V75-jackpot: King på Färjestad

V75 med jackpot är alltid mumma och jag spikar en King! Det är från Färjestad med fin klass på sporten och på spelet ska vi dra in sjuan!
Andelen kostar 149 kronor - klicka här!

V75-1

Visst, Carl Johan Jepson kommer säkert försöka spåra runt om med 1 Asnaur dei Rum som avslutade bra på Lunden senast, men fungerar 2 Aragorn As? Då vinner han det här, väl?
Bekymret är just att han sällan är helt att lita på och jag tycker han svajat aningen mycket i sina prestationer. Jag vågar helt enkelt inte sätta mig i båten.

En man inte ska missa i loppet är 3 Missing Tooma och så även 5 Charlock Wiking.

      V75-2

      8 Tara Hills tror jag kan vara en riktig stostjärna med tiden. Nu är det spår 8 volten vilket knappast är något plus men jag räknar med att Björn Goop löser det och för mig är stoet tidig trots läget.

      André Eklundh har bra snurr på stallet och 6 Theycallmesixten från springspåret har givetvis fördelen i loppet. Prickar Eklundh starten och sitter i tät tidigt så kan detta mycket väl vara över.
      Robert Bergh siktar på revansch med 2 Timo Jutila som inte fungerade riktigt i lördags. Nu är distansen bättre för fyraåringen och framförallt utgångsläget. 1 Crown Wise As med två raka segrar blir att räkna med härifrån!

      Maria Törnqvist har fantastisk snurr på stallet och här har de med överraskningen 11 Elliot Cloud som vunnit två mycket fina segrar på slutet. Det är tuffare nu så klart men han är väldigt spurtstark!

           V75-3

           Unionskampen är givetvis en tillställning där två toppar står ut ur mängden - låser man på de två är det bara att njuta av duellen.

           8 Odd Herakles är trots spår 8 vinnaren av de två i spårlotten och Tom Erik Solberg kommer givetvis vara oerhört offensiv i styrningen direkt när bilen släpper fältet. Lyckas Odd Herakles placeras i ledning utan någon kamp kan det här bli en norsk seger.

           10 Månlykke A.M. är givetvis toppen emot som ännu en gång fick ett bakspår att tampas med. Han är givetvis tuff nog att kunna runda fältet, placera sig utvändigt om Odd Herakles och ge en match.

           V75-4

           5 John King Boko är en sexåring som är av mycket hög kapacitet och känslan är att han har alldeles för lite pengar på sig sett till hur han presterar.
           Han står perfekt in i Klass 1-loppet, har sett otroligt vass ut i sina två starter han gjort på slutet och nu sätts jänkarvagnen på igen. Han kan ta ännu en övertygande seger här och är väldigt stenklar förstahäst. Det blir inte heller någon vidare jätteprocent på honom och jag tycker han är så oerhört intressant att jag spikar!

           2 Black Fire kommer givetvis laddas härifrån och är han som vid segern för fyra starter sedan ger han John King Boko en match. 9 Holdfast Am har jag väntat att det ska lossna för lite och härifrån kan det bli en perfekt resa.

           V75-5

           Örjan Kihlström med 2 Mister Hercules försökte ge San Moteur en kamp i Jubileumspokalen - att det inte höll är det inte mycket att säga om. Nu möter Mistern ett lämpligare motstånd och med det här utgångsläget borde han tidigt få sitta i tät och därifrån ska han inte förlora det här...
           Det må låta lite stentufft, men det är verkligen så jag ser på det - detta ska du inte förlora, Mistern.

           11 Unico Broline debuterar i högsta klassen och som alltid går han iväg från bakspår. Det ska bli jättespännande se honom! 6 Jaguar Dream förtjänar även ett omnämnande och som visat storstilad form.

                V75-6

                Erik Lindegren kör ut med 4 Ruger i Unionsstayern och hingsten står väldigt bra inne på startvolten. Kommer försöka ta kommando av det här tidigt - men jag tror det är något som även 2 High On Pepper vill!
                7 Chestnut
                är alltid aktuell i dessa loppen och 12 Carl Halbak är i absolut toppform just nu.

                9 Hobart blev liten snackis senast men utgick där med galopp. Omtag nu och Calle Jepson i sulkyn. 

                      V75-7

                      5 Bandido Gar är den jag fastnar främst för i detta starka Bronsloppet. Fjolåret blev både himmel och helvete men i årets två starter har han gått väldigt bra i båda starterna. Senast återkom han efter tre månaders frånvaro och var riktigt fin. Detta rör sig om en stark femåring och distansen hanterar han utan bekymmer.

                      8 Falcon Eye är givetvis jättespännande och med lite bättre utgångsläge hade han förmodligen varit väldigt klar favorit.
                      Det var lite småsurr om 12 Titan Yoda i lördags men där det inte gick vägen med stilen. Nu är han med igen och tar omtag och 2 640 meter är en klar fördel för honom. 

                      7 Bo C. är tredjehästen och som med förra loppet i kroppen är i ordning ordentligt inför det här. 1 Dollar Doc rankas fyra och som har en lite lämpligare uppgift nu än senast och han är knappast mycket sämre än dessa han ställs mot.

                      Bästa spelbolaget för travodds

                      Bet365

                      • Världens största spelsajt
                      • Egna fasta travodds
                      • Bra välkomsterbjudande
                      • Inget poolspel
                      Välkomstbonus
                      1250 SEK i spelkrediter
                      Hämta bonus Besök hemsidan

                      Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                      Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                      Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                      Sammanfattning

                      Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                      Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                      Läs hela recensionen

                      Fler aktuella travtips

                      Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

                      V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

                      Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

                      Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

                      Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

                      Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

                      Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips