V75: "Palmen" vajjar mot enkel seger

  Kalmar ger oss traditionsenliga V75-omgången denna Midsommarhelg. Bästa spiken är tveklöst Palmyra som är en palm som knappast vajjar för motståndet och vinner!

  1. Analysens andel (199 kr) - klicka här!
  2. Lilla andelen (50 kr) - klicka här!

  V75-1

  Stall Kolgjini går jättebra för dagen och med springspår ska 7 Loyal Cash bli högintressant att se här över 2 640 meter. Bold Eagle-avkomman kommer passa perfekt över det här och jag tror väldigt mycket på den här lojala!

  9 Rossi Garline trivs över den här distansen vilket femåringen verkligen visade för tre starter sedan på Halmstad. Står väldigt bra inne i loppet nu mot det här motståndet.
  4 Black Fire
  ska det lösa sig från spår 4 i volten, men i övrigt är han i riktigt stark dagsform med två raka segrar!

  1 Baroncini Jet ledde länge i fredags på Romme men blev över upploppet besegrad av väldigt stark vinnare. Upplagt för ledning här åter, däremot debut över 2 640 meter. Nöjer sig med ryggresa?

      V75-2

      Joakim Lövgren kommer försöka göra det här till en händelsefattig historia när han med 5 Palmyra fick perfekt läge bakom bilen. Stoet gjorde vad hon kunde senast från omöjligt läge med en flygande avslutning. Visade på Jägers näst senast hur ruggig hon är över kort distans och Jocke Lövgren låter mycket optimistisk inför uppgiften.
      Den här "palmen" kommer inte vajja för någon. Jag tror på en stark segerchans. 

      Med framspår hade 9 Real Scotch varit förstahästen som radar upp segrarna och nu är han anmäld med jänkarvagn för första gången. Han är den som utmanar Palmyra.

          V75-3

          • Viola Silas lopp ser oerhört jämnt ut i årets upplaga!

          1 Iceland Falls var ute i Harpers senast där hon kördes bak i kön med avslutning över upploppet. Visat en väldig toppform den här våren och i det här sällskapet nu ska hon räknas som förstahästen. I mina ögon är hon däremot alldeles för stor favorit - så klar är hon inte!

          4 Devs Daffodil kan bättre än vad hon visat på slutet och framförallt sista 300 meterna senast tror jag gör att formen är på väg uppåt igen. Läget är perfekt för att tidigt vara framme och bråka med Iceland Falls.
          9 Digital Class
          är möjligen starkast i fältet.

               V75-4

               7 Breidabliks Kahlua får tävla barfota runt om den här gången vilket är ett stort plus! Jag tror hon kan svepa ner allt och är min förstarankade!

                1 Whispering Hills försöker leda så länge det bara går och med Björn Goop finns givetvis den möjligheten. Men bakom? Ja, vidöppet! 2 Easy Star hade ingen bra dag på Åmål senast. Omtag här och hon har tidigare varit jättefin! Tror även 4 Biscuit är att räkna med efter två lopp i kroppen. 9 Anastasia Tav blir väldigt farlig om hon får ryggresan och anfallsorder över sista halvvarvet.

                Omgångens avslag är 14 La Ferrari Dimanche. Ja, hon är riktigt bra men utgångsläget är verkligen inget vidare och hon har större uppgifter framför sig. Tror knappast hon kommer köras för fullt för att utmana och i och med min tro på Breidabliks Kahlua så står jag över ferrarin. 

                V75-5

                • Silverdivisionen blev öppet efter spårlotten

                11 Champ Lane har en inställning jag verkligen gillar och han har varit strålande i årets tre starter. Nu får han på sig jänkarvagnen och för mig är han klara förstahästen i Silver. 10 Laradja Vrijthout kommer gå en rejäl repa ute i spåren och 8 Rotate från spår 8 blir något att handskas med det. Han har gått fram rejält med senaste starten!

                4 Adde S.H. gör försöket att leda runt om, men nog kommer Per Nordström vara framme tidigt och tampas med 7 Natorp Bo. Respekt för 1 A Good Point från läget med!

                   V75-6

                   4 Racing Mange fick inte alls till det på Tingsryd senast. Nu har han perfekt läge bakom bilen och jag litar på att Joakim Lövgren vill visa upp nioåringen i sitt bästa jag - inte minst när flera av främsta motbuden fick sämre lägen.

                   1 Gareth Boko är ofta ute i tuffa lopp och testas nu med Rick Ebbinge för första gången. 2 Ultion Face har vaknat till och varit jättebra på slutet.
                   6 Rackham
                   blir spännande att se hur han står sig i Guld och 7 Milligan's School får upp Björn Goop för första gången på länge i sulkyn igen. Ute i spåren sista biten dyker 12 Holy Water fram.

                        V75-7

                        11 Charliebrown Effe har varit enormt bra i sina tre starter i Sverige där han från olika utgångslägen och distanser varit omöjlig att slå.
                        Nu testar han över medeldistansen från bakspår den här gången - så vass som han varit är det svårt att utse honom som annat än tänkbart spikförslag den här gången med. Tycker samtidigt att motståndet inte känns jättehårt den här gången.


                        Bästa spelbolaget för travodds

                        GoGo Casino

                        • Ny licens från LeoVegas
                        • Stort spelutbud
                        • Swish som betalningsmetod
                        • Minst 200 SEK insättning
                        Hemsida: Grundat:
                        Ägare:Huvudkontor:

                        Sammanfattning

                        Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
                        Följ Travstugan på Youtube