V75: Örjan-spikar gånger två » 20 mars | Martin Engström -…

V75: Örjan-spikar gånger två

Mycket speciella förutsättningar möter oss denna lördagen på Bergsåker. Lägre klass på loppen och överlag en oerhört jämn omgång.
Örjan Kihlström kör de två spikarna!

Omgången innehåller trots allt två stora favoriter i Love No Pain och Coogan. Att spika dessa båda är som att ge upp för utdelning.
Spelar man andelsspel är det för mig inget alternativ att gå på de båda - en av dessa måste förlora!

V75-ANDELEN LÖSER DU HÄR!

V75-1

Från start gör Robert Bergh vad han kan med sin 6 Payet för att hålla undan från tilläggshästarna.

 • Vi ser några riktigt starka konkurrenter 20 meter bakom

13 My First Offspring sitter perfekt till härifrån direkt och jag väntar mig att det blir segerstrid den här gången. Min förstahäst i loppet!

Sonen Nicklas Westerholm räds knappast någon med sin 14 Let's Go Ernie som visserligen inte har något enkelt läge, men offensiv styrning är att vänta.
12 Angel Ovea
är anmäld barfota runt om vilket blir högintressant att se här. Hon är verkligen något för framtiden och höll stark senast!
11 Klose
förväntar jag mig mer av och vid gardering måste han tidigt med på kupongen.

V75-2

 • Mycket låg klass och streckkrävande om man inte chansar sig ur problemet

Markus Pihström trimmar upp sin 2 Unleash The Steel som vid tidig ledning kan hålla undan hela vägen tror jag.
Bakom är det verkligen vidöppet som bara den!

3 Miss Red ska inte nonchaleras som vann direkt i comebacken näst senast men där galoppen förstörde allt sist. Felfritt utmanar hon helt klart.

Blir det lite körning där framme kan det öppna upp sig för de där bak och den jag främst finner intresse i är 9 Hidden Assets.

V75-3

2 Love No Pain var strålande bra senast. Nu har favoriten plötsligt invändigt läge när nummer 1 strykits. Jag håller utgångsläget som litet frågetecken och även att Love No Pain spelas till så stor favorit.
Stoet leder det här mycket länge - men överstreckad som spikalternativ.

  Robert Bergh-tränade 6 Betting Ace är värsta motbudet, som med genomkörare i kroppen vann enkelt senast. 
  Joakim Elfving-tränade 9 Qrystal Roc given tredjerankad. Gjorde bort sig från tungt läge senast, men före det riktigt bra. Hunnit ta tre segrar på sex starter i år.

  V75-4

  Joakim Elfving har outsider i V75-3 men möjligen en klar vinnare i kallblodsloppet.
  Rikard N Skoglund sitter åter upp bakom 6 Ängspilen som kan upprepa senaste insatsen tillsammans. Härifrån ska Ängspilen inte kunna missa ledarpositionen och han kommer sitta där väldigt länge.

  3 Gnistas Filur blir intressant med skoryck vilket är klar fördel för honom. Varit lite svag i årets starter, men förväntar mig uppryckning här. I min bok är det här värsta motbudet.

  14 Norrlands Scott ska räknas från tillägget, men dessa kommer få det tungt att hinna fram...

  V75-5

  Örjan Kihlström sitter upp bakom 6 Karissa Bo som varvat andraplatser med oplacerade insatser i år. Den här gången tror jag det kan vara dags för henne. Jag väljer att spika henne i ett lopp som känns jämnt och där Merritt blir överspelad.

  V75-6

  1 Coogan levererade direkt i årsdebuten och nu blev det kalasläge i volten att sitta perfekt till direkt. Strålande intryck senast och blir åter svårslagen här.

  V75-7

  1 Usiana Face gör årsdebut och Robert Bergh är säkert mycket belåten med utgångsläget.
  14 Lyx Håleryd
  rycks det skorna på och trots läget blir hon mycket tung att stå emot. Känslan är att hon är av lite högre klass än konkurrenterna.

  Dela inlägg

  Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

  Fler aktuella travtips

  Mars månads sista kväll genomförs från Sundbyholmstravet. Daniel Redén reser till Eskilstuna med Sorbet. Är han segermogen direkt? V64-1 Alla utom ... Läs travtips

  Bara inte utdelningen blir ett aprilskämt! Vilket jag inte tror då det är Xpress V86 på "Skrällåker" & Solvalla! Uppdatering pågår! Videoanalys inom ... Läs travtips

  V86 1 2 Bucks To Burn har gjort två lopp nere i Frankrike, där han båda gångerna spurtade bra. Nu har han fått ett perfekt läge, innanför värsta ... Läs travtips

  V75 från självaste hemmabanan den här helgen. Jägersro i Malmö har hand om lördag eftermiddagen. Andra deltävlingen av Paralympiatravet innehåller ... Läs travtips

  Det är tydligt att dem hittat ytterligare en växel hos Disco som redan förra året var med i elitloppet nu har han fullständigt pulveriserat sina ... Läs travtips

  Oddset är för högt för att inte testa en slant på vinnare och plats på en av Sveriges bästa ston. Daniel Redèn har en handfull hästar som kan vara ... Läs travtips