V75: Jackpotyra på Axevalla!

Lördag bjuder på jackpot från Axevallatravet och det kan ju knappast bli bättre på detta uttjatade upploppet! Förra helgen drog jag in sju rätt och vi upprepar detta här!
Mina andelar är redo och ni hittar dom här:

 1. Analysandelen - 175 kronor
 2. Lilla andelen - 55 kronor

V75-1

Vi låser på två ettor!

1 Champ Lane är en sexåringen jag håller högt i Silverklassen och spår 1 i volten är mycket spännande den här gången. Jag tror chansen är mycket god att han leder detta runt om.
11 Unico Broline
är av hög klass vilket han visade tidigare i våras. Nu med ett lopp i kroppen är han mer redo när det vankas V75 på hemmabanan och Sofia Aronsson låter hoppfull inför uppgiften. 

     V75-2

     9 Real Scotch fick se sig slagen för första gången på länge senast men tar nu omtag och det är till hans fördel att det nu är medeldistans igen. Högintressant dessutom med barfota bak och den här gången verkar spelarkollektivet inte lika heta på honom.
     Jag håller honom som bästa hästen tätt före 3 Swish The Cash och jag tror han vinner det här!

          V75-3

          Lita på att Klass 1-loppet kommer gå undan!

          2 Cobra är en av de mest speciella hästar vi sett på länge och han är lika sjövild och sjabblig som högkapabel. Taktiken från spår 2 bakom bilen är givet; det ska gasas framåt!
          Likadant ska 3 Black Fire göra som vann mycket övertygande senast och är i toppform för dagen!

          8 High Line Pellini gillar jag men är normalt sett bortlottad här. Skulle dock tempot vara lite väl tufft så kan han till slut komma in i matchen ändå.

                V75-4

                13 It's A Girl ska bli jätteintressant att återse igen, som inte startat sedan Elitloppshelgen. Hon är givetvis osäker av sig, men utgångsläget i volten härifrån bör vara tilltalande för att kunna ta tidigt avancemang. En felfri It's A Girl kan vända ut och in på de flesta här.

                6 Samedi  är den mest intressanta på startvolten.
                1 Giannas Love kan vara spännande från innerspåret på startvolten och ska nu testas med Örjan Kihlström. Gick bra som trea senast på V75!
                8 Readly's Dream
                återkommer efter några veckors frånvaro. Är en stark utmanare till It's A Girl om hon är närheten av form igen.
                11 Thelma M.M.
                roliga skrällbudet som blir mycket lågt betrodd!

                V75-5

                8 Aragorn As har börjat växla upp igen och nog behövde han något lopp i kroppen innan han var segermogen. Senast tog han en stark seger på Solvalla och nu testar han 2 640 meter för första gången.

                9 Ture L.A. var det många som blev besvikna på senast när han inte kunde hålla undan. Här kan han ta snabb revansch!
                5 Abbys Wise As
                är aningen ojämn men vi vet hur bra han kan vara när han är på rätt humör. 1 L.L.Royal kommer försöka leda så länge det bara går från innerspåret och stentuffe 12 King of Greenwood har jag stor respekt för.

                    V75-6

                    6 Under Armour går verkligen ner i klass på moståndet efter hans senaste starter och är mycket tidig i detta stayerloppet. Han står verkligen bra inne i loppet och står även bra till i volten här för att tidigt kunna kämpa sig framåt. Given etta!

                    11 Cab Frontline kommer hamna perfekt på det även han och är den jag har respekt för allra mest bakom och jag drar till med lås!
                    Utmanare är även 12 Parker och 9 Even Steven som galopperade tidigt bort sig förra veckan och tar omtag här.

                          V75-7

                          6 Admiral As gjorde vad han kunde senast i Gulddivisionen och gick en bra avslutning. Nu med framspåret förväntar jag mig att han är tidigt framme och möjligen kan det vara dags nu istället!? Jag tror ju det trots att favoritskapet vilar tungt över honom.


                          Bästa spelbolaget för travodds

                          Bet365

                          • Världens största spelsajt
                          • Egna fasta travodds
                          • Bra välkomsterbjudande
                          • Inget poolspel
                          Välkomstbonus
                          1250 SEK i spelkrediter
                          Hämta bonus Besök hemsidan

                          Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                          Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                          Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                          Sammanfattning

                          Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                          Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                          Läs hela recensionen

                          Fler aktuella travtips

                          Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

                          V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

                          Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

                          Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

                          Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

                          Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

                          Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips