V75 lördag: Himmel eller helvete!

Lördagens V75-omgång känns som klassisk himmel eller helvete. Spikarna kanske inte är de mest självklara man tagit i livet, men den dagen jag inte vågar spela djärvt är det lika gärna att lägga ner. 
Vi jobbar in himmel-känslan.

V75-1

8 Mellby Free svarade för en stark Guld-seger senast och i Stoeliten ska hon alltid räknas. Nu är utgångsläget inget vidare men distansen 2 640 meter är högst tilltalande. Stoet har gått över distansen fem gånger och blivit sämst tvåa. Noterbart är att hon är anmäld med skor runt om.

Mattias Djuse har säkert förhoppningar på sin 4 Racing Brodda. Stoet gick vad hon kunde långt ute i spåren under slutvarvet senast och avslutningen över upploppet var vasst! Hon är i toppform nu. 5 Hevin Boko ska räknas som äntligen fått ett bra läge bakom bilen!
Jag vill även lyfta varningens finger åt 6 Unique Juni som var bra som trea senast och nu rycks skorna runt om och jänkarvagnen sätts på. 

   V75-2

   Familjen Kontio är på plats med 10 La Verite som visade senast på Solvalla att 2 640 meter inte gör honom något. Fyraåringen trivs över dessa lite längre distanserna och även fast ett framspår hade varit att föredra så kan han lösa det även härifrån. Får Jorma Kontio bara en bra start med honom så tror jag La Verite kan vara starkast till slut. Min förstahäst i loppet och jag tror han löser uppgiften - nu som ickefavorit!

   2 Fighter Simoni sjabblade bort sig senast och sedan var det loppet över. Varit i absolut toppform innan det och ska räknas återigen med jänkarvagnen! 3 That's So Clever gick undan till säsongens andra seger senast och man gillade ju lunken i honom. Han har härdats i tuffa lopp på slutet och det verkat gjort honom gott!

    V75-3

    Smedträffen körs i år över 1 640 meter och direkt så fastnar man ju lite för 3 Disco Volante som äntligen fått intressant läge bakom bilen. Vi vet ju alla vad han kan när han är på topp. Har nu hunnit göra tre lopp efter sitt uppehåll och efter två rätt bleka insatser var han klart positiv senast.
    5 Brother Bill
    var strålande läcker förra onsdagen, där han från utvändigt ledaren kopplade greppet om loppet in över upploppet och vann. Höll då undan från just Disco Volante. Ska bli intressant se hur han följer upp det här.

    2 Handsome Brad vann som jättefavorit senast och visst skulle han "bara vinna" men intrycket var riktigt fint. 1 Lawmaker? Mja, han kan säkert sluta långt framme med spår 1 över kort, men jag har lite svårt att se honom vinnare i Gulddivisionen ändå.

     V75-4

     4 Didi Dam igen känns spännande. Senast han körde stoet vann de lekande lätt tillsammans! Hon är för många lågt rankad och ska väl kanske så vara, men jag har känsla för att Adielsson sätter henne i ett perfekt slagläge och kan ge oss en riktig skrällseger. Jag jobbar in Didi Dam och spikar! Ibland måste man vara lite tokig i huvudet och det är jag gärna när det rör sig om så här öppna stolopp!

       V75-5

       • Två höjer sig rejält i Klass 1-loppet

       4 Vice Versa Diamant lyfter jag fram tidigt nu som gjorde vad han kunde från spår 12 över kort distans senast. Nu är läget perfekt igen och femåringen kommer bli mycket svårslagen. Loppets solklara förstahäst! Den emot är så klart 5 Santos de Castella som sjabblade bort sig som storfavorit senast. Nu sitter tränare Jörgen Westholm upp igen och därtill även jänkarvagnen. 

       Dessa två höjer sig rejält i V75-5 men 2 Teton Miss Annie i sitt livs form och 11 Typhoon Face och 12 Kimi di Quattro är överraskningar.

          V75-6

          2 Svecak Palema visade åter formintryck senast och även fast stoet ställs mot tuffa hingstar/valacker i Silver som gör att det väl knappast är en toppchans så ska hon ändå räknas. 5 Bo C. med lopp i kroppen blir spännande och den som i grunden möjligen är bäst är nog 7 Gardner Shaw som här går iväg från springspår. 
          Per Lennartsson sitter upp bakom 10 Phoenix Photo och det ska bli spännande se hur han får fart på sjuåringen.

            V75-7

            Jag singelstreckade 10 Gooner senast och jag tyckte andraplatsen var väldigt bra ändå. Omtag här i Bronsdivisionen som annars känns väldigt öppen. Gooner håller jag högt för klassen och procenten kommer ligga kittlande lågt på honom den här gången. Jag ger inte upp och har honom som ettan i loppet!

            Stall Goop är på gång ordentligt och han lät smyguppåt på 4 Kurri Jari Boko senast där Rikard N Skoglund körde. Nu har hästen fått ett lopp i kroppen och Goop själv sitter upp! 2 Dwayne Zet och 3 Eros Zola samt 7 One Kind of Art är även de tidiga.

            Bästa spelbolaget för travodds

            Bet365

            Bäst
            • Världens största spelsajt
            • Egna fasta travodds
            • Bra välkomsterbjudande
            • Inget poolspel
            Välkomstbonus
            1250 SEK i spelkrediter
            Hämta bonus Besök hemsidan

            Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

            Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
            Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

            Sammanfattning

            Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

            Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

            Läs hela recensionen

            Fler aktuella travtips

            Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

            Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

            Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

            Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

            Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips