V75-jackpot: Njutningen dag!

Bara luta er tillbaka alternativt skin ikapp solen på Åby. Det är njutningen dag med V75 av toppklass och jackpot!

Anslut gärna till mina andelar, så vinner vi tillsammans:

 1. Systemanalysen (249 kr)
 2. Lilla andelen (75 kr)

V75-1

  11 Unico Broline har för tredje starten i rad fått bakspåret men det till trots känns han onekligen svårstoppad ut för dagen. Senast hemma på Axevalla visade han åter klassen han besitter och visst kommer han svepa runt de flesta.

  Mycket intressant med 1 Gooner från ett lite bättre läge och 5 Adde S.H. har åter framspår och når han ledningen är han kaxig! Björn Goops hästar har verkligen kommit i gång och det är dags för 4 Rotate att göra detsamma!

      V75-2

      2 Run n'Cola har jag fastnat lite för här och med läget till sin fördel tror jag han kan leda det här hela vägen. Intressant dessutom med jänkarvagnen och Magnus A Djuse kommer köra ut med segerkänsla.
      Väl medveten om att det är ett fartfyllt lopp där det säkert kan hända en del så går jag ändå på denne. Jag har varit pucko förr och möjligen är det så att jag kan vara det igen!

      • Det är V75-jackpot på Åby i ett underbart väder. Man måste sticka ut från mängden ibland och ta lite ställning. Häng mig efteråt, jag kan ta det. Men köp gärna årsförbrukning av gifflar om jag lyckas!

      Tidig bakom är 11 Palmyra. Hon har visat klassen ett par gånger och kommer göra det här med. 9 Rampant gick otroligt starkt senast och verkar äntligen få ordning på grejerna. Adrian Kolgjini kommer vara offensiv tidigt.

           V75-3

           Det blev åter bakspår för 9 Hidalgo Heldia likt senast, men jag tror ändå han kan reda ut det här. Han är för bra för Klass 1 och felfritt tror jag han kommer kunna runda majoriteten här.
           Bakom är det verkligen vidöppet där 4 Parveny är värsta motbudet i absolut toppform och två raka segrar med sig hit.

           Det känns även kittlande med 7 High Line Pellini som många tappar bort den här gången. Och nog är en sådan som 8 Rossi Garline bättre än under 2% som jag tror han kommer hamna på.

                 V75-4

                 6 Faeza Zet fick åter flax i spårlotten och lottades till springspår på startvolten. Hon är verkligen av hög kapacitet och ses som starkt segerbud med att leda det här väldigt länge. Segerchansen är mycket stark för henne.

                 Stallkamraten 14 Zanella är tidig emot och jag har stor respekt för henne, liksom 10 Jeans n'Passion. 13 Nova Mahiron kommer även hamna perfekt till tidigt från sitt läge.
                 Jag har pratat med Thomas Uhrberg med som kommer försöka svara ut Faeza Zet med sin 1 Biscuit. Det skulle bli jätteintressant om han lyckas med det. En kul outsider som många tappar är 2 Giannas Love.

                 V75-5

                 • Bronsdivisionen kan ge oss eftermiddagens fartfest - räkna med full körning från start till mål!

                 5 Charliebrown Effe har imponerat den här säsongen och senast i Fyraåringstestet gick han vad han kunde sista biten. Här är det läge för att ladda sig framåt och jag skulle bli oerhört förvånad om några där framme kör emot honom. Når ekipaget ledningen tror jag på toppchans - om än att loppet kommer hålla hög fart.

                     V75-6

                     • Ragnar Thorngrens Minne ser väldigt öppet ut - här gäller det att strecka på!

                     Om  man ska försöka koppla grepp i loppet är 10 Seven Nation Army den man kan gå på. Han gjorde ett topplopp under Åbergskvällen och tål verkligen att runda ute i spåren. Det är självklart att han är favoriten i loppet.
                     Tvåan från samma lopp senast var 5 Akilles Face och han gjorde verkligen ett urstarkt lopp där.

                     Trea på ranken är 11 Type A. och jag väntar verkligen på att det ska lossna för 6 Immanuel K. från stall Wäjersten!

                           V75-7

                           Örjan Kihlström ska åter reda ut spår 1 med 1 Hail Mary. Allting sket sig verkligen senast på Eskilstuna - men stora uppgiften för sexåringen är nu i Åby Stora Pris.
                           På Åby är det svårt att sitta fast och jag tror Hail Mary är väldigt svårslagen, även fast några säkert kommer ge det ett försök!


                           Bästa spelbolaget för travodds

                           Bet365

                           • Världens största spelsajt
                           • Egna fasta travodds
                           • Bra välkomsterbjudande
                           • Inget poolspel
                           Välkomstbonus
                           1250 SEK i spelkrediter
                           Hämta bonus Besök hemsidan

                           Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                           Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                           Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                           Sammanfattning

                           Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                           Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                           Läs hela recensionen

                           Fler aktuella travtips

                           Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

                           V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

                           Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

                           Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

                           Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

                           Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

                           Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips