V75: Sådan, ljuva Lunden-dagen!

Som Malmö-påg är man per automatik född till halvdansk och just Copenhagen Cup-dagen är en dag jag ofta besökt och kombon Tuborg/fläskesteg-burgare och trav är ljuvligt.
Sådan, då kör vi V75-söndag!

  1. Systemanalysens andel - 299 kronor!
  2. Lilla andelen - 149 kronor!

🔨 SPIKEN

V75-2

4-årsEliten är ett riktigt fint lopp med flera talanger som kommer bli stjärnor med tiden - tar ställning!

Jag tar lite ställning i loppet och litar på att Björn Goop sköter tömmarna briljant med 5 Skate Trix. 2 Kagan är främsta konkurrenten som kommer ge en rejäl match, men ska jag utse bästa hästen i fältet? Ja, då är det Skate Trix som gäller och jag tar ställning när Goop får köra fyraåringen för första gången!

V75-6

6 Luuk Schermer tar resan till Lunden för att visa upp sig och så som han såg ut senast har jag svårt se honom förlora det här. Hans utmanare har visserligen spår invändigt om honom, men han tar turen till Danmark i absolut toppform och ska bli riktigt intressant att kolla in. 
Jag tror han kan stå för en uppvisning!

👌 DESSA MISSAS INTE

V75-1

Kretsen runt 9 Guzz Mearas förbarmade sig när hästen inte fick komma in i Copenhagen Cup. Femåringen var anmäld dit men fick inte plats när Lunden delade ut ett wildcard i storloppet. Nu får Guzz Mearas gå ut i Charlottenlund Open och det från bakspår över sprinterdistans. Ingen enkel uppgift, så klart!

1 Marcello Wibb är välkänd för oss svenskar och som sedan en tid tillbaka härjar nere i Europa hos familjen Martens. Mött flera tuffa konkurrenter och även fast han går bättre över längre distanser så ska han matcha dessa här alla dagar i veckan. 4 Officer Stephen rankar jag trea och som imponerat förr på Lunden. 3 Photo Lavec hade jag normalt haft svårt se duga mot dessa, men är ju faktiskt i riktigt fin form för dagen och är värd att se upp med.

V75-3

Garderar man Staro Leonardo är det lika bra att strecka på - Delight-skrällen kan vinna!

14 Staro Leonardo kan det här med långa distanser och att starta längst bak, tugga på ute i spåren och sedan avgöra enkelt. Visst tror jag han kan göra det igen och för mig är det givna förstahästen i detta långlopp. Behöver man ytterligare en spik i omgången så är det han, då procenten lär ligga lagom lågt sett till hans kapacitet och hur jämnt det är bakom

4 My Tambourine Man är tillbaka i norr igen efter äventyr i Frankrike och hunnit göra två starter uppe på Romme. Han har varit smällfin båda gångerna och verkar som han äntligen börjat komma igång igen - kapacitet har han alltid haft, men det har strulat en del. Nu verkar Westerholm hamnat helt rätt på honom igen!
Erik Adielsson kör loppets skrällbud i 5 Delight Classic som bjöd på en rejäl "nästagångare" senast och underskattas kraftigt den här gången. Jag tror definitivt han är bra nog att kunna överraska och lär hamna under 5%!

V75-4

Stoeliten där 1 Miracle Tile ska vara etta på ranken och löser det sig bara från innerspåret, som sällan är ett plus på Lunden, så tror jag hon har god segerchans. 10 Dear Friend är van vid yppersta stoeliten i Sverige och är på sluttampen av karriären. Bakspår är inget plus för henne och lite flax kommer behövas även fast klassen finns där. Ska givetvis med när man garderar Miracle Tile...
7 Eeenymeenyminymoe är en tuffing som är i absolut toppform vilket hon visat hela våren. 

Conrad Luguaer-stallet har dragit igång maskineriet vilket visades i onsdags och 5 Devs Daffodil kommer blixtra till sista biten här - förvånas inte om hon slår till!

V75-6

Copenhagen Cup 2022 där 3 Milligan's School har läget med sig och Ulf Eriksson kör ut med segerfeeling vilket förstås härifrån. 9 Alcoy blir jättespännande att se här uppe igen och min förstahäst i loppet? Det är trots allt 10 Stoletheshow som gynnas av att det är 2 011 meter!

6 Calle Crown är en härdad hjälte som ofta har hoppat ut på djupt vatten nere i Frankrike. Har väl varit lite sisådär med prestationerna när han rest upp till Sverige igen, men det gäller att se upp. Han har en urstark inställning och för första gången i karriären får Erik Adielsson sitta upp bakom honom!

V75-7

6 Staro Obrigado håller jag högt och jag är övertygad om att han tids nog kommer slå sig in i högsta eliten. Han har nu fått loppen i kroppen och formen är på uppåtgående vilket visades senast. Hade jag behövt välja endast en i startfältet så är det Staro Obrigado! 
5 Eros Zola
är det frågetecken kring. Jag väntade mig mer av honom senast på V75 men där han blev liten besvikelse. Tar omtag nu på hemmaplan och kan mycket väl leda det här länge. 

1 Global Lover är mer stark av sig och ska främst hitta ut härifrån. Jag tror Robert Bergh tror mycket på sin femåring och kommer köra väldigt offensivt hela vägen. 9 Ture L.A. inledde säsongen lite halvknackigt men har nu kommit igång med två raka segrar.


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Eskilstuna och Sundbyholmstravet slår upp portarna för tisdagens lunch. Bästa hästen i V4-3 tycker jag är värd att gardera! V4-1 Det har varit ... Läs travtips

Vi är på upploppet av V86 Super Days och ikväll är det Bjerke/Kalmar som styr tillställningen. Andel i systemet kostar 58 kronor - fynda här! ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips