V75: Missa inte formtoppad guldpojk! » 18 sep. | Martin Engström -…

V75: Missa inte formtoppad guldpojk!

Mycket av Unionskamp blir det inte från Färjestad i helgen. I Kallblodsloppet regerar norrmännen, men i övrigt är det svensktränat som gäller.
Måstestreck man inte får missa är 8 Golden Boy Sisu i V75-3. Instängt läge, men form på topp och han hittar ut!

KLICKA HÄR FÖR ANDEL I SYSTEMET! (249 kr/andel)

V75-1

 • Unionsstayern inleder V75-dagen. Segerbuden kommer från startvolten där båda har fått lopp i kroppen!

Hemmastjärnan Björn Goop har fin chans med 1 Gazza B.R. från perfekt utgångsläge att kunna bestämma stayerloppet hela vägen. Främsta uppgiften blir att hålla koll på främsta motbudet om ledningspositionen. Sexåringen såg ut att behöva loppet i kroppen senast.

Örjan Kihlström är främst emot med Redén-tränade 3 Amiral som efter fem månaders uppehåll var tillbaka och vann direkt. Fyraåringen gör sin blott elfte start men verkar vara av hög kapacitet och är säkerligen än mer i ordning med lopp i kroppen.

V75-2

Det kommer gå undan i Klass 1-loppet med 1 Abrakadabra som vunnit fyra av sju starter i år och värst emot är 2 Mistelns Napoleon precis bredvid.
Den av dessa som vinner spetsstriden känns väldigt segeraktuell.

4 Easy Cash testas åter över kort distans vilket han gick strålande över tidigare i år. Stall Jörgen Westholm går riktigt bra för dagen och för mig är Easy Cash nästan förstahästen. 
8 Victory's Club
hade normalt räknats om inte spåret ställt till det...

  V75-3

  • Hur ska någon kunna stoppa storstjärnan?!

  4 Odd Herakles mäktar med tio raka segrar i år och står sig ännu obesegrad säsongen 2020. Jag tror det ska väldigt mycket till för att stoppa tioåringen som känns som en ganska stark spik.

   V75-4

    Björn Goop spänner fast sig bakom stallets 7 Equal To None som från springspåret siktar sig framåt direkt. Fyraåringen stoltserade med tre raka segrar innan han inte riktigt fick till det på Solänget senast. En start bara att glömma. 
    Mitt måstestreck för omgången är 8 Golden Boy Sisu.
     Ska först lösa en vettig position från det här utgångsläget, men formen är på topp! Valacken körs som vanligt av Erik Adielsson och ekipaget har två raka segrar ihop.

    12 Jaxon V.S. har varit riktigt rejäl på slutet och insatsen på Solvalla senast var närmast ruggig. Nu är han åter anmäld barfota runt om!

     V75-5

     Örjan Kihlström får som vanligt köra derbyvinnaren 5 Who's Who som den här gången körs med skor bak. Jag tror vi kan vänta oss en toppinsats den här gången - det borde vara dags för det! Ta positionen utvändigt om ledaren och parkera det här, Örjan.

      V75-6

      • Inledande tempot bjuder in övriga?
       Det lär köras en himla massa och jag tycker därför loppet behöver en hel del streck. Nog fasen kan 12 Night Brodde slå till ändå!

      Guldtanden besöker Färjestad och han gör det med sin vindsnabbe 4 Chapuy. Senast höll ekipaget för tunga favoritskapet och Åke Lindblom testar givetvis framåt direkt.
      Däremot kan det bli mycket svårt för ledningen med 1 Urban Kronos från smaskigt utgångsläge.
      5 Giant Shadow letar efter formen och får nu göra det på hemmabanan. Jag räknar sällan ut honom i Silvergänget.

      V75-7

      Trots ett blytungt utgångsläge visade 2 Farlander Am upp sig i ett toppenintryck senast. Femåringen är i sitt livs form för dagen. Nu har Johan Svensson fått spårlotten till sin fördel.
      I nuvarande författning känns Farlander Am mycket svårslagen och visst är det favoriten i loppet!
      7 Neelix
      körs åter barfota bak den här gången. Sexåringen återkommer här efter varit ifrån sedan slutet av maj. 

      10 Sandsjöns Enzo borde minsann få vinna snart tycker man...!

      Dela inlägg

      Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

      Bästa spelbolaget för travodds

      Bet365

      Bäst på fasta odds
      • Världens största spelsajt
      • Egna fasta travodds
      • Bra välkomsterbjudande
      • Inget poolspel
      Välkomstbonus
      1250 SEK i spelkrediter
      Hämta bonus Besök hemsidan

      Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

      Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
      Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

      Sammanfattning

      Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

      Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

      Läs hela recensionen

      Fler aktuella travtips

      Otroligt fina tävlingar från Solvalla på söndag, när både tre- och fyraåringar ska göra upp om platserna till de åtråvärda finalerna som körs på min ... Läs travtips

      Det är en söndag av yppersta toppen från Solvalla och V75-omgången kryllar av topphästar! V75-7 håller toppklass där vinnaren är Reijo ... Läs travtips

      Lördag kväll här och krutröken från dagens V75 har precis lagt sig. Utdelningen idag gick inte att göra så mycket åt, ändock alltid trevligt med 7 ... Läs travtips

      Spikförslag 1 (omgångens bankspik)2 Mascate Match avdelning 2 har enorm form. Vunnit 12/13 lopp i år och jag tror att de blir ett 13e nu. Bra ... Läs travtips