V75: Smaskig jackpot på Årjäng!

Det är en smaskig jackpot vi har att spela om när V75 ska köras på vackra Årjängstravet!
Mina andelar är laddade:

 1. Analysens andel (175 kr)
 2. Lilla andelen (55 kr)

V75-1

Spontant fastnar man annars för att Björn Goop får styra 7 Gardner Shaw den här gången, som varit bra två gånger om på V75 som tvåa men sjabblade bort sig i galopp senast. Distansen talar mycket till sexåringens fördel. Min känsla för honom gör att jag inte streckar på jättemycket här.

9 E.Type Cash är på rätt väg nu efter några halvdana insatser på slutet och vann enkelt på Århus senast.

2 Readly Lavec har inte fått till det helt i årets fyra starter men gått bra över 2 640 meter förr och läget är perfekt. 4 Oracle Tile är i finfin form när turen nu går till Årjäng. Fint intryck på Orkla senast och närmar sig form igen!

     V75-2

     Den som höjer sig i loppet är 14 Beatrice Trio med 7 segrar i årets 9 starter! Ska man gå på EN är det hon som gäller. Jag förstår de som möjligen spikar henne - hon är den som står ut rejält. Det jag hoppas på är lite trafikproblem och bakom henne rensar det friskt.

     2 Easy Star är intressant med Erik Adielsson upp den här gången, men lita på att Robert Bergh kommer försöka styra länge med 1 Mellby Ia

     På tillägget ser vi flera härdade damer som selas ut. 10 Bring Me Wine med två starter i kroppen ska vara bättre nu.

          V75-3

          3 Kong C.K. med 11 segrar på 13 starter är tveklöst bra nog att stå emot hela vägen! Han känns som en kommande stjärna och är racersugen när han besöker Årjäng i annan vagn rapporteras det och han får även körspöet som hjälper till. Kan bli svårfångad.
          2 Crussi Dull
          tar givetvis upp jakten och det låter verkligen uppåt från stall Jasmine Ising.

          7 Bjornemyr Tore har jag väldigt stor respekt för - även han segermaskin som kommer köras offensivt av Magnus T Gundersen. 

                V75-4

                7 Kövras Joker galopperade bort sig direkt som favorit i lördags. Nu tar han omtag med springspåret och det ser ut som en mycket passande uppgift!

                1 Hawker Typoon känns mycket spännande från innerspåret och är väldigt tidig på min lapp även fast han inte radat upp segrarna. Körs barfota fram den här gången. 12 Red Rum är rankad trea i min bok

                V75-5

                10 Midnight Special är i fortsatt jättefin form och gick bra på Vaggeryd senast. Kan vara den som rensar i kuponghögen! Jag håller honom faktiskt som ettan i det här loppet.
                12 Castor The Star
                passar perfekt med Örjan Kihlström och så även jänkarvagnen och kommer flyga fram sista 6-700 meterna.

                Erik Adielsson har vid två tillfällen kört 2 Icouldbetheone och båda gångerna blivit tvåa. Nu har ekipaget stor chans att ta tredje gången gillt och vinna när läget är perfekt bakom bilen! 8 Farfars Dream är ny i klassen men en av de starkare här.

                    V75-6

                    6 Zorro Wind besöker Årjäng och ska göra det med att bjuda på fartfest. Sjuåringen fungerade fullt ut på Solvalla senast och blir sannolikt betrodd här! Jag tror Alessandro Gocciadoro laddar upp sjuåringen och sitter tidigt i ledningen. Därifrån är det toppchans!

                          V75-7

                          • Årjängs Stora Sprinterlopp med 600 000 kronor i förstapris!

                          Storstjärnan 9 Don Fanucci Zet är på plats och fick bakspåret över kort distans. Det är så klart en utmanade uppgift, men det är solklara stjärnan i sammanhanget och jag tror ändå han med lätthet rundar detta motståndet. Noterbart är att sexåringen även är anmäld barfota runt om, vilket i så fall är första gången i år!


                          Bästa spelbolaget för travodds

                          Bet365

                          • Världens största spelsajt
                          • Egna fasta travodds
                          • Bra välkomsterbjudande
                          • Inget poolspel
                          Välkomstbonus
                          1250 SEK i spelkrediter
                          Hämta bonus Besök hemsidan

                          Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                          Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                          Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                          Sammanfattning

                          Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                          Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                          Läs hela recensionen

                          Fler aktuella travtips

                          Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

                          Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

                          V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

                          I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips

                          Vi får en finfin söndag framför oss med topptävlingar på Vincennes - men framförallt GS75-jackpot på Kälmäh! Stall Lövgren har två sexiga ... Läs travtips