V75: Kul chansspik! » 8 mars | Martin - Travstugan.se

V75: Kul chansspik!

Från Färjestad hämtar vi helgens V75-omgång. Bland annat startar dalastjärnan On Track Piraten.
V75-omgången känns lurig och jag tror det kan bli bra pengar i utdelningen!

V75-1

Örjan Kihlström laddar säkerligen framåt i tidigt skede med 9 Global Undecided som knappast räds att ta positionen utvändigt ledaren.
Ledaren ser ut att bli 2 Perfect Dynamite och denne kan helt klart leda runt om.

3 Je t'Aime Explosiv har haft en lysande vinter och även fast hon sprungit in snabba pengar är hon inte helt borta, liksom 8 Sir Henry P.Hill med lopp i kroppen.

Intrycket på 1 Uappa di Azzurra var väl inte kanon förra helgen. Ulf Ohlsson upp och bike känns intressant och jag tror väl inte tränaren anmäler om stoet inte är på g.

V75-2

Hon är knappast i någon toppform ännu, 13 Southwind Feji. Klart bästa stoet i fältet och trivs över den här distansen, men hon är inget att lita på i dagsläget och känns klart överspelad.

8 Up North däremot står perfekt inne i loppet härifrån och ska kunna hävda sig tidigt i det här loppet. Klart överkomligt motstånd förutom Southwind Feji.

Skrällbuden; 11 Thorn Bird är verkligen värd en seger och verkar vara i kanonfin form för dagen.
6 I'm Sailing med barfota och något lopp i kroppen ska bli intressant att se!

V75-3

Rikard N Skoglund får åter möjligheten att sitta upp bakom dalastjärnan 5 On Track Piraten och det ser helt klart ut som att ekipaget når ledarpositionen förr eller senare och blir svårslagen därifrån.

Har lite högre krav på 9 Platon Face den här gången. Svek på Axevalla med galopper och kom aldrig in i matchen. Han kommer vara i bättre slag den här gången och strider hela vägen. Med knapp marginal åker även 10 Phantasm Soa med.

V75-4

Klart plus med barfotabalans nu för 6 Vertigo Knekten som blir hästen att slå, men här streckar jag på rejält.

Robert Skoglund med 1 Fanny Tabac är tidigt segerbud i loppet. Läget kunde inte bli bättre och Skoglund reser till Färjestad med stora segerhopp!
9 Guli Rubin står lite tufft till den här gången, men ska räknas på varje garderingslopp som helst. Blir lite väl borttappad.

V75-5

Ett oerhört öppet lopp som känns förbannat stökigt och roligt. Jag tycker det är att strecka alla eller gå på en idé! Jag väljer det sistnämnda.
Vädret kommer vara lurigt och det bäddar för de lite mindre betrodda hoppas jag och här är min vinnare helt underspelad.

Jag spikar 8 Livi Majesty som även Ulf Ohlsson låter smyguppåt på. Läget är struligt, men ska bli intressant över den här distansen och jag tror Livi Majesty får ett perfekt lopp härifrån. Jag feglirar aldrig!

V75-6

Det ser ut som en högst passande uppgift för 9 Hawk Cliff som kommer hamna bra på det direkt här och kan svepa ner hela fältet. Barfota den här gången?

  • Tidigt motbud och en jag tror känns väldigt intressant den här gången är 8 Weekend Fun.

Hästen har nu fått ett lopp i kroppen och körs av Björn Goop för första gången! Jag tror han segerstrider.

Adrian Kolgjini med 1 Rushmore Face siktar på att leda hela vägen och 7 Zelov är givet garderingsbud.

V75-7

1 Marvelous gjorde vad han kunde med Vlad del Ronco utvändigt om sig i lördags. Det blev till sist en tredjeplats.
Här ser uppgiften klart passande ut och jag är inne på att han leder hela vägen.

Tidigt motbud är 2 Silent Hill som kommer från en god prestation.

Martin Engström

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll är det norrländska Bodentravet som ger oss V64-omgången. Spikarna är två klasshästar från Ingemar Hultqvist som båda levererar.Selmer I.H. ... Läs travtips

Nå besøker vi vårt vakre naboland igjen...Norge og Momarken! Jag kan inget annat än tycka lite extra mycket om omgångarna i Norge, kan ju ha att ... Läs travtips

Förra lördagen spelade vi in drygt 30.000kr på mina andelar och en fin slant tillbaka.  Denna helgen siktar vi riktigt högt. Jag har plöjt ... Läs travtips

Hei og velkommen til meg! (Hej och välkommen in till mig) "NEEEJ!" Skriker många om denna omgång, köp en lott istället, lika bra att va spelledig i ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips