V75 inleds på Kalmar!

V75-årets första omgång körs från Småland och närmare bestämt Kalmartravet. Visst siktar vi på att inleda året på bästa sätt med sju rätt!?
Andel i systemet kostar 149 kronor - lös andelen här!

V75-1

10 Shutupandscratchme känns spännande den här gången. Han kommer från en strålande prestation senast och stall Stefan P Pettersson går riktigt bra för dagen. 2 640 meter passar hästen perfekt och jag tror han kommer gå en rejäl spurt sista halvvarvet!

1 Bravo Santana har fart och hårdhet att kunna leda loppet runt om.

V75-2

  3 Minucci Zon låter stall Lövgren väldigt nöjda med inför den här starten och tillsammans med 1 Lorelei Marie kan de båda hålla undan från tilläggshästarna. 

  14 Briljant Sensation är i toppform nu liksom hemmastoet 9 La Paradeta.

  V75-3

  Tre Jägersro-hästar gör upp i Guld

  Självfallet är det imponerande hur 2 Dragster både sett ut och presterat på slutet. Han verkar vara i sitt livs form trots allt och ska ha god segerchans här igen. 9 Gareth Boko håller jag högt i det här sällskapet och förväntar mig att han segerstrider.

  2 Sevilla har äntligen haft lite tur med spårlotten och känns jätteintressant som tredjestreck!

  V75-4

  Han är huvudet högre sina konkurrenter och dessutom låter Johan Untersteiner oerhört uppåt med 7 Demon Ima. Det är omgångens klart bästa spik och jag spikar utan att tveka en sekund.

  V75-5

  Det har inletts bra för regi Untersteiner och här fortsätter succén för 3 Fortune Mearas. Jag tror han har kapacitet för högre klasser än det här och levererar han till 100% så tror jag han vinner det här närmast enkelt.

  V75-6

  Stjärnstoet 15 Ultra Bright går ut mot klart överkomligt motstånd och borde kunna sluta långt framme i det här stoloppet.

  10 Lyx Håleryd har jag jagat nu i tre raka starter och jag vägrar ge upp på henne liksom 13 Hasty Helene. Det är dessa två som kan höja utdelningen!

  V75-7

  Ola Karlsson har bra fart på hästarna nu och 6 Inertial ska givetvis göra upp om det här.
  Kim Eriksson kör ut med racerhandskarna med 5 Copaca Banana och farten där framme kan även locka in tuffingen 9 Payet D.E. som har bra ryggar framför sig så Hanna Lähdekorpi kommer sitta i perfekt slagläge tidigt.

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Lunchen och V4-tipset inmundigas på tisdagen från Gävletravet och vi inleder med en trygg spik som står för klassen den här eftermiddagen!SPIKEN ... Läs travtips

  V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt ... Läs travtips

  Förra veckan uteblev analysen för V86 pga sjukdomar. Åttan satt dock ändå och vi spelade hem hela 47.000kr på Christians Metspö. Även köparna till ... Läs travtips

  Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips