V75 Mantorp: "Förväntar mig seger" » 15 mars | Martin - Travstugan.se
 • Hem
 • Martin
 • V75 Mantorp: "Förväntar mig seger"

V75 Mantorp: "Förväntar mig seger"

I helgen är det från Mantorp vi hämtar V75-tävlingarna. Det är fin klass rakt igenom omgången och i Gulddivisionen syns flera årsdebuterande profiler!

 • Detta är mitt grundtips inför V75-omgången. Streck kommer tillkomma beroende på hur många som väljer att hänga på!

V75-1

Conrad Luguaer är min självklara etta i loppet med 2 Harran Boko som kan bättre än vad han visat i två senaste starterna och förväntar mig att han presterar den här gången. Jag har svårt att se honom förlora det här loppet och förväntar mig närmast att han vinner.

V75-2

  Till skillnad från förra lördagen med Southwind Feji ser den här omgångens stolopp helöppet ut och kommer kräva en massa streck. 

  Intressant utgångsläge för 1 Full Throttle som ännu är segerlös, men visade senast att hon närmar sig sin första etta...
  Annan kantboll jag hoppas presterar bättre nu än senast är 11 Hip Hurray Boko.

  V75-3

  • Endast sju hästar i fältet - men vilket lopp ändå!

  Ja, det är sällan man ser fram emot lopp med endast sju hästar till start. Det värsta skulle vara ifall en eller två i fältet tvingas strykas innan lördag.
  Men, ändå; Vilket lopp det här kommer bli!

  Fem av de sju startande årsdebuterar och är alla potentiella storloppshästar den här säsongen.
  Ståtlige 1 Rajesh Face ser jag alltid fram emot att se och från läget är väl taktiken given...? Kolgjini är dock försiktig i sina uttalanden med chanserna den här gången och det blir att jag garderar upp honom.
  Värst emot tror jag 4 Milligan's School är. Hade till en början svårt att ta till mig honom, men svarade för några rejäla insatser under fjolåret som "vann över en". Känns som han är den av de årsdebuterande som är mest i ordning.

  7 Västerboonthenews var lite vek senast på Halmstad. Örjan Kihlström upp återigen och möjligen kan han få loppet till sist?
  3 Handsome Brad
  inledde fjolåret med seger i årsdebuten och segrade i fyra av sina fem inledande starter under 2018. Blir alltså att räkna med direkt liksom uppstickaren 5 Racing Mange.

  V75-4

  Voltstartmästaren Erik Adielsson kan leda runt om med 6 Terminator Face.

  Personligen är ja glite svag för 8 Randemar R.D. kommer säkert svepa ner många över sista halvvarvet. Trots det instängda läget kommer han segerstrida!
  Stor respekt bakom för 5 Franklin Face och 10 Hugo Gustivar Boko var bara bäst i årsdebuten och är säkert än vassare nu.

  • Dessa fyra står sig starka i loppet, enligt mig.

  V75-5

  • Silverdivisionen kommer verkligen gå undan...

  Över korta distansen kommer det här gå undan rejält, framförallt med 1 Knifetown Winner och 3 Västerbo Grosbois (positiv i lördags!).
  Knapp förstahäst tycker jag Knifetown Winner är som inlett årets säsong på bästa sätt. Kan helt klart leda runt om, då han inlett säsongen starkt och är väl i ordning inför det här.

  10 Global Trust är väl alltid att räkna med, men härifrån kan det bli för långt fram. Skulle det däremot bli alldeles för högt tempo där framme, så är det han och möjligen 7 Frankie Brodde som tackar.

  V75-6

  • Peter Untersteiner ser ut att ha det upplagt här med 3 Cheerful Rivner som kan leda runt om.

  Hon möter några riktiga hårdingar som går iväg från bakspåret, men lyckas Untersteiner ta sig fram mot ledarpositionen tror jag de jagar henne förgäves. Tror även hon kan lösa det från utvändigt ledaren, om det skulle krävas. Jag spikar!

  För er som garderar; missa inte 9 Höwings Venus!

  V75-7

  2 Eelis kommer från övertygande seger. Har känslan att Örjan Kihlström kommer ge hästen ett så där perfekt lopp för att kunna spurta ner allt mot slutet. Därav är detta förstahästen
  Från bakspåret har vi två tunga motbud i form av 10 Sevilla och 11 Pastor Power. Intressant med barfota på Pastorn!

  Italienaren, 7 Tobias del Ronco, har nu fått två lopp i kroppen i Sverige och ska kunna vara i klart bättre form nu. Jag tror han på riktigt blir att räkna med den här gången!

  Dela inlägg

  Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

  Fler aktuella travtips

  Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips