V75-jackpotten: Två kanonerna är svårslagna!

Det är en jättefin V75-jackpot vi får njuta av från Bergsåker med toppnumret till slut. 
Jag tror de två stora kanonerna är svårslagna!

 1. Analysens andel - 155 kr
 2. Lilla andelen - 55 kr

V75-1

Läget är ju inget vidare i volten, men löser det sig bara hyggligt där så tror jag 4 Kissinger Boko blir svårslagen. Femåringen har kommit tillbaka mycket starkt i år med två raka segrar. 

Spännande med Björn Goop i sulkyn och är min givna etta här.
Jag går ut hårt på V75-jackpotten och tror Kissinger Boko reder ut det här!

      V75-2

      Henrik Svensson har en riktigt lovande fyraåring i 6 Mon's Tornado som jag tror kommer göra ett topplopp här. Annan lovande fyraåring är 3 High On Pepper och 2 Woodcutter är anmäld barfota runt om den här gången!

      Björn Goop har segerchans i V75-1 och så även här i 1 Infinite Mass - stall Bergh har även med 5 Liberty Boko som Robban låter mycket nöjd med för dagen. 
      Den som smyger med och blir bortglömd är Berghar-sonen Nicklas Westerholms bidrag 8 Babsans Bankir.

           V75-3

           Det blev åter ett jobbigt spår för 8 Månlykke A.M. men trots det är han givetvis den att slå i SM för kallblod. Jag tror han blir väldigt svårslagen till slut och inte minst när det är 2 640 meter auto. 

           7 Stjärnblomster är ett segerrikt sto som är i absolut toppform som ger det ett tappert försök, men jag tror inget går att rå på Månlykke A.M..

                 V75-4

                 Jag har verkligen gillat vad jag sett av 8 Ivanka Amok i hennes två senaste starter. Stoet är urstark och tål att göra grovjobbet ute i spåren. Senast vann hon även till slut mycket enkelt och även fast spår 8 inte är toppen så är hon mycket svårslagen för dagen.
                 Hela stall Nurmos går ruggigt för dagen och Ivanka Amok är den klara ettan här.

                 Oskar J Andersson rycker skorna runt om på 1 Infinity Sisu som kommer få en perfekt resa hela vägen. 7 Go Peppergirl är en stark dam som jag tror kan muskla upp sig mot Ivanka Amok.

                 V75-5

                 5 Dwayne Zet får på sig jänkarvagnen nu igen och är vid sina bra dagar alldeles för bra för Silverdivisionen. Vid mitt samtal med Oscar Berglund (läs här) så lät han mycket belåten inför uppgiften och nu maxas allt på sexåringen. 

                 8 Gooner behöver visserligen tur härifrån, men då tempot kommer gå undan kan han bjudas in till slut och rent formmässigt vet jag inte om någon är bättre än honom här.
                 2 Park View
                 har jag respekt för och han bör ju kunna ta hand om ledningen med Kim Eriksson

                      V75-6

                      8 Hannibal Face stormtrivs uppe i norr hos Oscar Berglund och nu har han verkligen fått fart på karriären. Kan vinna från utvändigt ledaren här om så krävs och han är tidigt segerbud!

                      1 Hefner Am och 2 Versace Face är tidiga motbud - men den som utmanar Hannibal Face först och främst är 9 Napoleon Cash som tagit två raka segrar på slutet med Magnus A Djuse!

                      Detta är för mig roligaste loppet på hela eftermiddagen och jag streckar därför på och njuter av striden!

                            V75-7

                            Sundsvall Open Trot 2022 ser riktigt rolig ut och visserligen har jag stor respekt för många, bara en sådan som 1 Moni Viking från innerspåret - men för mig är ändå 6 Don Fanucci Zet vinnaren.

                            Jag litar på att Daniel Redén visar upp honom i sitt toppslag den här gången och då är där ingen i det här fältet som kan strida emot honom till slut. Så enkelt är det, damer och herrar.


                            Bästa spelbolaget för travodds

                            Bet365

                            • Världens största spelsajt
                            • Egna fasta travodds
                            • Bra välkomsterbjudande
                            • Inget poolspel
                            Välkomstbonus
                            1250 SEK i spelkrediter
                            Hämta bonus Besök hemsidan

                            Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                            Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                            Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                            Sammanfattning

                            Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                            Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                            Läs hela recensionen

                            Fler aktuella travtips

                            V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

                            Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

                            Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

                            Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

                            Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

                            Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

                            V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

                            Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

                            Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips