V75: Måste ha med skrällen som lås

Momarken håller i lördagens V75:a och jag tror ju att storfavoriten löser det direkt i årsdebuten och har en skräll i V75-5 jag måste ha med!
Mina andelar:

V75-1

12 Ble du Gers gör sin 124:e start och visst är det rätt så överkomligt för tolvåringen. Han trivs över längre distanser, fått ett välbehövligt lopp i kroppen och distansen är till stor fördel för honom. Han ska ha stark segerchans om det inte blir trafikproblem.

7 Bransbys Juke Box och 8 Starbec's A. To Z. är de två bakom som kan utmana men visst finns där ett par guldkorn i detta ojämna stayerlopp som jag tycker kräver sina streck.

        V75-2

        Bo Westergaard är inget stall jag direkt uppskattar med tanke på historiken men det är bara att acceptera det är med i matchen och stallet har två bra segerbud. Den första och den jag tror mest på från stallet är 3 Gucci Line .

        Intrycket var mycket positivt i årsdebuten och jag tror väldigt mycket på honom i detta sällskapet som ska sägas är ett mycket jämnt startfält. Då kommer dessutom procenten ligga vettigt på det här på femåringen och jag tror han är både starkast och bäst.

            V75-3

            1 Skate Trix är en femåring av hög klass som är på väg upp i klasserna och med årsdebuten överstökad ska vi kunna ha lite krav på honom den här gången. Det låter ju ändå lite försiktigt från Frode Hamre så det är inte direkt så att jag spikar... 6 A Perfect Dutchess låter det desto bättre på

            2 The Baron har perfekt läge att kunna laddas iväg och visade fint intryck vid V86-segern senast. Nu ska han tävla barfota fram!
            11 Castor The Star
            vann mycket fint senast mot bra motstånd. Bakspår över kort distans är knappast ett plus däremot men han är en av de bättre utan tvekan.

              V75-4

              1 Bäcklös Uriel har verkligen kommit tillbaka mycket starkt under vintern och ska ha att med det att göra i detta kallblodsloppet som trots allt håller fin klass! Håller han ledningen är segerchansen god - annars blir det sårbart.
              13 Stumne Fyr har radat upp segrarna på slutet och visst låter det riktigt bra på 4 Ard.

              8 Brenne Rön är i sitt livs form just nu och trots läget är han högt upp på ranken. I sitt livs form verkar även 1 Grislefaksen G.L. har inte startat sedan 19 november och behöver möjligen loppet men han är av hög kapacitet i detta gänget ska sägas.

              V75-5

              Det låter läskigt uppåt kring 1 Kashmina B.R. som Kristian Malmin mycket väl kan leda runt om med och är given etta men där finns ett drag jag bara måste ha med...

              Det är möjligen lite som att dra ner månen men jag har ju fastnat för 9 Beawinner. Hästen gjorde en jättevass avslutning senast och jag tycker stoet står bra till i det här startfältet. Så mycket sämre än de bättre är hon inte och jag vet om att det är en långsökt vinnare men jag har fått en sådan feeling att jag inte kan hålla mig...

                       V75-6

                       Steinlagers Äreslopp över korta distansen välkomnar tillbaka 2 Stoletheshow till tävlingsbanan igen.
                       Åttaåringen hade ett starkt fjolår och ska den här säsongen på allvar ta upp segerkampen i storloppen. Visst ska han räknas tidigt direkt när han nu dessutom ställs mot ett ganska överkomligt motstånd.
                       Det är bra emot i form av Seven Nation Army och Readly Lavec men Stoletheshow är av lite annan kapacitet och jag tror han hamnar perfekt på det tidigt. Detta löser stjärnan direkt i årsdebuten.

                          V75-7

                          Kul avslutning i Klass 1-klassen!

                          2 Mercenary vet man inte riktigt vart man har, men nog tycker jag han ska kunna vara mycket tidig i segersurret den här gången från ett perfekt utgångsläge!

                          4 Thai Targaryan planeras att tävla i jänkarvagnen den här gången och han visserligen är han lite ojämn i sina prestationer, men jag förväntar mig att han visar sitt bästa jag här och ska vara högt upp på ranken.
                          12 Keystone Cash
                          är normalt bortlottad i sin årsdebut men jag tycker ändå han ska med vid gardering - han är så pass bra att han mycket väl kan lösa det. Från ett framspår hade jag sett honom som klar etta.

                          En som kan vara outsider som är riktigt bra när han fungerar fullt ut är 6 Jonathan Bank A.B..

                          Bästa spelbolaget för travodds

                          LeoVegas

                          • Bra välkomstbonus
                          • Bra utbud på vardagstravet
                          • Bra kundsupport
                          • Svårnavigerad hemsida
                          Välkomstbonus
                          Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
                          Hämta bonus Besök hemsidan

                          18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

                          Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
                          Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
                          Leovegas startsida
                          Leovegas sport
                          Leovegas Trav

                          Sammanfattning

                          Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                          Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

                          Det här hittar du i LeoVegas recension:

                          Läs hela recensionen

                          Fler aktuella travtips

                          Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

                          April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

                          Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips