V75: Jag ryggar stjärntränaren

Örebro ger oss lördagens V75-tävlingar och Björn Goop som firar framgångar kommer ta en dubbelseger här! Omgången kräver sina streck så jag drar in tre spikar!

Häng med mina andelar:

 1. Analysens system (175 kr)
 2. Lilla andelen (55 kr)

V75-1

Väl medveten om utgångsläget så tror jag att 9 Arch Lane kan göra ett riktigt bra lopp. Han har fått ett lopp i kroppen och fungerar han som han ska tror jag han kan vara lösningen i Silverdivisionen.

Johan Untersteiner är beredd för att ta kontroll på loppet med 6 Toto Barosso som den här sommaren börjat få lite utdelning.

1 Uncle Töll känns spännande med Björn Goop för första gången och läget går det inte att klaga på. 8 Borups Tornado visade näst senast att han går bra över längre distanser. Det ska först och främst lösa sig från läget...

      V75-2

      Jag hade lite feeling för 2 Missle Hill senast och där han även visade kapaciteten han besitter. Nu är det bättre utgångsläge bakom bilen och han ska räknas som främsta segerbudet. Jag spikade honom senast och jag gör det igen.

           V75-3

           Pekka Korpi tar omtag i E3-finalerna och ska nu istället vinna korta uppgörelsen. 1 Corazon Combo är redan nu lite av en stjärna och ska nu även köras i jänkarvagn igen som vid andraplatsen i långa E3. Tveklöst hästen att slå.

           3 Bedazzled Sox stormtrivs med Torbjörn Jansson och sett helt oslagbar ut på slutet.
           Nästa på ranken är 2 Drake Kronos och 4 Ante la Roque! 10 Joe Dalton är den som mycket väl kan överraska. Han har inte riktigt fått det att stämma i år, men var riktigt fin flera gånger ifjol. Jag tror han kan slå till här med lite flax!

                 V75-4

                 4 Father Simon håller jag högt i loppet och löser det sig bara från spår 4 i volten tror jag han gör upp om det. Han gjorde vad han kunde senast och gick i mål med allt sparat. Innan det riktigt bra i tre raka lopp!

                 V75-4 är annars dagens öppnaste lopp så för mig var det en eller alla. Jag tog en!

                      V75-5

                      10 Estrella Diamante är den jag fastnat för och som nu är anmäld i jänkarvagn för första gången. Han kommer runda majoriteten här, tror jag och tycker han kan vara spikförslag.
                      Min vinnare i loppet!

                           V75-6

                           E3-finalen för stona tror jag blir en sevärd kamp med hög fart!

                           2 Jewilla och 3 Dea Grif samt en startrusande 5 O'Mara Zon är givetvis segerbud - men den jag håller som knapp etta är 4 Beat It som gjorde det bra i försöket hit.

                           Jag tycker årets upplaga är streckkrävande och ska bli spännande med att se hur 6 Decision Maker står sig med barfota runt om och Björn Goop upp!

                                 V75-7

                                 Bronsdivisionen avslutar lördagen och det kommer bli åka av rejält här.
                                 I mina ögon ett väldigt jämnt race som kommer kräva sina streck.

                                 10 Born To Run hade vid framspår möjligen haft en rejäl toppchans, men nu med bakspåret över sprinterdistansen kommer det krävas en rejäl insats från hans sida.

                                 6 Jackson Avery siktas gå barfota runt om den här gången och stall Walmanns båda, 1 Habrik Am och 3 Mojo Express, är båda framförallt starka platsbud i loppet.


                                 Bästa spelbolaget för travodds

                                 Bet365

                                 • Världens största spelsajt
                                 • Egna fasta travodds
                                 • Bra välkomsterbjudande
                                 • Inget poolspel
                                 Välkomstbonus
                                 1250 SEK i spelkrediter
                                 Hämta bonus Besök hemsidan

                                 Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                                 Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                                 Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                                 Sammanfattning

                                 Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                                 Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                                 Läs hela recensionen

                                 Fler aktuella travtips

                                 Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

                                 Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

                                 Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

                                 Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

                                 Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips