V75 Mantorp: Guldfri omgång

V75 Mantorp: Guldfri omgång

Mantorp håller i V75-omgången kommande lördag. Speciellt för omgången är att Gulddivisionen lades utanför på grund av litet fält. Två tunga favoriter blir svårslagna - men i övriga lopp har jag skrällar under 5% som överraskar!

V75-1 

Stall Christoffer Eriksson har intressant bud i form av 2 Barista Oak som den här gången körs av Johan Untersteiner. Femåringen har visat fin form hela vintern och har fått kanonläge här. Jag tror han blir väldigt svår att passera, med tanke på hur han sett ut en längre tid nu och äntligen fått läget till sin fördel.

11 Mellby Guard får det normalt svårt från bakspår, men var riktigt bra sist och jag tror han är på väg upp i toppform!

  V75-2

  • Kul lopp med femton hästar där många har segerchans

  7 Winner Bac har jag haft hopp om. Han har hur mycket kapacitet som helst i sig, men är även väldigt ojämn av sig och inget att lita på riktigt... Var strålande vid segern i årsdebuten näst senast men rent av dålig senast. Med andra ord svår att lita på!
  6 Zinzan Cash
  är väldigt tidig Winner Bac som liksom denne var riktigt dålig senast men strålande näst senast.

  10 Ready To Roll är den jag håller på allra mest då hästen tidigare tränades av Rebecca Paulsson som olyckligt hastigt lämnade oss. Ready To Roll är riktigt bra och kommer hamna bra på det härifrån! 11 Goodwill Pellini med Joakim Wallin har visat toppform hela vintern.

  V75-3

  Rikard N Skoglund får åter förtroendet bakom 6 Hubba Go Alone som efter längre uppehåll visat fina tendenser i comebacken. Tre raka segrar har det blivit och nu gör sexåringen intressant debut över 2 640 meter.
  Ekipaget sitter bra till direkt från det här läget i volten och han känns som klar förstahäst!

  1 Cayucos var lite av ett skrik senast men där han inte kunde göra något mot Burning Man. Läget här är klart positivt att utmana Hubba Go Alone hela vägen.

  10 Ivanhoe hoppades jag en del på senast, men där han var en klar besvikelse. Jag tycker han är betydligt bättre än vad vi fått se på slutet och hoppas det lossnar igen här.

  Spiken förlorar knappast

  V75-4 

  Går bara 6 American Hill iväg felfritt är det här loppet över. Hon är en högintressant talang som visat sin klass i sina två senaste segrar. Marc Elias känner stoet utan och innan och fick därtill ett riktigt fint utgångsläge i volten för att tidigt avancera framåt.
  Campo Bahia-syrran blir spännande här. Och förlorar knappast det här.

   V75-5 

   4 Princess S.W. gjorde riktigt fin årsdebut senast och med nio segrar i femton första starterna är det här ett sto som är något för Stoeliten förr eller senare.
   Jag tycker det här ser ut som lämplig uppgift för Peter Untersteiner att ladda iväg när bilen släpper fältet. Vid tidig ledning är även det här loppet vunnet redan efter några hundra meter.

     V75-6

     • Brondivisionen bjuder garanterat på fartfest!

     Både 3 Ronaldo Malibu och 6 Taiga Woodland är hästar som gärna laddar när bilen släpper fältet. Framförallt sistnämnde.

     7 Religious låter det riktigt uppåt på och känns spännande med Erik Adielsson.
     Hemmatränaren Stefan P Pettersson selar ut 9 Yankee Boy som jag tror kommer smyga lite under radarn här. Sexåringen kommer få smyga med perfekt härifrån och bugar och bockar om det går undan där framme.

     V75-7

     2 Reverend Wine är en riktig tuffing som fick läget att kunna ta hand om ledarpositionen direkt. Därifrån är han svår att ta ner och detta ska ses som loppets främsta segerbud.

     7 Martin de Bos är givna motbudet som går bra över distansen och som inte räds tufft upplägg. När han är på humör är han minst en klass bättre än Silver... 9 Urgent Call har visserligen litet minus med bakspåret men miljonären är en jag haft ögonen på senaste starterna. Kan vara avslutningens skräll.

     Dela inlägg

     Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

     Fler aktuella travtips

     Oooootroligt nära max förra veckan!! Nu ska 8an in! 115.000:- och 11.500:-/andel på "Från norr till söder"! Riktigt kul att NORRLANDS GULD ... Läs travtips

     Tre luriga långa  Tillbaka till Solvalla igen i kombination med Åby.  I inledningen kan det vara läge att gå kort då Stefan Persson ... Läs travtips

     Onsdag och V86 och vi beger oss till Åby och Solvalla denna gång. VIlken vecka det var förra veckan. Den stora smällen närmar sig och vi är där och ... Läs travtips

     V86-1 Xpresstayern inleder omgången på Åby och det är ett lurigt långlopp. Den som tar hand om ledningen kanske har vunnit en hel del och ... Läs travtips

     Landets två storbanor delar på V86-kvällen och jag hittar spikarna på Åby. En comebackande Nurmos-häst såg grym ut i kvalet - vinner han direkt i ... Läs travtips

     V86 onsdag 26/2 avgörs på ÅBY/ SOLVALLA ovalerna. V86 omgången ser ganska svårlöst ut och det luktar hög utdelning på 8 rätt. Sju rätt förra ... Läs travtips

     Då är vi inne på de sista dagarna med skotvång, redan på söndag är det fritt fram att köra hästarna med valfri balans igen. Ett skönt ... Läs travtips

     Februari gör sitt avslut med en sista V75-omgång på lördag. Det är från Sundsvall och Bergsåker som V75-cirkusen har sin föreställning. ... Läs travtips