V75: Olympiatravet 2019! » 25 apr. | Martin Engström - Travstugan.se

V75: Olympiatravet 2019!

Lördagen bjuder på topptrav från Mölndalsbanan Åby. Olympiatravet 2019 med toppstjärnor och V75-lopp med härligt stökiga inslag gör omgången till en toppdag!

Här finner du din andel till V75!

Jag kör två andelar - ett för 500 kronor/andelen och ett för 250 kronor/andelen.
Nedan följer analysen för mitt större system - men båda publiceras här till vänster!

V75-1 Olympiastayern

Långlopp över tre volter som känns rätt streckkrävande då miljonärerna från dubbla tillägget inte är några segerstaplare direkt...
15 Juan
testades i monté senast och levererade. Fint förberedd inför det här. 11 Elliot Coger är även han tidig.

Björn Goop låter smyguppåt med 13 Ragazzo da Sopra som jag tror kommer göra ett riktigt bra lopp. Jätteskrällen är 5 Joyride Cane.

V75-2 Klass 1

1 Victory Island är väldigt lätt att tycka om. Har perfekt utgångsläge för att kunna gå i ledning. Som sämst blir det rygg ledaren och han kommer garanterat segerstrida.
9 Norton Commander
är en av många toppar från stall Lugauer som är främsta utmanaren. I grunden säkert bästa hästen i fältet. Galopperade bort sig tidigt i årsdebuten senast, men stallet låter oerhört uppåt inför det här.

6 Deep Pockets fick det inte att stämma i söndags på Romme, vilket dock var första gången på länge. Kan ta snabb revansch här.
Jätteskrällen är 4 Aquamarin som inte startat på någon månad men fått gå provlopp inne på Jägers.

V75-3 Silverdivisionen

Bra utgångsläge den här gången och senast var 4 Heart of Steel riktigt bra i Carl Philips Jubileumspokal bakom omöjlige Perfect Spirit.

Ingen i det här fältet är i närheten av dennes kapacitet och Heart of Steel borde kunna vara svårslagen i det här mycket fina Silverloppet. Jag spikar honom den här gången!

V75-4 Klass 2

Hemmatränaren segerstrider!?

Bo Falsig har ett par lovande hästar i stallet. Här startar han 7 Livi Nam Nam som ska bli högintressant i det här loppet. Året har inletts på bästa sätt med två segrar och här tror jag garanterat han segerstrider.

8 Burning Man
har ett lite knepigt utgångsläge, men löser det sig kan han kämpa ner allt! Skulle jag inte vara helt inne på Livi Nam Nam på lördag skulle Burning Man kunnat vara möjligt singelstreck. Jag tror han vinner om han bara löser läget. 5 Viking Brodde gjorde det riktigt bra som tvåa på Färjestad i fredags och kommer med toppform till Åby. 

Varnade för 9 Winner Bac senast. Tar nya tag nu från klart bättre utgångsläge och nu rycks skorna runt om!

V75-5 Lovely Godivas Minne

Europaderbytvåan 5 Mellby Free årsdebuterar liksom 12 Dibaba. För Mellby Free kan det bli seger direkt med ett perfekt utgångsläge.
Dibaba får det klart svårare härifrån, men hon är ju en topp i grunden.

Alessandro Gocciadoro kommer säkert försöka sätta fart på loppet med 4 Valchiria O.P. som nu fått en genomkörare i kroppen.

2 Carna Sensei går ut mot stentufft motstånd, men hon gör knappast bort sig nu när dessutom utgångsläget blev kanonbra!

V75-6 Bronsdivisionen

Ett otroligt fint lopp med flera hästar med rejäl styrka.

3 Martin de Bos är tillbaka och gör årets första start. Jag tror han kan göra upp om det direkt, men han känns mer som en gardering än något man spikar den här gången...
5 Vincero' Gar
blir sannerligen ingen enkel nöt att knäcka för övriga. Leder runt om?

Från bakspåret är solklart 10 Vlad del Ronco ett självklart streck och en skräll att se upp för är 4 Cobbys Olifant.

V75-7 Olympiatravet

Det blev ett intressant fält - men vem ska kunna utmana storstjärnan?

7 Propulsion ser ut att gå mot ännu ett toppår och intrycket på Umåker var av bästa slag. Jag tycker han ser rent av oslagbar ut för dagen, inte minst mot dessa. Ska mycket till för att han ska förlora. Jag spikar utan att tveka!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips