V75: Nu blir det Juul igen!

2007 segrade Steen Juul i danska Derbyt. Det dröjde sedan ända till ifjol innan han fick besöka vinnarcirkeln igen, då med Extreme. Och visst. Nu blir det Juul igen.
Andelen kostar 99 kronor - klicka här!

V75-1

 • Riktigt kul stayerlopp inleder V75-dagen med flera välkända för svenska travspelarna. Det ser väldigt jämnt ut och borde bjuda på en härlig tillställning!

Flemming Jensen sitter i förarsätet med sin 4 Even Steven som senast på ett krävande Jägers visade styrkan. Hamnar Jensen bra till så kan Even Steven mycket väl styra det här fältet och leda mycket länge! Det är ett jämnt lopp det här tycker jag, men Even Steven har "matchboll" där framme på startvolten och är han bara på rätt humör tror jag inte tilläggshästarna är starka nog att nå fram till honom. 

Bakom honom; 
Andrahästen för stall Jensen är 10 Andre Ward och jag gillade intrycket på nioåringen i senaste starten och det visade framförallt att han är i toppform igen. Just i Derbystayern har Andre Ward senaste två upplagorna varit i favoritskapet - vann bland annat förrförra året!
6 E Type Cash är väl värd en seger efter flera bra starter på raken och på gardering ska givetvis även härdade 12 Rushmore Face vara med i matchen.

   V75-2

   12 Fossa tillhör normalt sett det bästa i kullen och även fast han inte fått vinna i år känns det som ren tidsfråga. Nu ställs han mot lite enklare motstånd här i Consolation-loppet och jag skulle tro att Flemming Jensen tar tidigt avancemang framåt. Klar förstahäst.
   8 Franz Jaeger
   har inte mycket lättare utgångsläge och är heller inte mycket sämre än Fossa och visst ska det främst stå mellan de två - båda från stall Flemming Jensen!

   En outsider som det inte riktigt stämt för är 10 First In Line E P. Han är en klassisk "bättre än raden" och blir sannolikt bortglömd. Gjorde det väldigt bra som treåring ifjol och har inte fått det att stämma i årets starter. Skulle han bara sköta sig tror jag mycket väl han kan slå till.

      V75-3

      Med spårlotten till sin fördel är det intressant se hur 2 Extreme kommer stå sig den här gången. Fjolårets danska derbyvinnare gick ut i tredjespår över sista halvvarvet senast under snabba Åbergskvällen och gick väldigt starkt hela vägen in i mål till andraplatsen bakom Harran Boko. 

      6 Cokstile hade man normalt plitat i som spik här men insatsen senast var jag inte helt nöjd med ändå. Han är säkerligen bättre den här gången och det troliga är väl att han rusar runt ovalen och vinner enkelt - men Extreme kommer ge honom en match!

        V75-4

        1 Love You Too slog verkligen till under Elitloppshelgen på Solvalla när treåringen skrällvann och drog in en miljon kronor. Valacken var spelad till 88 gånger pengarna och svarade för en otrolig insats. På Jägers senast under Åbergskvällen gick han väldigt bra ute i tredjespår i snabblopp och tredjeplatsen var väldigt bra levererat. Nu är motståndet klart mycket enklare än vad han mött på slutet och visst ska han vara hästen att slå här.

        8 Larry Wood har ännu inte vunnit i år men gick väldigt bra hemma på Jägers senast och lyckas Joakim Lövgren få en bra start kan han rent av hamna före Love You Too i positionerna - då kan det vara läge för Larry Wood.

            V75-5

            6 Diesel är hästen att slå och Ken Ecce sitter tidigt i förarsätet från ledningen med sexåringen som efter segern näst senast svarade upp med en bra tredjeplats senast i tufft sällskap. 8 Rossi Garline är av den starka sorten som gärna tar positionen utvändigt ledaren. Hoppas även att 11 Jesse Schermer sköter sig vilket är allt annat än säkert. Då kan han springa väldigt fort!

             V75-6

             Det hade dröjt ända sedan 2007 men ifjol fick Steen Juul äntligen segra i danska Derbyt igen. Och lyckligtvis slipper han vänta så länge när han även det här året får vinna. 

             5 Festival of Speed är verkligen blytung favorit i årets upplaga och med tanke på hur fyraåringen presterat så är det lätt att förstå.
             Normalt sett så skyggar man alltid lite när en häst blir så stor favorit i ett sådant anrikt lopp som detta, men han har verkligen varit solklart bäst i kullen och det är endast sjukdom emot.

             V75-7

             6 Encore Cloc förväntar man sig mer av. Han spelades till favorit på Halmstad näst senast men sjabblade bort sig och senast blev han slagen av 5 Cadiz som för dagen var starkare. Jag håller ändå Encore Cloc som bästa hästen i det här sällskapet och förväntar mig som sagt att han är sitt rätta jag. Det står sig främst mellan dessa två i loppet.

             1 Enjoy Banker har fått ett lopp i kroppen och trots frånvaro av lopp på ett antal månader vann han direkt i comebacken. Flemming Jensen har förutom Cadiz även med 2 C You Again som inte är jättemycket sämre än stallkamraten.

             Bästa spelbolaget för travodds

             Bet365

             • Världens största spelsajt
             • Egna fasta travodds
             • Bra välkomsterbjudande
             • Inget poolspel
             Välkomstbonus
             1250 SEK i spelkrediter
             Hämta bonus Besök hemsidan

             Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

             Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
             Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

             Sammanfattning

             Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

             Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

             Läs hela recensionen

             Fler aktuella travtips

             Eskilstuna och Sundbyholmstravet slår upp portarna för tisdagens lunch. Bästa hästen i V4-3 tycker jag är värd att gardera! V4-1 Det har varit ... Läs travtips

             Vi är på upploppet av V86 Super Days och ikväll är det Bjerke/Kalmar som styr tillställningen. Andel i systemet kostar 58 kronor - fynda här! ... Läs travtips

             Vi ska avsluta V86 Super Days med en jackpot och jag har spelat tre omgångar hittills och slutat på 7 rätt av 8 varje gång. Jag fortsätter att jobba ... Läs travtips

             Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

             Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

             Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips