V75: Nya smällar att vänta?

Ja, snacka om att det smällde till förra veckan. Favoritparad-V75 blev till rena rama smällarna och över nio miljoner kronor på sju rätt. Personligen är V75-formen rätt bra ändå och nu jagar vi framgångar och ny smäll på Örebro!
I avslutningen? Ja, där går jag stenhårt på kommande topphästen.

V75-andelen i systemet fyndar du här!

V75-1

Vi fick inte se honom på V75-kupongen förra lördagen, men nu återser vi 11 Admiral As igen. I lördagens start sjabblade han bort sig ur loppet och visade att han minsann fortsatt kan ha sådana bottennapp. För visst ska man få kalla det för bottennapp!?
Nu tar han omtag här och från spår 11 bakom bilen bör det resultera i felfri avgång. Kapacitetsmässigt är han fortfarande alldeles för bra för Silver, så visst kan han runda allt.

3 Emoji och 4 Syoss gillar jag och är de jag håller som främsta motbuden och således även reserverna bakom Admiral As.

  V75-2

  Det blir en spännande start för 7 Prosecco som senast försökte utmana Run To You på V86 och gick vad han kunde ute i spåren. Med framförallt förra insatsen i kroppen tror jag han besöker Örebro i toppform. Springspår på volten är dessutom tilltalande för Adrian Kolgjini i sulkyn.

  2 Rally Inge har gått bra i fyra raka lopp och nu när det vankas voltstart på V75 sitter Erik Adielsson upp. 6 Fighter Simoni ser jag som värsta motbudet till Processo med tre raka segrar i bagaget inför det här!
  Långskottet är 9 Goes All Magic som gick riktigt bra i karriärens första V75-start senast. Då liksom nu sitter Björn Goop upp - streckar man på ska stoet med tidigt!

   V75-3

   Jag gillar ju stentuffa 2 Mellby Free som i sto-SM gjorde vad hon kunde från hopplöst läge. Nu får hon åter framspår efter tre raka bakspårsstarter och jag tror definitivt hon kan göra upp om det! Jag gillade framförallt insatsen näst senast och är hon något liknande här blir hon segerfarlig. Björn Goop försöker svara ut Click Bait och når ekipaget ledningen är det toppchans för Mellby Free.

   Per Lennartsson får sitta upp bakom 3 Click Bait och från det här läget är det ingen tvekan om vad som gäller; följ startbilen och styr fältet. Personligen har jag alltid haft lite svårt att sätta in femåringen och är väl inte helt övertygad ännu över "storheten" i honom. Läget går det ju inte att klaga på dock

   11 Milliondollarrhyme blir säkert att räkna med igen, men han har ju visat att han kan gå riktigt vasst från bakspåret.

    V75-4

    11 Bon Bini behövde verkligen loppet i kroppen förra onsdagen och ska vara lite mer att räkna med den här gången. Vid henne startar 10 Eight Hour som inte startat sedan 4 september. Dagsformen är ett frågetecken, men hon har ju varit jättebra under sommaren och anmäls inte på V75 för att lunka med...

    7 Platinum Tile körs åter av Mats E Djuse som senast på Solvalla lyckades snuva storfavoriten Karisma Boko och fyraåriga stoet har visat väldigt bra form flera lopp på raken nu.

     V75-5

     11 Svecak Palema tror jag slutligen kan vara lösningen i detta Diamanstoet.
     Hon var okej men inte mer på Jägersro för tre starter sedan och likadant på Solvalla näst senast, men senast på Årjäng tyckte jag åter hon visade rätta takter igen. Nu siktas hon åter springa barfota runt om och jag tror hennes styrka kommer bita riktigt bra ute i spåren under slutvarvet.

     4 Darah Bibo är väldigt belåten över framspåret och kommer båda laddas vad som går. Hon är väldigt effektiv från ledningen och det kommer vara mycket vunnet när det är just Örebro. 9 Zante Grif jagar man ju vidare och det är så klart ren tidsfråga innan hon får det att stämma till 100%.

       V75-6

       • Ett fethajigt lås!

       Utgångsläget med 12 Eros Zola är givetvis inget vidare, men distansen 2 609 meter talar ändå för att ekipaget kommer göra upp om det. Eros Zola har varit riktigt fin hela säsongen med sex segrar på åtta starter och femåringen kommer bli svår att stå emot här med.

       En jag vurmat en hel del om på slutet som varit en jätteskräll är 4 Great Winner. Han har inga som helst problem med den långa distansen och det var kul se honom på Årjäng senast. Han kommer göra upp om det igen, var så säkra! 

       Låset? Ja, det kan ni fethaja!

       V75-7

       5 Hipster Am gillar jag väldigt mycket. Får han bara allt att stämma tror jag det kan vara kommande topphäst, rent av. Stefan Persson känner mycket väl till fyraåringen och det är ett riktigt jämnt lopp i avslutningen där jag även tror att en sådan som 3 B.G. Pastor Jonte kommer prestera starkt, men jag tar ändå till slut ställning för Hipster Am. Denne kommande topphäst!

       Bästa spelbolaget för travodds

       Bet365

       Bäst på fasta odds
       • Världens största spelsajt
       • Egna fasta travodds
       • Bra välkomsterbjudande
       • Inget poolspel
       Välkomstbonus
       1250 SEK i spelkrediter
       Hämta bonus Besök hemsidan

       Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

       Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
       Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

       Sammanfattning

       Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

       Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

       Läs hela recensionen

       Fler aktuella travtips

       Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

       Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

       Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

       Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

       Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

       Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

       Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

       Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips