V75: Mot Norge!

V75: Mot Norge!

I helgen är det åter V75! Speciellt för omgången är att omgången vänder västerut till grannlandet Norge och Bjerke travbana utanför Oslo.

V75-1

6 Dizzy River var verkligen i toppform inför Jägersro näst senast. Galoppen förstörde allt där och istället blev det revansch förra veckan där åttaåringen åter visade sin fina dagsform. Det är givet hästen att slå!

5 Jula Downtown har fått alldeles för lite utdelning på sin kapacitet och är att se upp med vid gardering! 10 Hickothepooh tillhör topparna i Norge senaste året men har behövt flera lopp efter sin tre månader långa frånvaro. 12 Minnestads el Paso tillhör de bättre i fältet men där läget givetvis gör det svårare... Han har dock överraskat oss förr med rejäla insatser.

V75-2

  • Stall Gundersen är klart belåtna med läget för 2 Iggy B.R. som felfritt är väldigt svårslagen i det här loppet. Tillhör absoluta kulltopparna bland treåringarna i Norge! Här är han iordningställd och levererar en enkel seger i ett lopp där många nog garderar på.

3 Corleone D.K. har jag hoppats lite på under hästen senaste starter. Står äntligen klart bättre till och motståndet är desto enklare jämfört med senaste starterna. Ska räknas tidigt här och räknas som förstareserv.

V75-3

  • Två rappa höjer sig - dags ta ställning!

Jag tycker det betydligt bättre ut för 7 Pastore Bob nu, som kommer från klart bra insats senast.
Har haft två svåra bakspår på V75 vilket inte är det enklaste. Nu är det framspår igen och även fast läget är långt ut på vingen så tror jag Untersteiner försöker ladda! Van vid betydligt hårdare motstånd och av de två betrodda i Guldloppet tar jag ställning för Pastorn.

V75-4

  • Stouppgörelsen av Axel Jensens är en väldigt öppen historia. 

Med nöd och näppe håller jag 4 Princess Corner som förstahästen, som Eirik Höitomt kommer ha full show med att hålla felfritt. Håller stoet sig lugn tror jag hon har god chans!

Jag har sett 6 Dusty Shadow flera gånger om i Danmark och det var väl främst under sommaren som hon var i toppform. Varit något svagare nu på slutet, men fått ett lopp i kroppen nu efter månads uppehåll. 
1 Thankful
är spetskandidaten och taktiken från Tjomsland kommer vara att försöka leda så länge det bara går...!

V75-5

Det var surt att se 11 Victory Road senast. I ett jämnt fält spikade jag honom men där galoppen förstörde allt i tidigt skede. Han har rejält med kunnande och borde kunna ta revansch på sig själv den här gången.

1 Muscle Lane är inte mycket sämre än Victory Road och har läget till sin fördel. Läget är stentufft men 12 Zizou är bland de bättre!

V75-6

4 Zarenne Fas gjorde det starkt i Hamburg och är det klara segerbudet i det här fina loppet. Frågetecknet är dock distansen som för hästens del gärna fått vara ett varv längre... Blir väldigt stor favorit och jag väljer att gardera upp troliga vinnaeren.

Frode Hamre försöker tävla emot med sin 2 Patent Leather och 8 Marcello Wibb går minst sagt ner i klass den här gången frånsett Zarenne Fas. Mer eller mindre "ospelad" den här gången!
5 Ibra Boko
blir även alldeles för lite betrodd den här gången och detta är en häst som kommer från en stark säsong!

V75-7

Henrik Hollsten reser inte till Oslo i onödan med högkapable 4 Lord Flax och Niclas Benzon lär knappast smyga med.
Carl Johan Jepson med 1 Red Bar är tidigt motbud bakom och siktar på att leda runt om. 

Andelen löser du här!

Share post

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Welcome Offer
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Website: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Krutröken har precis lagt sig från Sprintermästarna när det är dags för Halmstad att arrangera V75 igen. Idel fina lopp både sportsligt och ... Läs travtips

Vinnarspel, lopp 7 Halmstad4 Gustafson är en startkatapult som har ett klockrent läge över 1640m autostart. Har inte startat på länge men kvalade på ... Läs travtips

Heeej där och välkommen in till mig Dags att besöka Halmstad och vilken omgång det ser ut att bli. Allt kryddas med en smaskig megajackpott som vi ... Läs travtips

V86 onsdag och V75 torsdag faller vi på målsnöret. Lite plåster på såren blir att utdelningarna inte var mycket att hänga i granen. Men revansch vill ... Läs travtips

V75 Halmstad lördagen den 4/7. Mot miljonerna! Efter onsdagens 8 rätt på V86, tar vi nya tag inför helgens V75or…… Glöm inte söndagens V75 på ... Läs travtips

Det har verkligen varit nära men det vill sig inte riktigt under denna vecka, målfotoförluster på två raka streckspel för alla rätt. Jag hoppas vi ... Läs travtips

Återigen är det jackpott på V75, men det kunde knappast kommit lägligare nu! Halmstad levererar alltid fina förutsättningar. Andel i systemet fixar ... Läs travtips

Veckans höjdpunkt med V75 från Halmstad och en fin jackpot väntar. System förslag 2,4 5,6 4,10 Alla 4 Aura S.L 2,3,8 Alla 2160kr V75 1 Här ... Läs travtips

Omgångens bästa spikAvd.2 - 5 Matteo gjorde en jättebra insats senast trots en infektion i halsen. Han är kry nu och tränat riktigt bra. Siktet ... Läs travtips