V75 Jarlsberg 8 juli 2018 » 7 juli | Martin - Travstugan.se

V75 Jarlsberg 8 juli 2018

Helgens V75-fest avslutas i Norge och på Jarlsberg. Jag tar ny vända på spiken!

V75-1

Ett kul och något öppet långlopp där ögonen främst fastnar för 2 Hakon von Haithabu som fått en lysande start för Robert Bergh. Tillhör de hetare segerkandidaterna i det här loppet, men finns några bakom man måste se upp för. 

8 Trust Boom Bay stod för en stark insats senast och ska räknas tidigt liksom 7 Bastian T. som är väl värd en seger nu! 11 Cantab Genius tillhör bland de med bäst form.

V75-2

Främst ett tvåhästarsrace mellan 2 Forever Peace och 5 S.G.'s Charpentier. Som Forever Peace sett ut i två senaste insatserna bör han bli svårslagen, men S.G.'S Charpentier med lopp i kroppen förväntar jag mig mycket av här. Är därför värd ett streck bakom!

10 M.S. Triple J. med lopp i kroppen ska bli mycket intressant att kolla in.

V75-3

Jag tror och hoppas Rick Ebbinge med 4 Gina Schermer har lite av en straffspark här över 1 609 meter. Med främsta motbudet från spår 12 (Stonewashd Diamant) och som Gina Schermer sett ut i insatserna på slutet, ska det mycket till för att hon inte "slår in" straffsparken. Jag tycker detta är omgångens bästa spik!

V75-4

För oss vid sidan kan det bli en tråkig tillställning med 1 Laser Tile som har goda chanser att leda loppet runt om. Jag hoppas dock Gocciadoro bakom 5 Unbelieveable As är offensiv tidigt och öppnar upp fältet. 

Jag singlade 8 Ile Saint Louis senast på V75, där hon stod för en urtapper insats.
Stoet behövde loppet och jag tror hon kommer vara minst lika bra här. Jag tror Ile Saint Louis kan få det perfekta loppet härifrån och slipper stå för några grovjobb i loppet.
Jag tar nytt grepp om spiken och ger Ile Saint Louis en ny chans!

V75-5

Mycket surr kring 8 Shadow Gar som regidebuterar för Jerry Riordan och ett utgångsläge som tidigare såg svårt ut, har plötsligt blivit lite bättre med en del strykningar. Lär säkert laddas framåt direkt och blir hästen att slå.

Danska gästen 3 Stickittothem blev trött senast efter vild körning, före det svarade hästen för två mycket fina insatser. Just två fina insatser har även 5 Floris Baldwin givit oss V75-spelare flera gånger och det ska mycket till för att jag ska lämna honom utanför systemet.

V75-6

En sevärd duell mellan två svensktränade; 3 Coktail Fortuna och 8 Generaal Bianco.
Häst mot häst håller jag Generaal Bianco som förstahäst, men Coktail Fortuna från ledningen är ingen enkel uppgift och jag tycker låset på de båda ska vara mycket starkt! 

Ge oss duellen!

V75-7

Ska det äntligen stämma för 3 Twister Bi? Det kan mycket väl bli så. Han ska så klart streckas, men motbud saknas inte. 5 Diamanten har sett fantastiskt fin ut och kommer med toppform! 6 Lionel är siktad hitåt och kommer göra allt för att norska flaggan ska vajja i vinnarcirkeln.
9 Giveitgasandgo är möjligen missgynnad med bakspåret, men på min lapp är han given så som han sett ut på slutet. Kan få en perfekt resa och slå av alla mot slutet?

Martin Engström

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.