V75: Sista chansen!

Sista chansen! Det är vad som gäller under söndagen när det är dags för sista stora årgångsloppen för fyraåringarna. Fynda gärna din andel i systemet så har vi en härlig söndag tillsammans!

V75-1

 • En närmast omöjlig inledning som kräver sina streck. 

Två jag tror mycket på är 7 Global Black Money och 8 Platinum Tile men det är som sagt en oerhört öppen historia och en jätteskräll man ska se upp för är 2 Killer Queen Boko.

V75-2

Det går inte att besegra 4 Francesco Zet, så är det bara. Jag minns ännu intrycket av honom i Kriteriet när jag stod vid bankanten och det var något extra. Han är stor favorit här så klart, men ska så också vara. Han vinner!

Bakom har jag 1 Aquarius Face som reserv. Han har äntligen ett toppenläge och vid sina goda stunder högkapabel.

  V75-3

  Björn Goop låter väldigt nöjd med 5 Twigs Honor som tillsammans med 10 Global Lover är de som höjer sig lite i det här fyraåringsloppet. 
  Stall Markus B Svedberg har med två intressanta bud i form av 1 Fighter och 7 Call To The Bar! Jag tror även att en sådan som 9 Hilltop Hawk kommer avsluta starkt sista halvvarvet.

   V75-4

   Fyraåringsstonas drottning har ännu så länge varit 2 Honey Mearas och till den här starten siktas hon springa barfota runt om. Det mest troliga är så klart att hon leker hem det här utan att bli svettig, men för mig är det en självklarhet att ha med 1 Hall of Am.
   Jag hade Hall of Am som min vinnare av Derbystoet men där hon dessvärre var sjuk. Hon har minst lika hög kapacitet som Honey Mearas och Hall of Am är väldigt mycket värd en storseger! Intrycket i semifinalen var strålande.

     V75-5

     Duktige Simon Helm har bra chans från ledningen med 3 Power Lane men visst finns det en del motbud och den jag främst lyfter fram är 7 Reven Dejavu som jag väl skrällskrivet om 15-20 gånger i år (nåja...). 9 Powerbank fick ta en välförtjänt seger senast och 10 Zeolit vet vi hur bra han kan vara. Andreas Lövdal känner mycket väl till tuffingen 5 Dallas Brick!

         V75-6

         2 Glamourous Rain är i perfekt författning just nu och formen kunde knappast varit bättre. Det kittlar givetvis att hon nu siktas springa barfota runt om för första gången! Björn Goop sitter upp bakom 3 Red Lady Express som jag tror leder väldigt länge.
         Jag trodde väldigt mycket på 5 RIhanna W.I. i semifinalen där hon även gjorde starkt ifrån sig. Min tredjehäst i loppet. 9 Imhatra Am trivs väldigt väl i Sverige ser det ut som och även med Mats E Djuse i sulkyn. 

           V75-7

           • Det är en alldeles fantastisk avslutning där tre höjer sig rejält. Av dessa tre tar jag ställning för 2 Mister Hercules. 

           Jag har känslan att Örjan Kihlström placerar sig i perfekt slagläge med fyraåringen och låter Önas Prince stå för jobbet där framme med San Moteur utvändigt om sig. Mot slutet tackar Mistern för resan och efter en blek period tidigare i somras tror jag Mister Hercules är tillbaka i toppform igen!

           Bästa spelbolaget för travodds

           Bet365

           Bäst
           • Världens största spelsajt
           • Egna fasta travodds
           • Bra välkomsterbjudande
           • Inget poolspel
           Välkomstbonus
           1250 SEK i spelkrediter
           Hämta bonus Besök hemsidan

           Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

           Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
           Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

           Sammanfattning

           Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

           Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

           Läs hela recensionen

           Fler aktuella travtips

           Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

           Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

           Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

           Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

           Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

           En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips