V75-jackpot: Favorit och drag spikas » 19 feb. | Martin Engström -…

V75-jackpot: Favorit och drag spikas

Förra helgens V75-omgång var av det omöjliga slaget vilket ger oss en härlig jackpot inför den här helgens V75. På Mantorp tycker jag mig ha hittat både en stark spik och ett drag till spik!
Andel i systemet kostar 149 kronor - klicka här!

V75-1

Jag chansspikade 3 Exclusive Matter i lördags på V75 och femåringen kördes rygg ledaren hela vägen och slutade tvåa. Vinnaren var omöjlig att tampas mot men i övrigt tycker jag han var väldigt bra och nu testas han med täta starter.
Stallkamraten 6 Quick Lane är i grunden klart bättre och tredjeplatsen senast på Jägersro var tumme upp. Läget den här gången bäddar för ledning!

8 Phoenix Photo är givetvis hästen att slå och intrycket senast var imponerande. Spår 8 i volten är inget kanonläge precis, men det där löser Örjan Kihlström. Är sjuåringen bara närheten av lika bra som senast är det bara att önska lycka till för övriga...
10 Minnestads Ecuador
höjer jag även varningens finger och vars dagsform är perfekt för dagen!

Med Joke Face som min ohotade favorit är givetvis sonen 9 Upstate Face självklar som dessutom reser till Mantorp i finfin författning!

    V75-2

    2 Das Auto lyckades aldrig leda runt om senast och ger det ett nytt försök den här gången. 4 Cassius Ima testar på kort distans igen vilket inte är hans bästa men han är verkligen i toppform för dagen och jag förstår ifall Kim Eriksson kör offensivt hela vägen med den här starke herren.

    9 Harvard Student såg riktigt bra ut senast och kommer gå sylvasst ute i spåren och trots bakspår över kort distans tror jag det kan lösa sig ändå.

       V75-3

        3 Disco Volante har fått bästa möjliga utgångsläget och det troliga är att Ulf Ohlsson laddar iväg mot ledningen och sedan har full koll runt om. Disco Volante kommer med största sannolikhet bli omgångens jättefavorit och hur jag än vänder och vrider på det så slutar Disco Volante etta i mål. 

         V75-4

         3 Call Me Brodda siktar på att leda runt om och visst kan det gå - jag känner dock inte någon känsla av att det är spikförslag i loppet. 7 Bianca Sisa har imponerat och trots läget kommer Dagfinn Aarum att testa för att överrumpla Call Me Brodda på ledningen. Inte helt omöjligt...!
         4 Artemide Zack
         är av det starkare slaget och var klart positiv senast som trea på V75. 

         En av omgångens snackisar selas ut här i form av 2 Highsurprise Laday som gjort det riktigt bra i två raka starter nu och till den hör starten sätts helstängt huvudlag på. Stoet har inte vunnit på ett tag men med tanke på insatserna på slutet så närmar det sig...

         V75-5

         5 My Dream Art fick vinna senast igen och hade väl egentligen velat ha längre distans på det här. Däremot är han bra i ordning nu och Oskar J Andersson låter gärna konkurrenterna få köra sig färdiga där framme. My Dream Art är i kanonform för dagen och jag tror han kommer göra väldigt väl ifrån sig här och jag spikar det här draget!

             V75-6

             Man trodde det skulle bli svårt att nå fram men 12 Princess S.W. övertygade rejält i lördags och hon såg verkligen ut som en klasshäst. Sjuåringen kan åter svara för en rejäl avslutning och med lördagens start i kroppen är hon säkerligen än mer fartfylld här.

             9 Hossiana Boko är inne i en rejäl utveckling just nu och senast selades hon ut i självaste Stoeliten. Utgången av loppet blev väldigt positivt och andraplatsen var klart bra. Det var även första starten på nästan två månader och sjuåringen kommer vara riktigt bra här med. 1 Thebankonbroadway siktar på att leda hela vägen och snart lossnar det äntligen för 6 Ale' Pride Gar - varför inte nu på hemmabanan!?

              V75-7

              • Mästaren mot ny triumf?

              1 Maestro Crowe har onekligen både inlett året och karriären hos Johan Untersteiner på bästa sätt. Två raka segrar har det blivit och här kan det alltså bli en ny triumf för sexåringen. Orosmolnet kring honom är utgångsläget och det gäller att hitta ut - väl då ses han med stor segerchans - i ärlighetens namn är det sällan en bra häst sitter fast.

              10 Leon Zon är verkligen på gång och passas tidigt bakom liksom 5 Don Cash som kommer från strålande insats senast.

              Dela inlägg

              Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

              Bästa spelbolaget för travodds

              Bet365

              Bäst på fasta odds
              • Världens största spelsajt
              • Egna fasta travodds
              • Bra välkomsterbjudande
              • Inget poolspel
              Välkomstbonus
              1250 SEK i spelkrediter
              Hämta bonus Besök hemsidan

              Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

              Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
              Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

              Sammanfattning

              Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

              Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

              Läs hela recensionen

              Fler aktuella travtips

              Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

              Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

              Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

              Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

              Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips