V75-jackpotten: Potential till ruggig avslutning

Kaboom, nu är det Nyårsafton! En gigantisk jackpot ska delas ut och spelas om och på banan är det sju rätt öppna lopp som ger oss potential till en ruggig avslutning på året.
Häng gärna med här!

V75-1

3 Bravo Sabotage är mycket effektiv över korta distansen med framspår och visst är mycket vunnet redan efter spårlotten för hästens del här. Leder länge här och för oss som garderar är det givetvis inte vad som önskas då han blir favorit.
6 Roller Coaster Ås
har fått två lopp i kroppen och siktas nu tävla med jänkarvagn vilket han inte gjort på ett tag! Jag tror han är riktigt på gång och Johan Untersteiner kommer inte tillåta sig sitta fast den här gången med V75 på hemmabanan. 

9 Bravo Santana har ett bakspår att brottas med men sund tredjehäst. 4 Leon Zon har jag jagat hela året och han har mirakulöst nog inte vunnit. Han är bättre än vad raden utvisar och jag sitter knappast utan honom.

V75-2

14 Open Sky har fått välbehövligt lopp i kroppen och är bästa hästen i fältet här. Reser mycket långt och det är väl framförallt det som är frågetecknet för femåringen. I övrigt möter han ett ganska överkomligt motstånd vilket gör att jag sparar på strecken och litar på den här Love You-sonen!

Högintressant i övrigt med 6 Alisson Face som går iväg från springspår och får reservnicken.

V75-3

4 Lampard har läget till sin fördel och kommer sitta i ledning direkt. Därifrån är fyraåringen hästen att slå. Jag fastnade tidigt för honom när listorna kom ut och det låter även mycket uppåt från stall Björn Goop. Det här löser Lampard!? 

2 Teanie tycker jag gjort det bra under hela hösten och in mot vintern och är definitivt bra nog att kunna utmana här.
9 Chasingneonrainbow
är en mycket lovande fyraåring som fått ett lopp i kroppen där han vann direkt efter två månaders frånvaro. 8 Theycallmesixten har det verkligen lossnat för på slutet. Nu är läget vad det är här, men en av de mer formstarka som startar här.

V75-4

Nicklas Westerholm sitter lite i pole position här med sin 7 I Can Steel som från läget bör kunna ladda sig framåt direkt och når ekipaget ledningen tror jag den här stålhästen kan leda hela vägen runt om. Jag blev lite smått imponerad av hur han senast med lätthet kunde avgöra och med den insatsen i kroppen är han än bättre den här gången. 

13 Luringen La Ma har en riktigt fin inställning till tävlandet och är näst på tur bakom och den jag låser med.

V75-5

Kim Eriksson kör ut med racerhandskarna här och kommer göra allt för att leda hela vägen runt med 2 Betting Pacer. 1 Twinkle Face är i riktigt fin form för dagen och vann övertygande senast och trots spår 8 så håller jag 8 Devs Daffodil högt i sällskapet. Hon spelades till storfavorit på Solvalla senast där hon även vann enkelt. Ett spår lite längre in nu efter strykning på nr 3 är lite bättre och Devs Daffodil håller jag högt här.

10 Chablis Ribb övertygade rejält senast där stoet vann från bakspåret på V75. Den här gången är distansen 500 meter längre vilket bara är gynnsamt för henne och det är läge att ta henne på allvar trots bakspåret.

V75-6

15 Aurora Show sjabblade bort sig direkt i helgen och tar omtag här. En felfri Aurora Show kommer sluta långt framme och jag tror rentav det kan vara en chansspik! Håll dig bara felfritt för bövelen. 

Hon kommer sväva runt mellan 5-12 % nånting och att smälla in en sådan i jackpotomgången vore en fröjd! Det är väl även enda fröjden då hästen kommer från ett stall jag verkligen inte uppskattar

V75-7

  • Sylvesterloppet är som alltid både öppet och ser framförallt väldigt spelvänligt ut!

14 Spickleback Face har varit strålande bra hos Daniel Wäjersten senaste halvåret och trivs över dessa längre distanserna. 

Från mellanvolten är det fin klass på hästarna med 7 King Schermer som står ut något och visst reser stallet till Halmstad för att vinna. En jag verkligen gillar är 11 Dwayne Zet. Har tidigare inte riktigt gått bra över distansen men jag tror femåringen är på helt rätt väg hos Oscar Berglund och kommer stå för en toppinsats!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips