V75 i andra hemlandet

Winter Burst vänder över Öresund till mitt andra hemland som skåning, Danmark! Det är på Ålborg det händer och jag tycker omgången ser klart överkomlig ut!

V75-andelen kostar 75 kronor - klicka här!

V75-1

7 Cold Cash är den bästa i inledningen men han är troligtvis även den mest strulige av sig och galopprisken är överhängande. Felfritt tror jag inte det är något snack om vem som är bäst, men i och med att det är voltstart så finns risken!

9 Magic Heart gjorde ett bra lopp senast och den alltjämt härdade 11 Onceforall Face är självklar!

V75-2

  • Spårlotten avgjorde loppet!?

Jag tror att spårlotten verkligen gjorde det till stor fördel till 4 Aros Line mot 6 Zaffiro Jet. Med det här läget tror jag inget annat än att Flemming Jensen försöker ladda iväg och följa startbilens vinge ända fram till ledningen. Därifrån tror jag konkurrenterna får det svårt att tampas emot.

V75-3

Efter att ha radat upp segrarna fick 9 Hunter Dragon se sig slagen senast. Hästen trivdes inte riktigt på Skive den dagen och behövde samtidigt även behandling efteråt. Nu återkommer han efter det och bakspår är ett minus för den här startsnabbe herren.
Jag tror det är hästen att slå i loppet och rent kapacitetsmässigt tycker jag han står ut i loppet, men jag tvekar på dagsformen.

5 Enzo Design kan mycket väl vara ledaren i loppet och 11 Rossi Garline har nog inte varit i så bra form som han är just nu!

V75-4

4 Down Town Girl är givetvis intressant och som står sig som obesegrad efter tre starter. Jeppe Juel låter dock lite försiktig i förhandssnacket och den orutinerade treåringen känns inte som någon att luta sig mot i omgången. 
Stallkamraten 11 Ever So Clever ska räknas tidigt bakom liksom 12 Tour Eiffel

Henrik Lönborg lär testa sig framåt med 7 Arm Bri

V75-5

  • Spåret öppnar verkligen upp femte avdelningen.

12 Dream Kåsgård hade vid framspår kunnat vara omgångens bästa spikförslag. Nu blir det svårare från spår 12 och även fast det rör sig om loppets bästa häst, så är det inget man kan luta sig mot den här gången.
Främsta motbudet kommer även denne från bakspåret i form av 11 Cody S.

7 Confusion Tårs såg riktigt läcker ut vid segern på Lunden senast och måste vara tidig i surret bakom favoriten.

V75-6

Det ser ut som en fin uppgift här för elithästen 5 Tycoon Conway Hall. Tioåringen har kommit tillbaka bra under året och besöker nu Ålborg med två raka segrar i bagaget. Han har ju hög kapacitet och fart i sig och ska vara hästen att slå här.

Motbudet blir stallkamraten och kämpen 11 Slide So Easy men som inte riktigt varit lika fin mot slutet. Jag vågar ändå inte sitta utan honom och vi kommer säkerligen få se en stark avslutningen från elvaåringen.
7 Photo Lavec
har inget optimalt utgångsläge men kommer testas fram för att utmana Tycoon Conway Hall.

V75-7

  • Flemming Jensen har förmodligen sin bästa segerchans på hela kvällen i avslutningen. 

Det är med 1 Even Steven han står som favorit och även fast favoritskapet väger tungt på ekipaget så tycker jag uppgiften ser väldigt passande ut för fyraårige hingsten. Spik!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det har varit en sanslös vecka med stolpe ut på V64. Vi har nosat på stora pengar och på torsdagen är det jackpot. Nu spelar vi in stolpe ... Läs travtips

Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips