V75 Romme 3 november » 2 nov. | Martin - Travstugan.se

V75 Romme 3 november

Ännu en högintressant V75:a väntar med jackpott att spela om. Jag tror på två starka spikbud i omgången.

V75-1 - klass 2

  • 2 140 meter voltstart med 125 000 kronor i förstapris.

2 Xanthis Brazil vann direkt i regidebuten senast och från bra läge här ska han räknas tidigt.

Värsta motståndaren känns som 7 Arras Cando som gjorde det riktigt bra senast och visade att segern sitter snart.
5 In Love Boko varnar jag tidigt för som höll tappert senast. 10 Rocky Tilly var liten besvikelse senast där galoppen förstörde allt. Kan bättre än så och visar han upp samma takter som tidigare kan han ta ner många över upploppet. 

Loppets oväntade är 12 It Happend Again som jag tycker svarade för en fin prestation senast på Solvalla. Som närmast bortglömd tar jag betalt.

  • Lite osäker på om 3 R.K.Rapida kommer iväg bra härifrån och chansar bort denne som lite överspelad...V75-2 - Bronsdivisionen

  • 1 640 meter autostart med 125 000 kronor i förstapris.

9 Roheryn har varit riktigt fin i två raka V75-segrar och bredvid går 10 Ural iväg som var närmast enorm senast och har en kapacitet som är alldeles för bra för Bronsdivisionen. För mig är dessa två de givna segerbuden i omgången. För den snåle kan det räcka med lås här.

Trist även med bakspår för 12 Sign Me Up Too men det till trots ser jag inte ekipaget som chanslöst för det! Se upp för 8 Mellby Emeralds som jag hoppats på en längre tid och äntligen börjat få lite utdelning.

V75-3 - Gulddivisionen

  • American Trot, 1 640 meter autostart med 250 000 kronor i förstapris.

7 Heavy Sound bara fortsätter imponera och visar upp ett sjujäkla intryck. Kan åter bli mycket svårslagen här. 9 Milligans's School är annan som imponerat. Fick en vilsam resa hela vägen senast och gick i mål med krafter sparade. 

11 Diamanten är väl kanske inte i något toppslag för dagen. Är däremot alldeles för lite streckad jämfört med de två motbuden.

  • Dessa tre tycker jag står sig alldeles för starka mot övriga.

V75-4 - Dubbelcupen

  • 2 140 meter voltstart med 200 000 kronor i förstapris.

Fastnar främst för Torbjörn Janssons styrning. 11 Hövding Jaros var riktigt fin näst senast i V75-seger på Hagmyren och hästen står verkligen bra till här. Trots att det troligen blir skor tycker jag det är ett tidigt och roligt streck!

Jag gillar verkligen 9 U.R.Faxe som är tidig bakom. 8 Grude Svarten hade fyra raka segrar inför senast där hästen underpresterade. Nu sitter Örjan Kihlström upp!
Från dubbla tillägget startar 14 Bellfaks som alltid är att se upp med. Jan-Olov Persson låter verkligen helnöjd med hästen inför det här. Med där bak kommer även 15 Bilbo B.S. som blir lite väl underskattad av spelarna.

V75-5 - Klass 1

  • 2 140 meter autostart med 125 000 kronor i förstapris.

Segerstaplaren, 12 Global Unprotected, har så klart ett svårt utgångsläge, men formen är på väg uppåt precis där den ska vara och Magnus Jakobsson kör ut självsäker på sin häst. Jakobsson väljer knappast någon försiktig resa den här gången heller och över upploppet blir det uppvisning.

Spelvärt till alldeles för lågt procent och jag spikar!

V75-6 - Silverdivisionen

  • 2 140 meter autostart med 150 000 kronor i förstapris.

Jag är som vanligt väldigt förtjust i 4 Erik Sting.
Han har verkligen varit kanon flera gånger om nu utan att ha fått vinna. Tre raka andraplatser, men nu är utgångsläget äntligen klart mycket bättre än senast. Ska det äntligen lossna!? Jag tror och hoppas det.

V75-7 - Charlie Mills Race

  • 3 140 meter volt med 125 000 kronor i förstapris.

7 Sir Henry P.Hill gjorde verkligen ett kanonlopp senast. Som han såg ut där är han ett tidigt segerbud här. 
I samma lopp startade 8 Bucks To Burn som favorit. Blev lite problem i kön och avslutningen var bra som tvåa. Ska bli intressant att se över den här distansen. 

9 It's Showtime Zaz vann direkt i comebacken och med loppet i kroppen är han rimligen än bättre nu. 12 Ready Ribb är tillbaka igen. Senast han startade var i självaste Harpers Hanover! Visat tidigare att han går bra direkt efter vila så räknas direkt.

2 Jamie Oliver har lopp i kroppen. Fick en försiktig resa där och från startvolten tror jag han sitter bra på det tidigt. Thorsten kör framåt och uppgiften ser intressant ut. Tror även 11 Antonio Trot efter lite mindre lyckosam period är på väg in i sin rätta årstid och fint smygläge härifrån.

Martin Engström

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Petri Puro selar åter ut sin Burning Man som jag den här gången tror strider om det igen. Senast föll Burning Man i galopp på V75 där han ... Läs travtips

Nå besøker vi vårt vakre naboland igjen...Norge og Momarken! Jag kan inget annat än tycka lite extra mycket om omgångarna i Norge, kan ju ha att ... Läs travtips

V75 kommande helg körs från norska Momarken.Här är tidiga analysen av omgången, med bland annat Pastore Bob!V75-1 2 Moruga är bättre än vad han ... Läs travtips

Förra lördagen spelade vi in drygt 30.000kr på mina andelar och en fin slant tillbaka.  Denna helgen siktar vi riktigt högt. Jag har plöjt ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips