V75: Nurmos-duo att luta sig mot

V75: Nurmos-duo att luta sig mot

V75-fokuset riktar sig mot Dalarna, Borlänge och närmare bestämt Romme kommande lördag. Efter många om och men lutar jag mig mot Nurmos-ekipage!

V75-1

Sjuårige 5 Win B.Hill gör sin blott fjärde start i karriären. Efter nästan fem års(!) frånvaro från banan var han tillbaka senast och vann direkt på just Romme. Ska givetvis bli spännande här!

Personligen gillar jag 7 On Track He's Black som står inför en klart mer passande uppgift nu. Nicklas Westerholm gör en del spännande ändringar på femåringen som jag hoppas ska få honom att tända till igen! men utmanas av pappa Robert Bergh med 6 Macelleria.

Jag tror loppet kan hålla högt tempo och en jätteskräll som kan gynnas av detta är 12 Enzo Am.

  V75-2

  • Kul långlopp över fyra volter. 20 meters-volten ger oss främsta segerbuden?

  8 Magic Cash ska först och främst sköta sig. Gör han bara det tror jag han kan bli svårslagen i detta långlopp. 

  Jag tycker loppet "bara" innehåller 4-5 hästar som blir att räkna med och med tanke på att jag tror så pass mycket på en felfri Magic Cash så litar jag på att fyraåringen sköter sig och visar vem som är bäst den här gången.

  V75-3

   4 Milligan's School var åter tillbaka på svensk mark senast och kunde enkelt ta sin femte seger för året. Sexåringen har gjort en lysande säsong och blir att räkna med igen. Stallet tror på toppchans och det är väl högst troligt att hästen vinner.
   5 Chianti tror jag verkligen är på gång och första årssegern kommer när som helst. Jag vill hålla honom som främsta motståndaren till Milligan's School och även fast seger kanske är lite väl långsökt så vågar jag inte lämna Chianti utanför kupongen.

   V75-4

   Daniel Redén selar ut sitt kallblod(!) 3 Bokli Rapp N.O. som senast gjorde det bra på Bergsåker. Kommer sitta bra till härifrån direkt och blir att räkna med.

   Efter nästan tre månaders uppehåll var 12 Guli Rubin tillbaka i fredags. Hästen fick ett perfekt smyglopp och kommer vara rejält förbättrad inför det här.

   Givetvis finns där stor respekt för Magnus A Djuse med 13 Lukas Rauen som är en riktig kämpe som vägrar ge sig.

   Lindblom sätter fart på loppet i V75-5

   V75-5

   1 Easy Cash hade en lysande form under sommaren och har väl bara gjort ett svagt lopp i karriären. Nu är läget perfekt över korta distansen och jag tror han åter strider om det. Kan leda det här runt om.

   • Vad som gör att jag ändå garderar Easy Cash är att det kommer köras hejvilt där framme och loppet innehåller fler som vill åt ledningen till varje pris.

   2 Choco Lane är självklar om än med nöd och näppe - kommer med två raka galopper. Melander-tränade 5 Digital Summit är den med bäst dagsform i loppet - och snacka om att Åke Lindblom kommer sätta fart på loppet med 6 Bordeaux Doc.

   Visst kan det bjuda in 12 Reven Dejavu och långskottet 11 Erik K. som jag tycker blir lite underskattad

    V75-6

    • Som alltid en sevärd tillställning av Silverdivisionen.
     Jag trodde som alltid på 4 Esprit Sisu men dessvärre ströks han under torsdagen.

    Nu får man tänka om och lyckligtvis hittar jag ny spik.
     6 Global Undecided kommer från svag insats och vi vet att han är klart bättre än så. Jag tror Nurmos-hästen visar styrkan här igen och tillsammans med Örjan Kihlström strider de ner övriga i det här fina Silvergänget!

     V75-7

     • V75-omgångens öppnaste lopp avslutar!
      Tolvhästarsfältet här ser väldigt jämnt ut och känns streckkrävande. Alla utom två kan vinna...!

     12 Panther Face regidebuterar och gör detta för Veijo Heiskanen med duktiga Henna Halme. Tidigt streck i det här loppet!

     9 Istanbul Boko känns som förstahästen i fältet, men hästen har haft det svårt när det blivit lite högre prissummor. Känns lite väl sårbar...
     Rikard N Skoglund med 4 Rocky Tilly siktar på att leda väldigt länge!

     Din andel till V75 löser du här!

     Dela inlägg

     Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Lite sämre utbud än konkurrenterna
     Välkomsterbjudande
     Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsida

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Summering

     Författare: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

     Läs fullständig recension

     Fler aktuella travtips

     Petri Salmela är som alltid högaktuell när det är V64 på Boden. Här värmer han upp inför Elitloppshelgen med formtoppad Yankee Blue. V64-1 ... Läs travtips

     Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

     V75 1 Jag inleder denna fina V75 omgången med en fin spik i form av 4 Double Exposure. Hästen är en undantagshäst som likaväl hade kunnat vara med i ... Läs travtips

     Då sparkar vi igång elitloppshelgen med v75 på Solvalla. Otroligt spännande och kluriga lopp att bena ur men jag tycker att jag har riktigt bra koll ... Läs travtips

     Årets höjdpunkt är här, Elitloppshelgen. Lördagens V75 från Solvalla innehåller riktigt fina hästar och vi bjuds på högklassig underhållning. Här ... Läs travtips

     Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

     Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips