V75: Nissen med läget - spik!

Umåker har stordagen för året och Guldbjörken blir odramatisk. Andraspiken har äntligen bra utgångsläge och här försöker jag koppla grepp om V75-jackpotten!

 1. SYSTEMANALYSEN - 199 kr/andelen
 2. LILLA ANDELEN - 75 kr/andelen

V75-1

6 Fabulous Pellini gillar jag verkligen och är ett sto som jag tror kan bli en stostjärna med tiden. Hon är fem år gammal men bara gjort 14 starter och inlett årets säsong med två raka segrar. Läget är bra för hennes del och jag håller henne som starkt segerbud och förstarankad!

4 Castor The Star höll befälet senast på V75 och vann där mycket starkt. Nu får han dock på bakskorna den här gången, vilket dock inte ska bekymra hästen nämnvärt enligt stallet. När 9 Devils Tongue fick bakspåret är fördelen till dessa två och jag låser!

     V75-2

     • Klassen är mycket fin på det här Klass 1-försöket - med läget med sig spikar jag!

     Jag håller 2 Nils Zonett mycket högt den här gången. Han har äntligen fått lite bättre utgångsläge än två senaste starterna och nu tror jag även Daniel Wäjersten reser till V75-banan med segertankar. Tar sig bara Nils Zonett iväg vettigt från start tror jag segerchansen är mycket god när hans främsta konkurrent får kämpa med bakspår!

        V75-3

        • Ska du vara Elitloppsfavorit så ska du bara vinna det här...

        1 Don Fanucci Zet var äntligen tillbaka senast efter någon månads frånvaro och snacka om att intrycket var läckert. Han vann mycket enkelt mot visserligen rätt enkla konkurrenter, men sättet han såg ut på var precis så som man ville se honom.
        Nu reser han upp till Umåker och gör det mot ännu ett motstånd som för hans del är rätt överkomligt. Att han ska förlora det här? Nej, knappast. Ska man vara favoriten i Elitloppet, vilket han givetvis är, ska han vinna det här rätt enkelt...

            V75-4

             2 Bugatti Miles är den som vann spårlotten och som vann årsdebuten mycket behagligt. Blir hästen att slå i loppet. 4 Strong Heartbeat är en riktig tuffing som sjabblat bort sig nu i tre raka lopp. Jag förväntar mig uppryckning den här gången.

             3 Readly Lavec svarade för en heroisk insats senast och med de två loppen i kroppen reser han nu till Umåker i toppform. 1 Condior får som sämst rygg ledaren men inte helt omöjligt att hästen testas i täten. Dessa fyra är de som gör upp i loppet. 11 Just A Flirt låter det kaxigt uppåt på från finskt håll.

             8 Perpetuate vet vi från ifjol är en väldigt bra häst i grunden. Han har inte gjort det särskilt väl i sina två starter i år och är jättefrågetecken. När han däremot ligger på 1% under en V75-jackpot i ett lopp jag garderar? Ja, men då måste han med!

             V75-5

             • Berth Johanssons Memorial har de sex senaste upplagorna vunnits av stall Daniel Redén fyra gånger, senast förra året med Don Fanucci Zet. I årets upplaga har stallet åter mycket stark segerchans när 10 Mister Hercules selas ut.

             Hingsten har varit väldigt fin i sina två starter den här säsongen och verkar ha gått upp en nivå i sin klass. Han blir mycket svårstoppad även den här gången men nån jättefavorit måste jag ju jobba emot.

             4 Rome Pays Off väntar man att det ska stämma för igen, vilket det inte gjort riktigt sedan hans starka insatser i SprinterMästaren förra sommaren. Nu gör han tredje starten för säsongen i nya regin, Daniel Wäjersten. Jörgen S Eriksson har kul skrällbud i V75-6 i form av Conrads Anette men även här med 2 Dollar Doc.

              V75-6

              • Som alltid ett stolopp som känns väldigt öppet!

              14 Krakas är värd att nämna allra främst så stoet förmodligen är i sitt livs form just nu. För tre starter sedan gick hon bra som tvåa på Solvalla och sedan följt upp det med två övertygande segrar. Nu rycker Jan Ove Olsen skorna runt om på stoet för första gången i år!

              2 Cute And Charming trivs bra med Magnus A Djuse i sulkyn, 5 Succession ska vara att räkna med den här gången - och måstestrecket för hela omgången? Ja, det är 6 Conrads Anette. Stoet går iväg från springspår och är i toppform för dagen. Hon står även perfekt till på startvolten.

              12 Staro Onyourmarks är det nog ingen som missar längre efter hur hon presterat på sistone.

                 V75-7

                 1 Amalencius B.B. är bästa hästen i fältet och tror han kan vara segermogen direkt i återkomsten på tävlingsovalen. Distansen hanterar han utan bekymmer och så även att prestera direkt efter några veckors vila. Han har dessutom gått jättebra med Örjan Kihlström i sulkyn och i ett Silverlopp som håller god klass är han min självklara etta!

                 4 Gardner Shaw är i topptrim just nu och så även stallkamraten 10 Digital Dominance. 9 Swagger är värd stor respekt i loppet likaså outsidern 3 Xanthis Coktail som åter blir underskattad av majoriteten. Loppets jättebomb är 8 Kalashnikov som efter ett tag i Frankrike nu är hemma i Sverige igen och fått något lopp. Han är en sådan som älskar längre distanser och kommer harva runt 1-2%!


                 Bästa spelbolaget för travodds

                 Bet365

                 Bäst
                 • Världens största spelsajt
                 • Egna fasta travodds
                 • Bra välkomsterbjudande
                 • Inget poolspel
                 Välkomstbonus
                 1250 SEK i spelkrediter
                 Hämta bonus Besök hemsidan

                 Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                 Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                 Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                 Sammanfattning

                 Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                 Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                 Läs hela recensionen

                 Fler aktuella travtips

                 Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

                 Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

                 Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

                 Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips