V75 på härliga Lunden!

Dags för ett av årets härligaste dagar för egen del; Copenhagen Cup-dagen på Lunden med V75! Det är härlig internationell mix i loppen och både spel- och sevärt värre!

V75-1

  Vi inleder med stayerlopp och det är ett öppet sådant tycker jag.
  Knappa förstahästen är 9 Dortmund vars dagsform är på helt rätt väg och jag tycker han svarade upp halvhyfsade årsdebuten med en bättre insats senast. Jag tror Mats Baek Nilsen presenterar honom i bra skick den här gången!
  5 Ol Dono Lengai
  är andrahästen i fältet och jag tror Josef Franzl är inställd på att avancera framåt när väl femåringen löst utgångsläget.

  10 Ganyboy vet man inte riktigt vart man har men vi kunde inte minst för tre starter se hur stark han är över distanser som denna. Ojämn Ganymede-son men som vid sina höga toppar slutar långt framme här.

         V75-2

         5 Virginia Grif har inte alls stått att känna igen den här säsongen men jag litar på att hon visar sitt rätta jag här och då är hon den klart bästa hästen i det här fina stofältet. Alessandro Gocciadoro sitter själv upp dessutom och jag tror säkerligen han vill visa upp stjärnstoet i bästa skick den här gången. Spik!

               V75-3

               Två står ut rejält i tredje avdelningen och den jag främst fastnar för är 1 Ids Boko som varit strålande bra på slutet. 6 Cokstile minns vi mycket väl från fjolåret och gör nu comeback. Jag litar på att visas upp i sitt bästa skick här och en Cokstile på tävlingshumör kan mycket väl "leka" hem det här.

                    V75-4

                    3 Fossa håller jag högt i Danmark men som galopperade innan startbilen drog iväg senast när han skulle årsdebutera. Felfritt tror jag han kan bli mycket svårslagen i det här talangfulla loppet. Under fjolåret segrade han i både Jydsk 3-årings Grand Prix samt Grand Circle 3-års Championat samt blev tvåa i danska Kriteriet. Han har kapacitet så det räcker och blir över och i ett streckkrävande elitfält med fyraåringar tar jag ställning för Fossa!

                      Stallkamraten 1 Coventry Hall har nu fått ett lopp i kroppen och även debuterar och även debuterar på andra sidan Atlanten. Fyraåringen satt tidigt i ledning i ett fält som endast blev med fyra hästar till slut och därifrån höll han sedan undan knappt men säkert. Räkna med att han är lite bättre till den här starten.

                      Annan som nyligen fått lopp i kroppen är 5 Bengurion Jet som nu tar första långresan upp till Norden. Maharajah-sonen har fått en bra start på säsongen med två segrar på tre starter och vann enkelt i Napoli senast. Är dock inte helt pålitlig och under fjolårets sexton starter vann han endast en gång. Där finns säkert mycket av talang i honom, men ingen man lutar sig mot direkt. Garderingstreck!

                         V75-5

                         Sverige-bekante Sören Kolberg har mycket väl fått fram en ny stjärna för framtiden likt Staro McMillan när han här selar ut 3 Staro Obrigado som inte minst laddat mot svenskt travderby senare i år. Här startar fyraåringen i toppform för dagen med tre raka segrar som visserligen varit i väldigt enkla sammanhang. Helt annan uppgift här så klart, men Lavec Kronos-sonen duger mer än väl i det här sällskapet. 

                         Tyske talangen 1 Venture Capital har fullkomligt radat upp segrarna hemma i Tyskland det senaste halvåret.
                         8 Joker of Steel är väl normalt sett spårtorsk härifrån, men jag tror han kommer gå riktigt starkt ute i spåren och går det undan lite väl för mycket där framme är det Joker of Steel som kan koppla greppet till slut!

                               V75-6

                               • Copenhagen Cup 2020 gick till Untersteiner. Copenhagen Cup 2021 ser ut att gå till Untersteiners.

                               3 Cyber Lane och Johan U har fått läget till sin fördel mot sina främsta konkurrenter och nog borde Cyber Lane tidigt sitta i ledning här och få styra loppet i sin hand. En frisk Cyber Lane leder det här hela vägen. Ska han ha i Elitloppet att göra är det närmast ett krav att han leker hem det här, men jag är inte alls förtjust i tunga favoritskapet. Det är för stort i ett sådant här lopp.

                               5 Extreme ska bli jättespännande att kolla in och 9 Bahia Quesnot tillhör bland världens mest härdade ston som vid bra dag definitivt kan hävda sig här.

                                      V75-7

                                      10 Dream Kåsgård har verkligen sett ut som en dröm på slutet och har nu tre raka segrar. Senast visade han prov på sin inställning när Flemming Jensen tog initiativ och lade sig utvändigt ledaren och kämpade sedan ner denne över upploppet. Dream Kåsgård är inte särskilt startsnabb vilket gör att bakspår inte gör särskilt mycket. Jag tror han trots läget är hästen att slå!

                                      5 Il Duce Boko har man haft lite förhoppningar på, inte minst senast på Örebro vid V75, och nu har han ett intressant läge att kunna strida om säsongens första seger. 2 Dominic Wibb verkar vara på väg i fin form och gick bra bakom Easy Cash på Åby senast. Han ska hävda sig väldigt väl den här gången och är han lika bra här som han var senast kommer han göra upp om det.

                                       Bästa spelbolaget för travodds

                                       Bet365

                                       Bäst
                                       • Världens största spelsajt
                                       • Egna fasta travodds
                                       • Bra välkomsterbjudande
                                       • Inget poolspel
                                       Välkomstbonus
                                       1250 SEK i spelkrediter
                                       Hämta bonus Besök hemsidan

                                       Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                                       Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                                       Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                                       Sammanfattning

                                       Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                                       Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                                       Läs hela recensionen

                                       Fler aktuella travtips

                                       Äntligen V75 igen och denna gång på Gävle. En mycket fin jackpot finns återigen att spela om, och jag ska göra det jag kan för att vara med och ta ... Läs travtips

                                       Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips

                                       Jackpotvecka och veckan innan elitloppsveckan, det är ju en otroligt härlig vecka att njuta av. I onsdags försökte man bli ensam vinnare eftersom jag ... Läs travtips

                                       Trippla V75-system in i lördags och innan dess mest inspelat i Sverige på V64 i fredags. Formen börjar verkligen hitta tillbaka och det passar ju ... Läs travtips

                                       Det blev sju rätt för Björnkollen förra lördagen och nu laddar kollen vidare mot jackpot på Gävletravet!🔨 SPIKEN V75-3 Befogad favorit ... Läs travtips

                                       Det är jackpotdags från Gävletravet och av den anledningen ska jag givetvis försöka få in spelvärt system för att göra lördagen lite extra kul för ... Läs travtips

                                       Lite tidiga tankar av mig till omgången på Gävle den 21 maj. Vi har en riktigt trevlig lördag att se fram emot. Sista chansen att kvala in till ... Läs travtips

                                       Godkväll! En regnig fredag som denna har jag pluggat trav och tänkte bidra med lite tankar för morgondagens drabbning. I onsdags var jag inte långt ... Läs travtips

                                       God morgon travfantaster! Idag väntar ännu en jackpot på V75 och kosan styrs mot Gävle där man ska slåss om en av de sista elitloppsbiljetterna i ... Läs travtips

                                       Solvalla laddar för Elitloppshelgen och därför delar Åby nästa V86-omgång med dalabanan Romme och vi får bland annat kolla in Sleipner ... Läs travtips