V75: Öppet på Åby!

V75: Öppet på Åby!

Lördagen spenderas på Åby med V75! Omgången ser väldigt öppen ut och bjuder på flera roliga lopp att bena ut.

V75-1 - Silverdivisionen

Petri Puros 1 Martin de Bos var strålande bra på Jägersro senast. Nu är läget åter riktigt bra och femåringen verkar riktigt bra i ordning för dagen. Den här gången springer han med skor runt om för blott sjätte gången i karriären (sammanlagt 29 starter).
Carl Johan Jepson leder förmodligen väldigt länge med 6 Reverend Wine.

10 Pacific Face var överraskande bra i comebacken senast och har en fantastisk hårdhet i sig. 3 Island Life fick äntligen vinna igen senast och är väl kanske stall Berghs bästa chans för hela omgången. 9 Secret Mission är en häst som oftast är dyr att glömma bort. Henriette Larsen är alltid extra kaxig bakom valacken!

V75-2

Peter Untersteiner drar på gaspedalen på sulkyn och laddar iväg med 5 Get Ready On Tour. Jag tror ekipaget kan leda hela vägen!
3 Beartime
spikar halva landet och 6 J.H.Respons från formstallet Bergh är garanterat med och bråkar om det.

Bakom dessa ska man passa 4 No Limit Royalty.

V75-3

Spräcks segernollan nu!?
Det kan mycket väl bli så för 6 Utah Broline som efter sex starter ännu inte fått känna på segersötman. Däremot har han slutat topp 3 vid fem av dessa starterna och när som helst spräcks segernollan. Kan bli här!

  • Det är ett vidöppet treåringslopp och framförallt oerhört jämnt fält som gör upp. Det kräver sina streck. 

V75-4

Stall Bergh håller toppform för dagen och 11 Dragon Starfly med två raka segrar gör åter upp om det här. Min förstahäst är dock 9 Darah Bibo som står perfekt till i loppet och kommer svara för ett rejält avancemang ute i spåren. Stoet kan definitivt slå grabbarna!
1 Pine Muscle får perfekt resa härifrån - visst räcker det med dessa...? Jovisst, en skulle 3 Inspector komma iväg från volten blir denna segerfarlig. 

V75-5 - Youanas lopp

Jag gillar verkligen stenhårda 4 Stonewashd Diamant som äntligen fått det att lossna igen med två finfina segrar på raken. Hästen att slå och trots tunga favoritskapet spikar jag henne!

12 Wild Love och 1 Miss Sober är de naturliga bakom...

V75-6 - Legolas Minne

5 Betting Gangster är en häst som stallet har hållit högt sedan dag ett. Det har knappast gått spikrakt uppåt i karriären för Gangster-hästen, men på slutet har han äntligen visat sitt rätta jag. Nu debuterar han i Gulddivisionen men kommer det till trots vara hästen att slå. Skor är ett minus och det är en lurig Gulddivision där många kommer ge det ett försök.

8 Slide So Easy har haft ett toppenår och trots hopplöst läge gick han strålande på Jägersro senast. Lika tungt läge nu, men på en gardering är han klart värd ett streck.
9 Baron Gift
går åter vasst ute i spåren även fast stallet aviserar lite lugn styrning här. Även fast stallet låter lågt på 2 Montdore tror jag han på hemmabanan kan vara överraskande bra här.

  • Vi välkomnar 6 Balfour tillbaka på banan. Högkapable åttaåringen gör här första starten sedan juni månad.

V75-7

Det gick ju inget vidare på Jägersro senast för 9 Man At Work. Nu tar han revansch här istället.
Liksom stallkamraten Hawk Cliff levererade Man At Work en rejäl avslutning på Jägers och istället blir det här istället. Den här gången tror jag Örjan Kihlström kör i tid och sveper förbi allt i avslutningen.

8 Night Brodde är min givna förstareserv och 1 Randemar R.D. tredjerankad.

Dagens Dubbel:

DD-1: 5, 8, 9, 10, 2 (7, 3) 
Självklart är 5 Betting Gangster den att tro mest på, men 8 Slide So Easy, 9 Baron Gift, 10 Mack Dragan och 2 Montdore ska inte nonchaleras!

DD-2: 9 Man At Work spikas på V75 och likaså här!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Från Värmlands skogar körs V64-omgången denna måndag kväll. Här är våra tankar inför omgången:V64-1Segersviten förlängs trots utgångsläget.Främsta ... Läs travtips