V75: Orebro International 2019! » 3 maj | Martin Engström -…

V75: Orebro International 2019!

V75-dags från Örebrotravet med stayerloppet Orebro International som rundar av V75-omgången!

Missa inte din andel här!

V75-1

En mycket öppen tillställning sätter igång dagen på Örebro. Här sparar vi inte på strecken. Alla utom två ser jag som möjliga vinnare av loppet!

5 M.R. Clayton J.F. har gjort det bra två gånger om nu och V75-segern närmar sig. Dags nu!?

Stall Kolgjini har två intressanta motbud. 7 Gideon H.Renka är vid felfri avgång loppets ledare och kan så vara hela vägen, men kommer säkerligen få svar från 1 Liam Dana. 10 Tae Kwon Deo har fått en genomkörare i kroppen och är klart bättre nu.

V75-2

Susanne Richter hade ingen tur i spårlotten med M.T.Joinville. Här däremot är det desto bättre med 5 Ural. Lopp i kroppen nu och han är det självklara segerbudet.

4 Run Ceasar Run verkar ha hittat en rejäl toppform och det är dags att ta honom på allvar. Christoffer Eriksson siktar på att leda runt om. Från den positionen är Run Ceasar Run riktigt vass.
Björn Goop låter smyguppåt på 1 Earn n'Burn och trots läget ska man nog ta 10 Marvelous på allvar efter prestationen senast.

V75-3

Efter karriärens bästa säsong ifjol ska det bli roligt att följa 4 Charrua Forlan i år. Nu har han fått två lopp i kroppen och gjort det riktigt bra båda gångerna. Här kan det bli säsongens första seger med ledning runt om.

Jag gillar 9 Zack's Zoomer! Kommer plocka placeringar mot slutet och jag tror han är bra i ordning med förra loppet i kroppen. Ulf Ohlsson upp och Zack's Zoomer kommer svara för ett topplopp!

V75-4

3 Master Hill kommer från positiv insats och verkar hittat toppformen nu. 4 Taiga Woodland kommer pressa sig fram mot ledning och kan vara tung att stå emot vid tidig ledning.
6 Master Blaster har haft det svårt att komma igång i årets två starter. Väntar på att det ska lossna - då kan det bli åka av!

Det kan gå undan där framme, vilket bjuder in 10 Quito Lane och 11 Gambit Brodde.

V75-5

Pietro Gubellini reser till Örebro för att leda hela vägen med 4 Shadow Gar. Risken är stor att hon leder runt om. Jag varnar direkt för 11 Unique Juni som gjorde det bra bakom tuffa hingstar senast. Ett givet skrällbud här.

12 In Toto Sund behöver en hel del tur härifrån, men klart bra nog att vinna ändå. 10 Ultra Bright på väg upp i form och det borde bli V75-seger snart för 9 Ginny Weasly!

V75-6

4 Global Trust ser ut att kunna leda det här runt om. Väl medveten om hans rejäla favorittryck på sig och flera bra emot - men jag har så svårt att se honom förlora det här. Tre bra lopp på raken nu och framförallt senast var han riktigt bra. Läget kunde knappast varit bättre och normalt svårslagen före Weekend Fun.

V75-7 - Orebro International

Det traditionella långloppet på Örebro med 400 000 kronor i förstapris! Årligen ett riktigt kul lopp. 

12 On Track Piraten har ingen enkel uppgift med dubbla tillägget, men det är imponerande vilket intryck han ger för dagen och sådana här uppgifter har han klarat av förr! Jag är liksom många andra svag för honom och firma Skoglund/Piraten spikas!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen