V75: Lurigt på Örebro - lirar därefter

V75 är tillbaka på svensk mark igen efter två dagars utflykt och det är från Örebro det händer på onsdagskvällen. Jag tycker det är en riktigt lurig omgång och spelar därefter...!

🔨 SPIKFÖRSLAGEN

V75-2

Ja, det är väl självklart att jag kan vara helt ute och cykla på en vilsen julmarknad och letar efter förståndet. V75-2 är kvällens lurigaste lopp och därav går jag fullt ut på idén jag har framför mig.
Kajsa Frick med 6 Alberto Ray är en riktigt härlig luring i omgången och jag tycker fyraåringen varit klart mycket bättre i sina två senaste starter.

De mest betrodda i det här loppet är inget att varken hänga i försenade julgranen eller luta sig mot som spikförslag och istället tror jag Alberto Ray kan överraska runt 3%!

V75-5

Vi garanteras fart på V75-5 med framförallt 5 Sweet Muscles från framspåret men som säkerligen kommer få mothugg av 3 It Ain't Me. Allt detta tror jag öppnar sig till slut för 9 Lady Larissa. Tempot bjuder in henne till slut och för mig höjer hon sig något i det här fältet och spikar!

🤯 FAVORIT I FARA

V75-4

Aldrig i livet att jag spikar 4 Digital Lucky som till slut kommer bli "allas" schas i omgången. Det brukar ju sluta i att Örjan Kihlström sen ändå löser uppgiften, men nej... Den här garderas upp som alldeles för stor favorit.
7 Solkattens Ferrari
är tidig som motbud liksom 8 Bacchus L.I..

👌 SKRÄLLBUDEN

V75-1

Mest intressant är så klart 4 Quarcia men det är samtidigt ett gäng miljonärer som knappast radar upp segrarna någon av dem. Vilken sida av 8 Bo C. får vi se ikväll, exempelvis? Ja, säg det. 2 Niky Flax väntar jag mig mer av med lopp i kroppen.

V75-3

7 Edibear har varit jättebra på slutet och jag överraskades över hur lätt 6 Humble Man avgjorde senast. Dessa två är de som står ut lite för mig i treåringsloppet men se upp för 5 Antibes.

V75-6

1 Donna Summer har väldigt god chans att leda hela vägen runt om och den som ska kunna tävla emot är 3 Bluehill's Wind. Den av dessa som hamnar bäst till i starten är slutvinnaren av loppet. Sunt lås hos mig.

V75-7

6 Billy Idol gillar jag och får Jorma Kontio loppet dit han vill med tidig ledning tror jag idolen vinner, spik på DD. Når han inte ledningen är han sårbar och framförallt har jag respekt för 2 Eagle In The Sky och lita på att hemmahästen 3 Fröken Marie är taggad inför kvällens uppgift!

DAGENS DUBBEL-FÖRSLAGET:

  1. 1, 3 (8, 13)
  2. 6 Billy Idol (2, 10)

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det har varit en sanslös vecka med stolpe ut på V64. Vi har nosat på stora pengar och på torsdagen är det jackpot. Nu spelar vi in stolpe ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips