V75: Potential på Rättvik

Rättvik står som lördagens V75-värd och visst ser det ut att kunna bli en omgång med stor potential i! Mina andelar hittar ni här:

 1. Analysens andel - 175 kronor
 2. Lilla andelen - 55 kronor

V75-1

3 L.L.Royal ska det ju främst lösa sig från tredjespåret men gör det bara det ska han ses med högst segerchans i Brons.

Mycket intressant med 5 Barry Wadd som liksom många andra hos stall Pettersson gjort det bra på slutet. Sjuåringen har gjort tre jättebra lopp på slutet och den här gången är han anmäld barfota runt om för första gången på över två år!

1 Reven Dejavu har inte fått till det på ett tag, men nu är det spännande läge för honom här att vända på trenden.

     V75-2

     5 Invader Am är tveklöst den att slå här och som varit riktigt bra i tre raka starter. Framförallt senast med Björn Goop var han riktigt bra! Nu sitter Mats E Djuse upp istället och från det här perfekta läget kommer fyraåringen bli svårslagen.

     Synd med utgångsläget för 12 Father Simon. Jag trodde väldigt mycket på honom senast och där han visade riktigt fin form. Nu med spår 12 över kort blir det givetvis svårt, men jag har stor respekt för honom...!

          V75-3

          3 Seismic Wave är extremt svår att räkna med för dagen. Han såg inte jättevass ut i lördags men visst får man lita på Timo Nurmos. Sjuåringen har inte fått till det i år ännu, men är bättre än så och härifrån tror jag Claes Sjöström är rejält offensiv. Är Seismic Wave så bra som han kan vara tror jag han är bästa hästen.

          1 Milliondollarrhyme står som titelförsvarare av loppet och visst möter han lite mer passande motstånd den här gången än vad han gjort tidigare i år.

          2 Global Badman debuterar i högsta klassen och av de som startar här har han bäst dagsform. Ska bli högintressant att se honom!

          7 Ubiquarian Face har stark inställning och går hela vägen in i mål, inte alls förvånad om han råkar slå till. 

                V75-4

                14 Ard håller jag som bästa hästen i fältet här, men Siljanloppet körs över 1 640 meter volt, så han springer över 1 660 meter och ska jobba in 20 meter till starthästarna.
                Han kommer hamna bra till från tilläggsvolten och jag tror han kan runda hela fältet.

                15 Grislefaksen G.L. är främst emot och på startvolten är det 1 Ramstad Balder som troligen kommer leda det här väldigt länge och han står kanonbra inne på startvolten!

                V75-5

                4 Borups Tornado reser till Rättvik och har perfekta förutsättningar den här gången. Spår 4 är ypperligt och så även får han på sig jänkarvagnen den här gången. Uppgiften ser skräddarsydd ut för honom att leda runt om!

                    V75-6

                    På tillägget är 14 Filippa B.J. mycket tidig och som visat fin form på slutet. Hon är den jag håller som bäst i fältet och procenten i Diamantstoet kommer ligga passande "lågt". Fyraåringen känns väldigt intressant för mig och är en djärv chansspik!

                    6 Fluttershy A.F. har passande läge i volten för att tidigt kunna laddas framåt. Lyckas Stefan Persson koppla befäl om loppet kan stoet leda detta väldigt länge.
                    1 Icone de l'Etre
                    blir spännande från spår 1 och som jag definitivt tror kan strida emot.

                          V75-7

                          • Avslutningen ser riktigt kul och framförallt öppen ut! Helgardering!

                          1 Turenne tog en stark seger senast i sin lill-comeback och nu får han åter springa barfota runt om och står väldigt bra inne i Klass 1. Räknar med offensiv styrning härifrån...
                          Kim Eriksson kommer även han vara rejält framåt med 4 Speedy Cash Vicane.

                          7 Ferox Brick trivs över 2 640 meter och är högkapabel femåring som verkligen fått det att lossna under året. 11 Golden Boy Sisu är annan i fin dagsform och trots läget ska man se upp för 12 Castor The Star. Anmäld barfota runt om för första gången.


                          Bästa spelbolaget för travodds

                          Bet365

                          Bäst
                          • Världens största spelsajt
                          • Egna fasta travodds
                          • Bra välkomsterbjudande
                          • Inget poolspel
                          Välkomstbonus
                          1250 SEK i spelkrediter
                          Hämta bonus Besök hemsidan

                          Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                          Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                          Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                          Sammanfattning

                          Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                          Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                          Läs hela recensionen

                          Fler aktuella travtips

                          Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

                          Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

                          Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

                          Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

                          Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

                          En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips