvällens mest intressanta ... Läs travtips

                          April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

                          Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips

                          Inför lördagen så har jag tagit mig ett snack med stjärnskottet och den otroligt skicklige unga kusken Gustav Johansson. Gustav kör tre hästar på V75 ... Läs travtips

                          Kalmartravet sköter Grand Slam 75-söndagen och i GS75-2 startar Giovanna Coger som kan ta revansch från senast!Andel i systemet hittar ni här! (60 ... Läs travtips