V75 med SM och jackpot! » 9 okt. | Martin Engström - Travstugan.se

V75 med SM och jackpot!

Det är fantastiska tävlingar som väntar på Åby med SM-bataljer och även jackpott på V75. Det går inte att önska mer än så!
Varmt välkomna i min V75-andel (200:-) - klicka här!

V75-1 - Sto-SM

4 Conrads Rödluva fortsätter ha sin tacksamma tur i det här med spårlotten. Återigen fick hon ett pangläge och förutom plumpen näst senast på Solvalla har hon sett fantastisk ut.

8 Mellby Free gillar jag verkligen då hon framförallt har en tävlingshjärna av hårt stål. Det ska väl vara rätt att hon inte känns som förstahästen i loppet för majoriteten i och med utgångsläget, men jag tror hon rent av kommer försöka snuva Rödluvan på ledningen. 
Mellby Free är ett sto jag håller högt och trots läget är det min förstahäst.

  V75-2 - Amatör-SM

  Amatör-SM håller god klass - vinnaren ser ut att bli en italienare.
  9 Zoccoloduro O.P.
  har inlett Sverige-karriären på bästa möjliga sätt och dessutom har hingsten briljerat med Fredrik Claesson i sulkyn som åter sitter upp. Ekipaget känner varann utan och innan och det känns självklart att hålla Zoccoloduro O.P. som förstahästen.
  Segerchansen är mycket stark, men jag känner inget intresse av att spika till så hög procent och tar med en himla massa bakom, framförallt 11 Zenone Bar ska bli intressant!

     V75-3 - Monté-SM

     • Vinner inte Rajesh Face - då kan faktiskt det här gå precis hur som helst...!

      Sofia Adolfsson får åter bekanta sig med 5 Rajesh Face som den här gången planeras tävla barfota runt om. Grejen med sjuåringen är att han har överkapacitet för det här gänget om han bara är på sitt rätta humör. Felfritt och att Adolfsson något så när får loppet dit hon vill, så vinner Rajesh.

      En som fått rejäl kick av monté är 4 Smevikens Cruiser som i disciplinen inlett med två raka segrar. Då liksom nu är det Tova Bengtsson på ryggen! Möjligen lite djupt vatten för hästen, men i nuvarande författning kan det mycket väl gå.

      V75-4 - Dam-SM

      Rebecca Dahlén har en körstil som är resolut och som inger mod och en kaxighet i sina hästar. Detta kommer behövas i dam-SM där hon kör sin 8 Self Explosive.
      För fyra starter sedan var femåringen jättebra som fyra på V75 - men efter det har han närmast krossat motståndet med tre raka segrar. Känns svårstoppad för dagen, men läget gör givetvis loppet lite mer öppet.

      Hanna Lähdekorpi log säkert brett när spårlotten gav henne spår 2 med styrningen 2 Spartak Face.
      Tillsammans var ekipaget bra på Åby senast och sexårige Spartak Face är svårpasserad när han väl når ledningen.

      Ett långskott bakom är 4 Dollar Hornline som löste uppgiften på bästa sätt senast. Det var betydligt enklare motstånd där och då men Caroline Åkerlund brukar ofta lyckas bra med Robert Berghs hästar och när läget nu även blev väldigt bra tycker jag Dollar Hornline är att se upp för.
      Många ser ut att tappa bort honom!

      V75-5 Ungdoms-SM

      • En ungdom med stort U tar hem det!? V75 med jackpott? Då ska man gå på sådana här för att få bra värde på systemet!

      Ska ungdoms-SM vinnas av en ungdom med stort U? Ja, det kan mycket väl vara så. Gustav Johansson har just passerat åldersgränsen att få se alla bio-filmer han vill (nåja...) och här kör han 4 Zacapa Grim

      Valacken inledde Sverige-karriären strålande tidigare i somras och är han i liknande skick den här gången bör fyraåringen räcka långt.

        V75-6

         Hemmahästen 11 Indra's Secret var senast tillbaka i sitt rätta jag igen och vann i mycket fin stil. Nu är Bergh-hästen tillbaka på hemmabanan Åby där hon vid sina tre tidigare starter vunnit samtliga. Med god dagsform och med god statistik från Mölndalsbanan kan det vara vinnaren återigen. Hon älskar distanser som denna - när jag bara ser ett motbud i loppet tar jag ställning och spikar stoet!

         12 Code Bon är sannerligen härdad i tuffa sällskap och ska kunna göra upp om det mot ett gäng som dessa. Det är främste utmanaren till Indra's Secret.

         V75-7 - Svenskt Mästerskap

         Det var en ynnest som alltid att kolla inVery Kronos i lördags och nu blir det start vecka-vecka. Sköter han sig och sitter i ledning tidigt tror jag loppet är över. Så bra är han.
         Sist över 2 640 meter var så sent som för tre starter sedan och då stod han för en lysande kross på Solvalla. Det är helt annat motstånd den här gången så klart, men jag tror ingen besegrar en fungerande Very Kronos - ja, fungerande då alltså.

         5 Who's Who är givna motbudet så klart liksom 11 Cyber Lane som varit rent av ruggig på slutet. Det rejäla knallskottet är 12 Racing Mange som visst har tungt läge här, men distansen är ändå 2 640 meter och till 1% betalar jag gärna för den kapable sjuåringen.

         Dela inlägg

         Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

         Bästa spelbolaget för travodds

         Bet365

         Bäst på fasta odds
         • Världens största spelsajt
         • Egna fasta travodds
         • Bra välkomsterbjudande
         • Inget poolspel
         Välkomstbonus
         1250 SEK i spelkrediter
         Hämta bonus Besök hemsidan

         Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

         Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
         Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

         Sammanfattning

         Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

         Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

         Läs hela recensionen

         Fler aktuella travtips

         V86 från Solvalla och Åby, förra onsdagen slutade samtliga system på sju rätt trots fina spikar som Wild Love och Espirit Sisu.  Ikväll tycker ... Läs travtips

         Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Helgen som var gick helt okej för egen del då det blev några ... Läs travtips

         Förra veckans V86 avslutades snöpligt. Längs vägen satt bland annat lågprocentaren Kryptonite Hanover som härlig spik. Omtag på Solvalla och Åby ... Läs travtips

         V86 13 Jaxon V.S såg fin ut senast efter startgalopp. Nu laddar man mot ledningen, en position han hittills är obesegrad från i ... Läs travtips

         Lite sämre utdelning igen på helgens två V75 vilket gav hela 36 miljoner vidare till lördagens jackpot, men först skall vi knipa åtta på V86. Fin ... Läs travtips

         Avdelning 13 Jaxon V.S kommer med kanonfin form. Han är riktigt bra för klassen och har dessutom fått ett riktigt fint utgångsläge. Ska ses med ... Läs travtips

         Solvalla och Åby tar hand om oktobers sista V86. Det börjar gå mot vintern och mörkret infinner sig och då behöver man det positiva från härliga ... Läs travtips