V75: Jämtlands Stora Pris 2019! » 7 juni | Martin - Travstugan.se

V75: Jämtlands Stora Pris 2019!

Ny helg och nytt storlopp att se fram emot. Från Östersund körs årets upplaga av Jämtlands Stora Pris!

V75-1

Det kan vara läge för säsongens andra seger här för 7 Leader Brodde vars utgångsläge är perfekt i volten.

4 M.R. Clayton J.F. är ännu segerlös i år och har väl inte bästa utgångsläget här för att kunna skaffa sig en vettig position. Överspelas?
Annan med lite krånligt läge är 8 Kövras So Far, men som däremot är stark nog att gå ute i spåren.

3 Zorro Swing ska man ha respekt för!

V75-2

9 Au Pair Girl gjorde en fullt godkänd insats senast och från liknande läge den här gången mot ett lite enklare motstånd tror jag hon kan vara lösningen! Bör gå iväg felfritt från bakspåret och utan att det häxar med positionerna är hon givna förstahästen.

Det är dock, som alltid, ett vidöppet lopp där man inte ska spara på strecken!

4 Qiao Q.L. ska först och främst sköta sig och gå iväg felfritt - lyckas hon med det den här gången sitter hon tidigt i ledning och blir en tuff motståndare.
En överraskande fin insats av 13 O.M.Dont Cry senast som verkligen hittat formen i nya regin.

8 Chacha Sisu är även tänkbar.

V75-3

7 Global Winner känns som givna förstahästen och vid spår lite längre in hade det här nog blivit stenklart. Fast, vänta. Det är just stenklart det här är.
Fyraåringen kommer göra en toppinsats här och blir mycket svårslagen och är den som klart höjer sig.
Spikar utan att tveka.

V75-4

Tre höjer sig bland de kalla!

11 Bellfaks är den man givetvis fastnar främst för i det här fältet, men jag håller stallkamraten 13 B.W.Sture högre!
Det enda emot är att han varit ifrån sedan oktober. Ska dock bli väldigt intressant direkt i årsdebuten och jag tror B.W.Sture är i ordning för att prestera direkt!

20 meter framför går 6 U.R.Faxe iväg som sannerligen inte blir enkel att jaga ikapp som garanterat sitter i ledning tidigt.

V75-5

Stall Nicklas Westerholm har ännu en segerkandidat på V75 här i form av 10 Knifetown Lover. Stod för en oväntat galopp senast men felfritt kommer han bli mycket tung att stå emot.

Väldigt många om budet bakom.

1 Hungarian Hotwax fick ta en rättvis seger senast och tillsammans med Knifetown Lover hänger 9 Tale of Jacks på, som även Kaj Widell håller högt. Spännande med barfotaryck på 12 Wrongdoer!

V75-6

Hon har lite revansch att utkräva på sig själv här, 4 Double Exposure. Det stämde aldrig i försöket i Elitloppet. Nu sitter Örjan Kihlström upp igen och är hon bara sig själv tror jag hon vinner det här.

Jag höll henne som möjlig outsider till slutsegern av Elitloppet. Det säger en del om hur högt jag håller henne. 

Räknar med att hon är tillbaka i sitt gamla goda slag igen och Örjan Kihlström är säkert minst lika segersäker.

V75-7

  • Det kommer verkligen bli åka av i avslutningen och jag tror främst på tre!

1 Nobel Amok har läget till sin fördel och kan bli svårstoppad, men han såg väl inget vidare ut senast och jag har svårt att tro på honom och det är med minsta möjliga marginal som jag streckar.
En sådan som 5 Sign Me Up Too gör ett försök framåt direkt och Emilia Leo har säkert haft siktet inställt hit ett tag med sin stjärna.
Den som kan skatta sig gott åt körningen kan vara 2 Weekend Fun som jag tror får loppet serverat och framförallt 7 Eldorado B. som jag tror kan vara överraskande vass och håller honom som främsta segerbudet.  

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är mycket som står på spel denna tisdag kväll från Solvalla. Uttagningar till Oaks och Kriteriet där de två främsta i varje lopp går ... Läs travtips

V86 1 Öppen inledning där jag väljer att nämna 3 hästar. 8 Quiz Töll gjorde årsdebut på V75 häromveckan och lär gått fram rejält efter det loppet. 3 ... Läs travtips

Lördagens V75 avgörs från Färjestad där det både ska tävlas i Unionskamp och där avslutningen kan bli en "perfect" sådan från bästa möjliga ... Läs travtips