V75 lördag Trippeltravet » 19 juli | Martin Engström - Travstugan.se

V75 lördag Trippeltravet

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten.

V75-1

  • Bronsloppet ser ut att bli en strid mellan Unterstieners-Björn Goop.

Goop kommer garanterat försöka testa sig framåt direkt med 6 Grandfather Bill i volten. Hästen går starkt från ledningen!

7 Randemar R.D. gillar jag verkligen och han känns som att vara i riktigt fin form för dagen. Två fina insatser på raken och liksom Grandfather Bill är läget perfekt för tidig laddning fram.

V75-2

  • Stomiljonärerna känns för starka!?

I det här femåringsfältet för ston tror jag det är tilläggshästarna som är de klart starkaste.

11 Hevin Boko är en stentuff dam som den här gången testas med Rikard N Skoglund. Högintressant! Jag håller henne högt i det här sällskapet och är min tidiga vinnare.
Stallkamraten 12 Gloria Web har fått två lopp i kroppen och redo för strid liksom 13 Global Upper Style.

V75-3

6 Istanbul Boko har inlett karriären med fyra segrar på sex starter.
Klart starka papper och blir hästen att slå.

Jag finner lite intresse i 10 Kalashnikov som nu fått två lopp i kroppen efter uppehåll - två andraplatser dessutom! Jag tror det kan vara dags nu.

V75-4

  • Lita på att lärlingarna är laddade till tusen när de kör ut i detta lärlingslopp över tre volter.

En felfri 6 Callmesally håller jag högt i loppet. Stall Aho har trimmat upp henne inför det här och jag tror det blir segerstrid.

9 Maximus M.M. var i fint slag tidigare i våras men något sämre i två senaste. Fint läge i volten härifrån med duktige Anders Eriksson.
Kantbollen är hemmaekipaget 12 Bålsta Palema. Var ett tag sedan han visade någon gnista, men senast gjorde han det riktigt bra som tvåa bakom Ural!

V75-5

Efter några sämre utgångslägen kan det vara dags för 4 Master Crowe nu. Klart bra som tvåa senast och från framspåret här blir han att räkna med.

  • Jag har ofta med 6 Adiago Trot i tankarna och även så den här gången. Liksom Hevin Boko testas Adiago Trot med Rikard N Skoglund den här gången och jag tror det kan vara segerekipaget!

11 Ural skötte sig pliktskyldigt senast i lättare omgivning. Bakspår är sällan fördelaktigt, men Jorma Kontio kör oftast framåt i tidigt skede och Ural tål den tunga vägen. Han är nog ändå hästen att slå trots bakspåret.

V75-6

  • Mycket spännande Gulddivision denna omgång!

12 Reckless fortsätter jag jaga vidare. Återigen blev det hedersam andraplats senast. Spår 12 här är inget plus så klart, men distansen lång och Reckless ska räknas. Jag hoppas och tror det är dags nu!

8 Hachiko de Veluwe ska bli högintressant att kolla in och se hur han räcker i omgivningen.
4 Milligan's School
fick det inte att stämma förra helgen och tar nya tag igen. Definitivt med i striden och lär leda loppet länge.
Hemmahästen 11 Handsome Brad har haft en kanonsäsong och räkna med att han är taggad inför hemmaomgången!

V75-7

  • En jättejämn avslutning med fin kvalité!

Lyfter åter fram 1 Marcello Wibb som både står perfekt inne i loppet och som haft en kanonsäsong. Möjligen har han inte varit lika stark på slutet som tidigare i år, men från det här läget förväntar jag mig att han segerstrider.
Jag har spikat honom förr - jag gör det igen!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Vanligtvis när det gäller V64 från Halmstad så är där alltid en eller två hästar man tryggt kan luta sig mot. Den här måndag kvällen är dock ... Läs travtips

Av stallets två hästar i loppet har Peter Untersteiner valt 10 Explosive Rain. Intressant ikväll!I lopp 5 på Halmstad ikväll ser vi flera ... Läs travtips

Solvalla gör ett av sina sista tisdagskvällar med V64. Stall Jörgen Westholm besöker banan med flera att se upp med.V64-1Klart minst rutinerade ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips