V75: Kolgjini-drag under Sprintermästarkvällen » 2 juli | Martin…

V75: Kolgjini-drag under Sprintermästarkvällen

En väldigt vacker torsdag från Halmstad väntar med Sprintermästaren och Stosprintern som höjdpunkterna.
Favoritbetonad omgång? Möjligen så, men stall Kolgjini har en del roliga drag under kvällen!

Andel i systemet kostar 175 kronor!

V75-1

Det får vara slut på snacket nu. Jag räknar med att 8 Green Manalishi är på plats på Halmstad för att verkligen visa upp vem som är bäst.
Bythebook är bra i ordning, men Green Manalishi är av annan stort. Han ska vinna det här trots spåret.

V75-2

Ett väldigt säkert trehästarslås med 3 Osterc, 4 Guzz Mearas och framförallt 5 Upset Face
Upset Face håller jag högt men han hade samtidigt hellre haft minst ett varv till i loppet. Nu är det vad det är, men det är dessa tre som gör upp.

V75-3

5 Don Fanucci Zet har fått en femstjärnig utveckling i år och han har sett fantastisk ut. Det ser redan väldigt bra ut redan i försöket här - inte minst när utmanaren 7 Click Bait fick sämre läge.
Även fast Click Bait kommer försöka direkt från start, tror jag det är Don Fanucci Zet som är vinnaren.

V75-4

Man börjar ju bli riktigt svag för 7 Racing Brodda och trots att läget är vingligt så tror jag hon kan lösa det här ändå. 
3 Activated
såg jättefin ut i årsdebuten senast och se upp för 10 Rebella Matters. Stoet var ute på djupt vatten senast i självaste Oslo Grand Prix...!

V75-5

De mindre rutinerade kuskarna gör upp och trots läget är 9 Armous As till sist den att slå. Bakspåret kan ändå få hästen att hamna perfekt till och ute i spåren kommer det gå rysligt fort när han väl laddas framåt.
Det är klart bästa hästen - men det är vidöppet bakom!

2 Sobel Jasmine är envis som en ilsken tant i en kassakö och kan från ledningen hålla ifrån länge! 10 Tony Afrika är annat möjligt skrällbud som enligt mig tillhör de bättre i fältet.

V75-6

Stosprintern 2020 innehåller en jättefavorit i 2 Golden Tricks som absolut har stor segerchans - däremot är hon alldeles för stor favorit.
Kolgjini med 4 Sashay My Way gillar man ju verkligen och det gladde mig senast att se 1 Gina Mearas som jag även spikade skall sägas, så klart.

V75-7

  • Avslutande stayerloppet blir säkerligen både sevärt och händelserikt. Likt i flera av föregående loppen lyfter jag fram stall Kolgjini. 

Pappa Ludde kör här 2 Eclipse Am som har hur mycket kunnande i sig som helst och med loppet i kroppen ska han räknas tidigt ikväll!
Efter fyra raka bedrövelser fick 14 Ferrari Sisu äntligen visa lite form senast och det var minst sagt på tiden!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Bollnäs bjuder upp till fin travfest under torsdag kvällen och vi drar till direkt med högklassigt kallblodslopp!V64-1 Jättefin klass direkt på ... Läs travtips