V75: Inleder segerklart » 4 jan. | Martin - Travstugan.se

V75: Inleder segerklart

V75-premiär för året på Bergsåker under lördagen. Jag tycker där finns två starka spikar och helsäkert lås.
I garderingsloppen kryllar där av lågt betrodda!

Formen på V75? Ja, den har väl varit minst sagt blek en tid nu. Men det är knappast att jag lägger mig ner och ger upp.
Det är bara att hoppa upp på hästen varje gång och fortsätta tro på sig själv! Till slut vänder det och då brukar det göra det rejält!

V75-1

Jag hoppades lite på spiken senast. Slutrundan var positiv och jag tar nya tag den här gången - och spikar.
9 It's Showtime Zaz går ut i ett väldigt jämnt lopp här. För mig är det dock stenklara förstahästen och den bäste i fältet.

Lexington Hall tycker jag är klart avslag och räds knappast några av de övriga motbuden. Är It's Showtime Zaz bara på hugget tror jag han krossar det här.

V75-2

Många är inne på att 14 Ginny Weasley är stenklar här. Jag är inte lika säker på det, även fast hon möter klart lättare gäng än vad hon är van vid. Det kan mycket väl häxa här bakifrån, för både henne och 15 Ile Saint Louis, och en överraskning från start är 2 Super Bee som blir alldeles för lite spelad.

10 Vanessa F.B. kommer ha stenkoll på Ginny hela vägen och Marcus Pihlström låter riktigt uppåt!

V75-3

Ja, det är väl möjligt att det blir utklassning av Prix d'Amerique-uppladdade 7 Lionel. Såg riktigt läcker ut senast och givetvis låter Gøran Antonsen lika uppåt den här gången.
Jag kan dock inte blunda för 3 Zenit Brick som jag lite som Erik Sting blivit lite svag för. Hoppas Zenit kan ge Lionel en match även fast det kan bli svårt. 

Låset är däremot säkert. 

V75-4

Blir det en lek i parken för 15 Bellfaks? Jag är inte så säker på det och tycker där finns flera intressanta från start.

3 Björs Viking tror jag kan leda loppet väldigt länge och är för mig dessutom förstahäst. 9 Åstas Marcus är tidig även han och en jätteöverraskning som går bra på vintern är 13 Linda Kavat!

V75-5

  • Det är öppet bakom spiken. Detta gör att många säkrar upp och tror det kan smälla till i det här loppet. Men icke. Jag tror 3 Cesar F.C. är stenklar.

Var strålande förra helgen och med perfekt utgångsläge här tror jag dessutom han är lite bättre än då. Kommer styra och ställa det här från ledningen hela vägen!

V75-6

Jag förstår att 1 Disco Volante blir stor favorit i omgången. Uppgiften kunde väl knappast se mer passande ut för hästen. Normalt hade det kunnat vara en klar spik, men jag är långt ifrån säker på honom för dagen!
9 Erik Sting lyfter jag alltid fram. En häst jag blivit såld på. Formen har inte varit lika bra på slutet som tidigare, men mycket intressant vad Örjan Kihlström kan uträtta med hästen här.

10 Nobel Amok är annan som jag tror är riktigt i ordning för dagen. En lite väl bortglömd som är klart bra att kunna överraska är 4 Hagentoy.

V75-7

10 Global Undecided gladde mig rejält senast som V75-spik och där hästen inte ens var favorit. Insatsen var av bästa slag! Det kan så klart bli repris av det här, men jag är väldigt osäker kring formen på Nurmos hästar för dagen. Detta gör att jag tvingas gardera honom.

Ulf Ohlsson låter segersäker med 2 Crackajack liksom Robert Bergh med 7 Yrr.
8 Power Broline har svårt läge men desto bättre dagsform! Ett perfekt streck att få in på slutet. Annan med svårt läge som är klart bättre än vad procenten utvisar är 12 M.C.C.Orlando!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Flera talanger selas ut på Gävle under söndagen där det är dags för uttagningar till E3! Svante Båth har som vanligt med några högkapabla ... Läs travtips