V75: Ryggar min favorit!

Härliga Midnattstravet väntar från Boden med kvälls/dagssolen över banan sent in på kvällen. I avslutande höjdpunkten håller jag på favoriten min.
Dessutom; jackpot på V75! Nu kör vi!

Andel i systemet löser du här!

V75-1

Petri Salmela har två bidrag i loppet, 6 Amperage Hanover och framförallt 7 Leave Your Sox On. Sistnämnde är den mest segeraktuelle av de två med två raka segrar och Mika Forss laddar givetvis framåt från det här läget i volten.

10 Gogobet Sisu var inte sitt rätta jag i lördags och eftersom femåringen redan är anmäld hit igen så är det bara att ta nya tag. Örjan Kihlström i sulkyn för första gången är givetvis spännande! 12 Reven Dejavu ska man inte nonchalera och kan det där med att gå ute i spåren.

         V75-2

         Björn Goop får åter styra 1 Sundbo Nova som han vid senaste starten tillsammans vann med. Sexåriga stoet har varit bra hela våren och från läget här är hon tidigt segerbud.
         3 G.G.Ojjdo
         överraskade oss alla i lördags där sjuåringen tog karriärens främsta seger. Ska så klart bli intressant se hur sjuåringen följer upp det här.

         5 Kong Henry tog efterlängtad seger senast och förstärks nu med Örjan Kihlström! 8 Bol Brage ska det främst lösa sig med spår 8 men har ju två raka segrar!
         Senast på Solvalla startade 13 Guli Rubin som Erik Adielsson styrde perfekt med hela vägen och trots "bara" andraplatsen så var det en bra insats.

                  V75-3

                  Den som i grunden är bäst i loppet, 7 Pewdiepie, har fått ett jobbigt läge här men utrustas med jänkarvagnen och som sagt så tycker jag det är bästa hästen i loppet. Utan strul tror jag segerchansen är mycket god.

                  Tidig på min lapp bakom Pewdiepie är 10 Soleil d'Inverne som varit bra i tre raka lopp nu och får springa utan skor på hovarna den här gången! Långskott för många men inte för mig, liksom 11 First Mover.

                     V75-4

                     10 Balsamine Font håller jag högt, framförallt i den här omgivningen. Skor runt om den här gången men jag tror hon kommer flyga lågt sista varvet. Ska kunna leka mot det här motståndet om hon bara är på rätt humör. Det som är emot är utgångsläget vilket kan strula till det och med minsta otur öppnar detta upp sig.

                     Hanna Olofsson har fem hästar till start! Olofsson själv kör 15 Ava som svarade för en klassisk "nästagångare" senast, ett av stoets bästa starter i karriären. Är verkligen i ordning!
                     1 Todays Estelle gick utvändigt ledaren större delen av senaste loppet och kunde med stark inställning koppla greppet över upploppet till enkel seger. Stoet ska väl vara den man främst ska räkna med av de tre från startvolten. Sjuåringen är anmäld barfota runt om för första gången och står perfekt till att kunna överraska. Kommer säkert bli en snackis under lördagen...

                     Erik Adielsson smyger under radan med 12 Iceland Falls. Perfekt.

                      V75-5

                      • Hemmahoppet mot ny viktoria?
                       5 Swagger
                       har verkligen fått fart på karriären hos Sandra Eriksson och har hela våren radat upp segrarna. När V75 nu besöker hemmabanan Boden siktar Eriksson givetvis på att segerstrida.

                      Räkna med att 2 Syoss kommer köras offensivt den här gången som förutom näst senast varit väldigt bra sedan han kom tillbaka i april. 6 Astronascente Zac är aningen ojämn av sig men tycker ändå han får godkänt senast i finalerna. Nu kör Björn Goop honom igen och det var just under sommaren ifjol som han var som bäst och han har rett ut svårare uppgifter än denna.

                        V75-6

                        3 Cab Lane föll som stor favorit senast där han tidigt tog hand om ledningen men låg på lite väl hårt och hade slut på krafterna sista halvvarvet. Håller han ordning på energin här så tror jag han tar snabb revansch och med bäst läge av segerbuden litar jag på honom den här gången!

                        7 Ivory di Quattro ska kunna göra sig mer rättvisa här än vad han gjorde i Harpers. 8 Upstate Face är en riktigt stark femåring som aldrig varit bättre än vad han är nu. Spännande med Erik Adielsson i sulkyn.

                        V75-7 - Norrbottens Stora Pris

                        • Perfekt läge nu - jag tror givetvis mest på min favorit.

                        Min ohotade favorit inom travsporten just nu är 2 Very Kronos. Han var inte alls sitt rätta jag i Elitloppet och hamnade dessutom pyrt till. Nu är utgångsläget perfekt över en distans han hanterar mer än väl. Härifrån tror jag väldigt mycket på Very Kronos och i det här topploppet ryggar jag honom hela vägen in i mål!

                        Bästa spelbolaget för travodds

                        Bet365

                        Bäst
                        • Världens största spelsajt
                        • Egna fasta travodds
                        • Bra välkomsterbjudande
                        • Inget poolspel
                        Välkomstbonus
                        1250 SEK i spelkrediter
                        Hämta bonus Besök hemsidan

                        Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                        Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                        Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                        Sammanfattning

                        Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                        Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                        Läs hela recensionen