V75: Nu jäklar ska vi vinna stort!

En alldeles underbar V75 väntar oss från Solvalla och det är dundermega-jackpot. Nu jäklar ska vi spela för att vinna stort!

Andelen (149 kr) hittar du här!

V75-1

Rejäl fördel för 5 Born To Run efter spårlotten. Han löste uppgiften strålande senast och där inte ens spår 12 kunde stoppa honom. Gul kusk sitter upp den här gången och visst är femåringen svårstoppad och klar etta på ranken.

7 Charliebrown Effe avancerade fram efter en bit senast och kunde med varvet kvar överta ledningen. Han höll emot starkt där, men tussarna drogs tidigt innan upploppet och där var knappast mycket sparat efter målgången - men han är ju av hög klass den här herren för Bronsklassen och ska väl alltid vara och räkna med....
I samma lopp som Charliebrown Effe senast startade 3 Under Armour som gick en riktigt bra avslutning. Just den starten tror jag gör mycket med honom till den här gången!

1 Santos de Castella har god chans att försvara innerspåret och kommer försöka leda hela vägen.
Ska vi chockera spelkupongerna redan här? Ja, då är det 12 Don't Be Weak som gör det från detta hopplösa läge. Formen är på topp och vid toktempo kan han bli farlig till slut.

      V75-2

      Tre hästar helgarderar V75-2!
      Att någon annan än dessa ska vinna är långsökt... Men okej, jag tar med överraskningen också.

      Jag är ju svag för 6 Father Simon som under sommaren och nu in mot hösten charmat mig. Han är verkligen inne i en ruggig utveckling i sitt tävlande och jag tror väldigt mycket på honom i detta Klass 2-fältet, som kommer bli en jämnstreckad historia!

      2 Fat Rabbit pallade för favorittrycket senast och fick aldrig något gratis i loppet. Från utvändigt ledaren kopplade han greppet om segern till slut sista biten och det var en stark insats! 4 Roll Control är möjligen den startsnabba i fältet som från ledningen blir intressant att se.

      Överraskningen och långskottet är 10 Return of Mogens som gärna får ryggresa härifrån så klart och har framförallt en väldigt vass slutspeed. Denna visade han upp senast som tvåa och han är i toppform just nu!

           V75-3

           4 Hail Mary blir självfallet den betrodda i STL Open och som senast kunde vinna rätt enkelt till slut. Just den starten i kroppen för även fram honom ytterligare och det är självfallet så att han är den att slå.
           Han kommer bli klar favorit och det är befogat. 

           Det är några hyggliga emot, framförallt otrolige 7 Önas Prince som var imponerande senast, men Hail Mary är satt i topptrim nu som inför Elitloppet. Eller... Jag tror rent av han är bättre nu än vad han var inför det storloppet. Detta vinner han.

           V75-4

           En kul Oaks-final och framförallt ska 2 Bonneville W.I. bli spännande med jänkarvagnen på. Ulf Ohlsson satt upp bakom en urstark fyraåring senast där hon stred ner ledaren över upploppet och visade prov på sin inställning.

           1 Aurelia Express är minst lika given så klart och det var häftigt att se intrycket på 5 Kayla Westwood senast. 7 O'Mara Zon är framförallt sylvass bakom bilen och nog kommer Daniel Wäjersten ändå försöka strida sig fram tidigt.

           Mats E Djuse kör som vanligt 10 Jewilla som han kört i nio av stoet tio starter. Hon gick okej i uttagningen till andraplatsen men ändå var det inte någon glänsande insats.

           Dels tror jag nog att Jewilla kan gå väldigt bra från bakspåret och sedan aviseras det barfota runt om för allra första gången.
           Treåringen har även en stam som bäddar för en framgångsrik karriär med pappa Propulsion och mamma Tamla Celeber.

           V75-5

           2 Viva La Vida Face är i sitt livs form just nu och från ledningen kommer han gå en riktigt snabb tid. Jag tror chansen är stor att han kan spåra runt om.
           Jag har även haft regelbunden kontakt med ägarkretsen kring hästen som givetvis låter mycket nöjda med hästen för dagen. 

           Vad som gör att jag garderar är att favoritskapet är lite väl stoet och SÅ stenklar är han ju inte...

           Främsta motbuden är de som startar bredvid i form av 3 Eagle In Disguise och 4 Ferox Brick 

                V75-6

                Torbjörn Jansson är givetvis kaxig när han kör 1 Bedazzled Sox som man får säga är lite av kulltoppen bland dessa treåringarna. Hingsten har haft en lysande säsong och kommer göra upp om ännu en stor triumf här.

                Örjan Kihlström valde 11 Xanthis Harvey som jag tror kommer tåla att gå ute i spåren under sista 1 200 meterna. 3 Following ska springa barfota runt om igen som vid näst senast och stormtrivs med Björn Goop.

                V75-7

                Det kommer krävas en urstark insats och det är han beredd att göra i detta finfina Walter Lundbergs Memorial. Jag spikar, damer och herrar!

                13 Amalencius B.B. känns intressant för mig och det ska framförallt bli spännande se honom med Magnus A Djuse. Han var heroisk trea i Harpers tidigare i år så det här med långlopp kan han, minsann. Raden han har är inget vidare på slutet så klart, men jag tror han är riktigt i ordning inför det här och det är ju inte sämre än att hela stall Nurmos är i ruggig form just nu!

                Bästa spelbolaget för travodds

                Bet365

                • Världens största spelsajt
                • Egna fasta travodds
                • Bra välkomsterbjudande
                • Inget poolspel
                Välkomstbonus
                1250 SEK i spelkrediter
                Hämta bonus Besök hemsidan

                Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                Sammanfattning

                Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                Läs hela recensionen

                Fler aktuella travtips

                Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

                V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

                Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

                Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

                Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

                Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

                Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips