V75-jackpot från charmiga Årjäng!

En av landets finaste banor arrangerar sin stordag för året. Årjäng ute i värmländska skogarna står som värd och jag tycker det är en omgång som verkligen har potential till att bjuda på en del "smällar"!

V75-andelen kostar 199 kronor - klicka här!

V75-1

  5 Upper Face återkom efter kort vila senast. Kom aldrig in i loppet och fick mest en resa på innerspåret. Löser det sig från spår 5 tycker jag han ska räknas mycket tidigt.
  9 Barolo Roc
  väntar man att det ska lossna för på allvar och 10 Strong Pepper, som vid normala fall nog är bäst i det här fältet, såg allmänt seg ut senast. Det var dock årsdebut efter lång vila och lär vara mer i ordning nu.

  1 Quite Special har ett perfekt innerspår att löpa på och får han bara utrymme att kunna göra upp över upploppet så tror jag han kan slå till.

            V75-2

            • Nöjer mig med två!

             8 Erv Zet har vunnit närmast barnsligt enkelt på slutet och nu är det dessutom en häst struken invändigt om honom. Han har visat väldigt god talang och trots det trista läget så tror jag han blir svårstoppad.
             Jag låser dock med en rolig;

             1 Goodlookin Pepper känns väldigt intressant för egen del. Från innerspåret med jänkarvagnen på är chansen god att Carl Johan Jepson försvarar innerspåret och jag tycker det här är en häst som har så pass mycket kapacitet för klassen att han kan leda hela vägen - eller rent av få lifta med rygg ledaren och göra upp sista biten.

             V75-3

             • Min favorit Joke Face har en ruggig avkomma som kan krossa allt igen
              9 Upstate Face
              har varit en av säsongens utropstecken och förutom att han stoltserar med tre raka segrar, så har han gjort det på ett urstarkt sätt. Han är urstark och räkna med att han kommer spänna musklerna igen och runda de flesta.

             4 Born Unicorn kommer försöka svara ut Rotate och skulle Örjan Kihlström lyckas med detta kan Born Unicorn sitta i ledning och ha kontroll på fältet. Oavsett vad så tror jag Born Unicorn kommer göra upp om det och det är väldigt spännande med jänkarvagnen på!
             Jag tror mycket på Upstate Face följt av Born Unicorn och kör på dessa två.

             V75-4

             Givna kallblodet som står ut i sällskapet är 10 Ulvsåsen. Han har visat prov på en högkapabel talang och av de som selas ut till det här kallblodsloppet så håller han helt klart en nivå högre än konkurrenterna. Utan strul längs vägen räknar jag med att han blir mycket svårstoppad.

               V75-5

               • Stall Aronsson tar nya tag
                Här selar stall Sofia Aronsson ut 3 Jaxon V.S. som varit i fin form men sjabblade tidigt bort sig i lördags. Tar nya tag här. Den jag ofta fastnar för från stallet är 11 Zacapa Grim som galopperade tidigt senast och kördes sedan längs innerspåret där bak. Härifrån borde han sköta sig och jag tror han kan runda hela fältet. När han har en bra dag håller han hög nivå för klassen!

               2 Pacific Kingdom är snabb iväg och troliga ledaren och förstärks även av Björn Goop i sulkyn! 6 Vicar är allt annat än pålitlig men har gjort två bra lopp på raken nu och står riktigt bra till i loppet här. 
               12 Great Winner chansspikade jag senast på V64 där han gjorde ett väldigt bra lopp. Nu är läget blytungt här med, men han är verkligen i fin form för dagen. På garderingslappen måste han med trots sitt läge!

               V75-6

               8 Svecak Palema visade verkligen ett löpglatt intryck när hon senast återkom och vann direkt efter några månaders vila. Stoet vann överraskande enkelt och blir att räkna med här igen. Motståndet ser rätt överkomligt ut här för henne och hon känns som väldigt stark favorit.

               12 Zante Grif sitter perfekt till från det här utgångsläget och den från startvolten som möjligen kan utmana är 2 Global Virgin som jag tycker ska vara tidig i surret här. Fredrik Wallin har bra snurr på stallet vilket inte minst visades på fredagen med Sayonara. Här kan 15 Ies Juvel flyga lågt sista biten och överraska.

                V75-7 - ÅRJÄNGS STORA SPRINTERLOPP

                4 Click Bait kunde rätt enkelt ta hem segern senast och efter spårlotten här är det honom som ska slås i Årjängs Stora Sprinterlopp. Sexåringen är ruggigt startsnabb och chansen är stor att han sitter i ledarpositionen. Från ledningen blir han hästen att slå. 2 Vernissage Grif var finfin näst senast på Östersund men svarade upp med galopp på Boden senast. En felfri italienare kommer garanterat segerstrida.

                3 Missle Hill har fin statistik över korta distansen och Örjan Kihlström kommer givetvis placera sig i slagläge och göra upp om det sista halvvarvet. Det är samtidigt inte helt omöjligt att Kihlström lyckas placera sig i ledningen och gå där.

                Bästa spelbolaget för travodds

                Bet365

                Bäst på fasta odds
                • Världens största spelsajt
                • Egna fasta travodds
                • Bra välkomsterbjudande
                • Inget poolspel
                Välkomstbonus
                1250 SEK i spelkrediter
                Hämta bonus Besök hemsidan

                Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                Sammanfattning

                Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                Läs hela recensionen

                Fler aktuella travtips

                Grand Slam 75 avgörs denna söndag från Östersund och i GS75-3 får vi verkligen se fram emot en duell över korta distansen! Häng med på GS75 med ... Läs travtips

                Hej på er!Återigen skriver vi söndag i kalendern och planenligt har vi en omgång av GS 75 att sätta tänderna i. Denna söndag har vi härliga Östersund ... Läs travtips

                Prix'd Amerique närmar sig med stormsteg,  men vi har ett kvallopp där ytterligare tre hästar ska försöka knipa någon av dom sista platserna ... Läs travtips

                DD-1 I första avdelningen gillar jag 2 Tinder Lars. Kort distans och han är inte speciellt startsnabb. Det är möjligen det som kan fälla ... Läs travtips

                Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips